Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

simcity 4 te hile yapmak istiyooorum :(


bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Baktım olmuyor. Ben yapıyorum şehri 3-4 saat uğraşarak en ince detayına kadar güzelleştiriyorum.Sonra işler sarpa sarıyor.İşsizlik artıyor bi yandan kirlilik sağlık güvenlik eğitim sektörlerini tekrar düzenliyorum.Ekonomi çöküşe geçiyor.Vergileri yükseltiyorum insanlar kaçıyor.
Bende bıktım bende istemezmiyim şehrimde gökdelen görmek bende istemezmiyim şehrimde böyük böyük binalar turistik tesisler ve ünlü yapıtlar görmek benimde hakkım dedim ve başladım şifre aramaya buldum şifreleri ama çalışmıyor.
Size sorarım şimdi nasıl şifre kullanıcaz? ctrl+alt+shit+x yazıyorum olmuyor.Kodları yazıyorum gene olmuyor.
Yardım lütfen :)[hline]bla bla bla ...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
www.simtropolis.com
dan mods bölümünden ilive reader isimli programı indirerek sc4 ün data dosyalarıyla istediin gibi oynayabilirsin,misal hastanenin çalıştırdığı işçi sayısını arttırarak işsizliğin önüne bi nebze geçersin,yada aylık vergi gelirleriyle falan oynayabilirsin,ben legalize gambling in getirdiği 100$ yi 8000 yaparak oyunun başlarında rahatladım oldukça:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hilesiz kalkınmak istiyosan çok planlı hareket etmelisin (bu simcity 3000de de vardı ama burda çok daha karmaşık) bi kere gereksiz hiç birşey yapma ara yol yerine cadde koyma mesela durup dururken ya da su pompası koyma. Başta water tower falan koy, boru döşeme hemen(zaten büyük bi alan kaplarsan başta işler zorlaşır) ayrıca yaptığın hizmet binalarının giderlerini hep mümkün olan en düşük seviyeye getir. (mesela power plant koydun 20,000lik ama şehir 10,000 çekiyo o zaman git power planta harcadığın parayı azalt 10,000den birazcık fazla elektrik sağla) ayrıca şehir başlangıcında düşük vergi/yüksek hizmet verirsen hemen simlerin beklentileri yüksek oluyo hep daha fazla harcamak zorunda oluyorsun sen de. bunları göz önüne alarak oyna... ii eğlenceler :) ha bi de o ipuçları boşuna değil hepsini oku, anla.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla en azından bi 10 kere falan batman lazımki anlıyasın ne neden götürüyor para die...
Çok çimri olcaksın tek yol yap bırak sıkışıklık olsun çok sıkışırsan vergileri kökle...
Hastane falan filan dikkat et hatta bazen yık evleri daha kolay ulaşımı olan bi tane hastane veya karakol falan dik.
Genede olmaz oyunda bi denge varki anlayabilene aşk olsun[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz.
Ne gerek var kavgaya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...