Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi Disiplini

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Ya kedim bu ara çok sapıttı. Kendisi Ocakta 1 yaşına girecek. Biz büyüdü adam oldu derken o iyice yaramazlaştı. Eskiden hiç yapmadığı şeyler yapıyor. Tezgaha atlıyor, çöpü devirip karıştırıyor ve geçen gördüm tuvaletten su içmeye uğraşıyordu. Ben bide mama yanında ne yiyorsam ona da veriyorum hep beraber yemek yeriz tabak çatal falanda oda yer öyle yani o konularda baştan beri çoğu kişinin iğrenç diyeceği şekilde yaşadık hayvanla :D Ama bu ara abarttı sabah çözülsün diye bıraktığımız bifteği yemiş falan :D Şimdi dövsem bi türlü, burnuna vur denilir yada yere terlikle vur falan buna bişi yaptıktan sonra yanlış olduğunu kızdığımı nasıl belirtebilirim? Bazen çok ses yapıyor haşır huşur karıştırıyor her yeri gece atamıyorum dışarıda soğuk diye kıyamıyorum vuruncada üzülüyorum :D Nasıl bunu adam ederiz?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi zaten demin de indirmiş çöpü karıştırıyordu vurdum 2 tane attım sokağa da hadi ben uyumuyorum geceleri diyelim yarın öbür gün uyudum haşır huşur uyandırcak beni o an cinnetle öldürürüm hayvanı. Zaten kısırlaştırmadım da şimdi böyleyse Mart'da nasıl olcak anasını satayım... Ama bak arkadaş arkadaşın şeyidir ya dişi kedileri balkona toplayıp mama bile veriyorum işi kolay olsun ilerde diye adamın yaptığına bak abi ayptır ya
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ya sokağa atabildiğin kediyi evde napıyosun
eve fare avlasın diye mi sokuyosun anlamadım ki.
sokakta geziniyosa, dışarıda sev sabah akşam bi merabalaşırsınız tamam.

Yok hacı ev en alt olduğu için ara sıra çıkıyor dışarı geliyor yoksa benim kedim yani sokaktan alıp getirdiğim bi eleman değil ve örümcek yakalıyor yerde yürürlerken falan o konuda başarılı
Sosyal ağlarda paylaş

bi korku objesi belirle onun için. ben mesela elimi tokat pozisyonuna getirip gösterdiğim zaman dayağın yolda olduğunu anlayarak işi gücü bırakıp topukluyor 1-2 gün idare ediyor onu.

önemli olan sopayı sembolize ettiğin şeylerle oyun vs. sembollerini karıştırma.

bi süre bu düzende başarılı olduktan sonra sesli komutlarını belirle ve onları devreye sok.

benimki hoşuma gitmeyen bişi yaptığı zaman kibarca "ağzını burnunu kıracam şimdi senin" diyorum,o da kibarca "peki abi" diyip gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kediye vurma sakın.yere vur.
ve sert bir ses tonuyla hayır de.
bunu yaptıktan bir süre ilgilenme onunla ki arsız olmasın.

ya da yukarı kaldırıp aynısını yap.
ama anlasın sert bir ses tonuyla söyle.

vurmayın hayvanlara.
kedi de olsa o da bi canlı.beslemeyin o zaman.almayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...