Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Napayım?

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

fede said:

1. sınıfta 10 tane klübe üye olursun, 2. dönem hiçbirine gitmezsin filan. yanlız 1. sınıf çok önemli etrafını saplarla doldurunda bi süre sonra tek tabanca haline geliyosun. en kötüsü de benim yaşadığımdı lan heralde. kıza yazdım gelir gelmez. 1 sene fino oldum. ayrıldık sonra bi de üstüne 1 sene uzatınca bi baktım binanın içinde mal gibi tek başıma bi oraya bi buraya yürüyorum

lan herif ekonomi felan okuyo
erkek yoktur ki sinifinda
Sosyal ağlarda paylaş

Bölümün iyi oldugunu , ilerde sana karı kız ve para olarak geri donecegını dusunuyorsan değiştirme bişeyi.dayan biraz daha.
ha ama ben 3. sınıfa geldıgımde bırakmıstım okulu oda cok zor bı secenek değil yani zaten aileler artık pek bulasmıyorlarda , artık senin ilerki 4 senede yatıp keyif yapma yada 4. seneden sonraki gerçek hayatta ne olacagın tercihine kalmışnokda
Sosyal ağlarda paylaş

sık dişini daha ilk senen sanırım alışırsın çok erken sevip sevmemek için tüm postları okumadım ama tahminimce hemen hemen aynı şeyler söylenmiştir. kendine bi uğraş bul spor, müzik vs. oyalanmaya çalış derslerine bak. bitir mutlu ol çekilir mi öss bu saatten sonra yaa =S
Sosyal ağlarda paylaş

O bu değil de ben şunu merak ettim:
Sen şu anki üniyi nasıl kazandın? Hani "puanımın tuttuğu herhangi bir yeri yazdım" olayı mı yoksa "puanıma göre yeten istediğim bölümü yazdım" olayı mı? Ve ayrıca öss'ye başlarsan istediğin yer/bölüm hedefin belli mi?
Şöyle söyliyim: kocaeli bilgisayar müh'de 1. sınıfdayken bi arkadaş ilk senesinde puanı tutuyor diye gelmiş. Fakat bölümden vs. hoşnut olmadı 2. sene öss'e gircem tekrar dedi. Okula ara sıra gelir, sınavlara girerdi. Aynı zamanda bi tane öss dersanesine giderdi. Ve sonuç olarak tıp kazandı ve gitti. Şu an mesut mutlu bi hayat yaşıyor :)

Hani bölümünü bilmiyorum nasıl bişiy filan ama, böyle fazla büyük bi amacın vs. yoksa hiç kasma bence oku okuduğun yerde. Manisada ev tut orda çevre yap. Öss kasıp da gideceğin yerde hocalarını, arkadaşlarını veya çevreni seveceğinin garantisi de yok...
Sosyal ağlarda paylaş

manisada bankacılık finans okusan nolur, okumasan nolur.
bırak okulu.
yaşın geçmemiş olsa çeşitli zanaatlara yönelirdin, kuaförlük, terzilik vb.
bu durumda onu da yapamazsın, en iyisi askere git, ordan birileriyle teskere alınca beraber iş yap.
ciddiyim.
gerçekten bırak okulu. oradan çıkınca olacağın şey gişe memuru. açıköğretim okusan da olursun onu. sal gitsin.
eline ekmeğini al önce, ha sonra hobi olarak yine üniversite oku, ona bişey demem.
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

O bu değil de ben şunu merak ettim:
Sen şu anki üniyi nasıl kazandın? Hani "puanımın tuttuğu herhangi bir yeri yazdım" olayı mı yoksa "puanıma göre yeten istediğim bölümü yazdım" olayı mı? Ve ayrıca öss'ye başlarsan istediğin yer/bölüm hedefin belli mi?
Şöyle söyliyim: kocaeli bilgisayar müh'de 1. sınıfdayken bi arkadaş ilk senesinde puanı tutuyor diye gelmiş. Fakat bölümden vs. hoşnut olmadı 2. sene öss'e gircem tekrar dedi. Okula ara sıra gelir, sınavlara girerdi. Aynı zamanda bi tane öss dersanesine giderdi. Ve sonuç olarak tıp kazandı ve gitti. Şu an mesut mutlu bi hayat yaşıyor :)

Hani bölümünü bilmiyorum nasıl bişiy filan ama, böyle fazla büyük bi amacın vs. yoksa hiç kasma bence oku okuduğun yerde. Manisada ev tut orda çevre yap. Öss kasıp da gideceğin yerde hocalarını, arkadaşlarını veya çevreni seveceğinin garantisi de yok...

Daha iyi yerler tutuyodu hani daha iyi üniversitelerin işletmeleri falan..Ancak ben salak gibi okulu araştırmadan açıkçası torpilimin olduğu ve istediğim bankacılık bölümüne gittim..Yazmıştım bölümümden memnunum iş olanağım çok fazla olucak benim..Bilmiyorum başka kimin bu üniversiteden mezun olunca bu kadar olur torpilsiz ama..

Aradan bi arkadaşta yazmış cidden manisa yaşancak yer değil.Kazanır mıyım seneye.Şu okulun şartlarını gördükten sonra sanırım evet.Celal Bayarı bırakan bi arkadaş geliyo bize test çözüyoruz öss için =) yeni sistemi falan anlatıyo.

Açıkçası aileme direk açıklayabilsem bırakıcam seneye dondurcam en azından ama açıklayamiyorum maalesef :(

En azından 2.dönemi de burda geçiricem ve karar vermek için zamanım var.Herşey iyiye giderse devam ederim,gitmezse de bırakırım diye düşünüyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

2.ci öğretim seçimi okuluna ve çevreye göre bazen hata oluyo evet. ama otur oku bunu bulamayanlar da var.
bence bu düşünceyle daha iyi bir okulu tutturman şans olur.
aileyi filan kafaya al, seneye öğrenci evine çık okula yakın yerlerde filan.
özelde konuştuğumuzda da fikrimi söyledim bırakma bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...