BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fede said: 1. sınıfta 10 tane klübe üye olursun, 2. dönem hiçbirine gitmezsin filan. yanlız 1. sınıf çok önemli etrafını saplarla doldurunda bi süre sonra tek tabanca haline geliyosun. en kötüsü de benim yaşadığımdı lan heralde. kıza yazdım gelir gelmez. 1 sene fino oldum. ayrıldık sonra bi de üstüne 1 sene uzatınca bi baktım binanın içinde mal gibi tek başıma bi oraya bi buraya yürüyorum lan herif ekonomi felan okuyo erkek yoktur ki sinifinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bölümün iyi oldugunu , ilerde sana karı kız ve para olarak geri donecegını dusunuyorsan değiştirme bişeyi.dayan biraz daha. ha ama ben 3. sınıfa geldıgımde bırakmıstım okulu oda cok zor bı secenek değil yani zaten aileler artık pek bulasmıyorlarda , artık senin ilerki 4 senede yatıp keyif yapma yada 4. seneden sonraki gerçek hayatta ne olacagın tercihine kalmışnokda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bu sene degil seneye remake yapacağına göre, hm. remake agatella, istanbulda etc de puan tutturabilirsin iki sene uğraşırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sık dişini daha ilk senen sanırım alışırsın çok erken sevip sevmemek için tüm postları okumadım ama tahminimce hemen hemen aynı şeyler söylenmiştir. kendine bi uğraş bul spor, müzik vs. oyalanmaya çalış derslerine bak. bitir mutlu ol çekilir mi öss bu saatten sonra yaa =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Dondur ÖSS'ye gir bence tekrar ya. Üniversite'de eğitimin önemini geçtim onu tartışmaya gerek yok da ünversite öğrencisinin mutlu olduğu yerde olması lazım. Geçip gidiyor zaten farkına varmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 O bu değil de ben şunu merak ettim: Sen şu anki üniyi nasıl kazandın? Hani "puanımın tuttuğu herhangi bir yeri yazdım" olayı mı yoksa "puanıma göre yeten istediğim bölümü yazdım" olayı mı? Ve ayrıca öss'ye başlarsan istediğin yer/bölüm hedefin belli mi? Şöyle söyliyim: kocaeli bilgisayar müh'de 1. sınıfdayken bi arkadaş ilk senesinde puanı tutuyor diye gelmiş. Fakat bölümden vs. hoşnut olmadı 2. sene öss'e gircem tekrar dedi. Okula ara sıra gelir, sınavlara girerdi. Aynı zamanda bi tane öss dersanesine giderdi. Ve sonuç olarak tıp kazandı ve gitti. Şu an mesut mutlu bi hayat yaşıyor :) Hani bölümünü bilmiyorum nasıl bişiy filan ama, böyle fazla büyük bi amacın vs. yoksa hiç kasma bence oku okuduğun yerde. Manisada ev tut orda çevre yap. Öss kasıp da gideceğin yerde hocalarını, arkadaşlarını veya çevreni seveceğinin garantisi de yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 manisada bankacılık finans okusan nolur, okumasan nolur. bırak okulu. yaşın geçmemiş olsa çeşitli zanaatlara yönelirdin, kuaförlük, terzilik vb. bu durumda onu da yapamazsın, en iyisi askere git, ordan birileriyle teskere alınca beraber iş yap. ciddiyim. gerçekten bırak okulu. oradan çıkınca olacağın şey gişe memuru. açıköğretim okusan da olursun onu. sal gitsin. eline ekmeğini al önce, ha sonra hobi olarak yine üniversite oku, ona bişey demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Oha bu ne abi testis mi geçiyorsun sen sdf? Hobi olarak üniversite. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 adamın okuduğu yerin hobiden daha fazla katacağı bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 E değiştireyim mi diyor işte o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 olm sen sinifi da mi trolleyerek gectin? /thread mi cektin örtmenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ginalier said: manisada bankacılık finans okusan nolur, okumasan nolur. bırak okulu. gerçekten bırak okulu. oradan çıkınca olacağın şey gişe memuru. kavgada söylenmez lan,çok ciddiyim. adam mutsuzum diyo intihar mı ettircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 asil utku gibi bi trollü ciddiye alirsa intahar etsin o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Sen msne gelseneeğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gelemiyom okuldayim :( e buddyden durmadan düsüyo it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yapacagının en iyisi benim lafım da dahil kimsenin lafını ciddiye almayıp oturup sakin kafayla dusunmek,sayet her kafadan bir ses cıkar burda artiz cok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Oce4n said: O bu değil de ben şunu merak ettim: Sen şu anki üniyi nasıl kazandın? Hani "puanımın tuttuğu herhangi bir yeri yazdım" olayı mı yoksa "puanıma göre yeten istediğim bölümü yazdım" olayı mı? Ve ayrıca öss'ye başlarsan istediğin yer/bölüm hedefin belli mi? Şöyle söyliyim: kocaeli bilgisayar müh'de 1. sınıfdayken bi arkadaş ilk senesinde puanı tutuyor diye gelmiş. Fakat bölümden vs. hoşnut olmadı 2. sene öss'e gircem tekrar dedi. Okula ara sıra gelir, sınavlara girerdi. Aynı zamanda bi tane öss dersanesine giderdi. Ve sonuç olarak tıp kazandı ve gitti. Şu an mesut mutlu bi hayat yaşıyor :) Hani bölümünü bilmiyorum nasıl bişiy filan ama, böyle fazla büyük bi amacın vs. yoksa hiç kasma bence oku okuduğun yerde. Manisada ev tut orda çevre yap. Öss kasıp da gideceğin yerde hocalarını, arkadaşlarını veya çevreni seveceğinin garantisi de yok... Daha iyi yerler tutuyodu hani daha iyi üniversitelerin işletmeleri falan..Ancak ben salak gibi okulu araştırmadan açıkçası torpilimin olduğu ve istediğim bankacılık bölümüne gittim..Yazmıştım bölümümden memnunum iş olanağım çok fazla olucak benim..Bilmiyorum başka kimin bu üniversiteden mezun olunca bu kadar olur torpilsiz ama.. Aradan bi arkadaşta yazmış cidden manisa yaşancak yer değil.Kazanır mıyım seneye.Şu okulun şartlarını gördükten sonra sanırım evet.Celal Bayarı bırakan bi arkadaş geliyo bize test çözüyoruz öss için =) yeni sistemi falan anlatıyo. Açıkçası aileme direk açıklayabilsem bırakıcam seneye dondurcam en azından ama açıklayamiyorum maalesef :( En azından 2.dönemi de burda geçiricem ve karar vermek için zamanım var.Herşey iyiye giderse devam ederim,gitmezse de bırakırım diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 vaniLLe said: olm sen sinifi da mi trolleyerek gectin? /thread mi cektin örtmenlere. daha çok fatality çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 vaniLLe said: gelemiyom okuldayim :( e buddyden durmadan düsüyo it! Ayrıca dün patiyi açmaya utandım okulda bunu görünce belirteyim dedim asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bizimkiler bi bok annamiyo, pis almanlar. o ne dedi demin bi tanesi, wikipedia gibi yararli bi site iste ama türkceeea:D dedim . güzel kekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 2.ci öğretim seçimi okuluna ve çevreye göre bazen hata oluyo evet. ama otur oku bunu bulamayanlar da var. bence bu düşünceyle daha iyi bir okulu tutturman şans olur. aileyi filan kafaya al, seneye öğrenci evine çık okula yakın yerlerde filan. özelde konuştuğumuzda da fikrimi söyledim bırakma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Canım şu dediğin seneye öğrenci evine çık okula yakın yerlerde filan en son olucak şey..Gerçekten Manisa yaşancak yer değil çünkü..Devam edersem bu şekilde devam edicem gidip gelerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 eğlenceli bir şeyler olur hayatında işte fena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar