Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takım elbise sorunsalı (sorunsal bile değil aslında)


calimero

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.

Takım elbiseyi sevmem üstüne para verseler giymem öylesine hazzetmem yani kendisinden. fakat yıllar önce bir takım elbise görmüş idim bir dergi arası fotosunda ve hasta olmuş idim. resmi bir takım değildi zaten. pozu veren eleman böyle daha salaş, ayakları çorapsız takım ile aynı renkte (açık mavi) ayakkabılarıyla falandı posterde.

arasam sittin sene bulamam, nerde gördüğümü hatırlayamam, bu yüzden step by step bu takım elbiseye ulaşmaya çalışacağım. konuya oldukça yabancı olduğum için de önce kumaştan başlayayım kesin bilenler vardır. şu aşağıdaki kumaş ne kumaşı oluyor böyle parlak ama çok parlak değil falan. ikinci fotoda stainless suit fln denmiş de bu değil yani benim sorduğum..


Resimler çok alakasız anca bunları bulabildim benimkine benzeyen parlak kumaş tarzında...


fotolar...




Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar saten dokuma ceketler. Yün polyester karışımları genelde takım elbiselerde kullanılan kumaşlardır.Stainless stain özelliği de malzemenin yağ geçirmez yapıda olmasıdır.Bu da yüzey gerilim teorisiyle alakalı şeyler fakat onlara girmiyeyim.

Bu tarz ceketleri Hugo BOSS'ta bulabilirsin.Böyle enteresan ceketleri olur bunların fakat Sarar gibi firmalarda da böyle enteresan ceketlere rastlarsın. Saten dokuma,yağ geçirmez ceketler diye arat ki gazino ceketinden farkı olsun:P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...