Gangren Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bugün gördüm, Account Management'ta, sağ tarafta Promotions altında bulabilirsiniz. Herhangi bir sınırlama var mı bakmadım ancak, ICC görmek isteyenlere iyi bir şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 galiba benimki yeterince kapali kalmamis promotions`ta scroll of res , recruit a friend ve arena tournament gozukuyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 guzelmis merak ettim aslında bakmak isterim ama oyunu bilgisayara yuklemek 10 saat surdugunden useniyorum cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 5. yil hedelerine katil diye gelmisti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 800 mb patch çekiyorm şuanda bittikten sonra karar vericem tekrar bulaşıp bulaşmayacağıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 toggie said: guzelmis merak ettim aslında bakmak isterim ama oyunu bilgisayara yuklemek 10 saat surdugunden useniyorum cok. aynen yüklü olsa ben de oynayabilirdim ama üşeniyorum yüklemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 wow yuklenir :P 5 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Demek öyle vimpir. Bundan sonra her sorduğun soru 5 TL. Senin topic'i de kapatıyoruz. Kirayı vermemişin. 500Tl kira borcun var Gangren'in hesabına ödemeyi yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Darqainu said: galiba benimki yeterince kapali kalmamis promotions`ta scroll of res , recruit a friend ve arena tournament gozukuyor sadece ben de girip baktım da, bende de yok. kapanalı çok olmadı gerçi ama. neyse bulaşmıcam hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Todesengel said: Demek öyle vimpir. Bundan sonra her sorduğun soru 5 TL. Senin topic'i de kapatıyoruz. Kirayı vermemişin. 500Tl kira borcun var Gangren'in hesabına ödemeyi yaparsın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 vay babayın kemigüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 patchi yükledim 7 günü aldım girdim baktım ki addon yenilemem lazım, arkadaşlarım bırakmış, bldeki tanıdıklarım ya horde olmuş ya başka yerlere gitmiş.sanırım bırakmışım ben oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 oha yüklü olsa oynardım peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 arkadaşlar şimdi bu 7 gün online süre mi? yoksa bugün açılıp haftaya kapanacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 onlıne sure degıldır. totalde 1 haftaıdır.. bende sıfremı hatırlasam bakıcamtım ama gızlı soru cevabınıda hatırlıyamıyorum varmı bır cozum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 heralde of online süre olsa,of kafa kalmadı derslerden yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 1 ay beleş olurdu, fena da olmazdı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 BİRİ BANA EXTERNAL HDD'DE WOW VERSİN ÇOK PİS WOWUM GELDİ acil hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bir battlenet hesabına birden çok wow hesabı yükleyebiliyor muyuz araya sıkıştırayım hemen bu soruyuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Şubattan beri kapalı benim gelir bana herhalde ama korkuyorum sarmaktan ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 şifreyi unutmuşuz questionın cevabıda unutmusum bır sure deneyınce This account has had too many password recovery attempts. Please contact billing support at .. falan dıyor sımdı aklıma geldı bır questıon cevabı o olabılır ama denıyemıyorum bu bloke olayı bır sure sonra gecıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mulgear6 said: BİRİ BANA EXTERNAL HDD'DE WOW VERSİN ÇOK PİS WOWUM GELDİ acil hadi Açık adresini ver external hdd'mi yollıyım sana wow'u atıp, hdd kalsın sende. Ama kargo senden ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 vermeyin şuna wow mow gelip yine kafa ütülicek vik vik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Vent benim valla, mutelarız, oyunda da ignorelu zaten herkeste problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 PublicEnemy said: bir battlenet hesabına birden çok wow hesabı yükleyebiliyor muyuz araya sıkıştırayım hemen bu soruyuda. şuna bir cevap rica ediim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar