Cd- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Taa ilk izlediğim zaman aklımdaydı geçen arkadaşım izlerken aklıma geldi yine. Şu video'da 1:55'te başlayan ilahinin ismini bilen var mı? http://www.youtube.com/watch?v=HJBVfhQAttA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 o değil de erkan can ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bunları dinleyince kafası istemsiz oynayan bi ben mi varım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yoo gayet normal katatonik değilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 o değilde bu sahneler çekilirken polis fln basmış bunları işte zikr ayini yapılıyor fln diye film çektiklerini naltana kadar akla karayı seçmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 akla karayı seçmek zor değil ki.. demek ki tereyağından kıl çeker gibi kurtulmuşlar olaydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gerçi polis kılı kırk yaracak şekilde olaya yaklaşırsa sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 soundtrack i bulabilirsen vardı sanırım onda. dönücem sana bunun için vardı ben de. öm den dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kartagogo gibi bişi la bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 burdan yazin yahu, guzel ilahiymis hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 xwhiplashx said: soundtrack i bulabilirsen vardı sanırım onda. dönücem sana bunun için vardı ben de. öm den dönerim. Merakla bekliyorum =) edit: @valeron: evet benim de kafa oynuyo bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Film'i izlerken dikkat etmemişim,2:51 de adam feci kopmuş ahahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 allahu allah değilmi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 tezahüratımı nesi vardı sanki. yamuluyor da olabilirim büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 0:49 dakini biliyorum ben! adı Bismillahirrahmanirrahim. http://www.seeklogo.com/images/B/Bismillahirrahmanirrahim_Besmele_Islam-logo-0846568D0A-seeklogo.com.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bulamıyorum yaw. anneme sordum artık bulursa o bulur. :D dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=i6kOSKwOEZY Ve evet benim de kafa oynuyor. Bir de semazen ayinlerine hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 o değil de kutsal olan sinerji be hacı yani o kadar adamdan başka sebeple o sesleri çıkarttırıp öle döndüremezsin öyle sallatamazsın valla o sinerji yok mu neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 reddiye youtube'a circlepit yazıp seyretmeni diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ben biliyorum buyur +rep'ime aban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 sunu yapan hangi manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 İnsanların kutsallarına, inançlarına karşı nasıl bu kadar saygısız olabiliyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bence komik olan bu kurguyu(video'yu) yapan adamın bunu ciddi amaçlı yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 komik olmuş orası ayrı konu ama nerden esmis yapmıs öbür tarafta öttürmesinler hümme hümme diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar