Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL : Sturm Graz - Galatasaray 16.12.2009 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deadea said:

1-0 biter.

sağlık olsun. gençler oynadı, yeni oyuncular kazandırdı rijkard takıma. hiç yoktan bu açıdan güzel

evet katılıyorum başka birisi olsa muhtemelen "YENİLMEZLİK ÜNVANI GİTMESİN RERERÖRÖ" diye tüm kadroyu götürürdü muhtemelen :P

arda kewel elano vs dinlenmiş oldu bir de
Mesaj tarihi:
ayhanı bunca zaman savundum.bu seneye kadar kilit bi oyuncuydu.ama nedendir bitmiş.yedek kaldıgı için mi bilmiyorum ama önceki senelerdeki ayhan yok.hani eskiden de pas hataları olurdu ama 10 da 10 pas hatası ve bu kadar igrenç oynadıgını ilk defa gördüm.bu sezon genelinde de kötüydü
Mesaj tarihi:
maçı izlemedim ama takımımızın grubunda birinciliği garantileyip yedek kadro ile maça çıkmış olması kaybetmiş olsa bile güzel bir durum. reijkaard(böle mi yazılıyordu? :P) takımı olması gerektiği gibi yönetiyor. gereksiz maçlarda yormuyor as oyuncuları.

tabi galatasaray'ın as kadrosu ile yedekleri arasında uçurum olduğunu düşünüyorum bu yüzden sonuç bu şekilde oluyor. ancak gelecekte bu durumunda çözüleceğine inanıyorum. galatasaray'a başarılar.
Mesaj tarihi:
Aykutu oynatmasi ciddi anlamda sacma olmus. Aykut'un nasil oynadigini biliyorsun be adam, cikar Ufugu koy kaleye bir bak nasil oynuyor. As kaleci olarak yetistirilmesi gereken adamin yerine Aykut mandasi geciriliyor kaleye..
Mesaj tarihi:
cidden keşke ufuku oynatsaydı. aykutun bu klüpte 2. 3. kaleciden daha önemli bir rolde geleceği olmadığını kanıtladı orkun-aykutlu değişimli dönemde. ufuk ise gelecek yönünden çok şey vaad eden bir kaleci. iyi bir türk kaleciye sahip olmak türkiye liginde önemli gerçekten. yabancı kontenjanı , defans ile dil sorunu çekmeden anlaşma durumu önemli faktörler.
Mesaj tarihi:
MacLeod said:

cidden keşke ufuku oynatsaydı. aykutun bu klüpte 2. 3. kaleciden daha önemli bir rolde geleceği olmadığını kanıtladı orkun-aykutlu değişimli dönemde. ufuk ise gelecek yönünden çok şey vaad eden bir kaleci. iyi bir türk kaleciye sahip olmak türkiye liginde önemli gerçekten. yabancı kontenjanı , defans ile dil sorunu çekmeden anlaşma durumu önemli faktörler.

Gerçekten kadroyla ilgili falan benim tek rahatsızlığım buydu. Ufuk gerçekten gelecek vaateden bir kaleci en azından bir şans verilseydi görseydik falan...
Mesaj tarihi:
Aydın'ın herhalde son maçıydı, Adnan Polat da zaten açıklama yapmış Aydın adam olmaz tadında.

Futbol yeteneğini geçtim adamda ruh yok, daha bu yaşında 35 yaşında en iyi dönemini ardında bırakmış para için Dubai'de top oynayan futbolcular gibi dolaşıyor sahada.
Mesaj tarihi:
aydının imaj-karizma takıntısı-problemi var bence.

adamın sahaya girince ilk yaptığı iş formasını dışarı çıkartmak oluyor. yani ne gereği var. hiç bi futbolcunun oyuna girince ilk yaptığı iş olarak bunu yaptığını görmedim açıkçası.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

aydının imaj-karizma takıntısı-problemi var bence.

adamın sahaya girince ilk yaptığı iş formasını dışarı çıkartmak oluyor. yani ne gereği var. hiç bi futbolcunun oyuna girince ilk yaptığı iş olarak bunu yaptığını görmedim açıkçası.

kazım surekli yapıo dediğin olayı :D
  • Yeni Oluştur...