Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ilahi pzero sen adami oldurursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 PZero said: gs bi sonraki turda elencek zaten boşuna bu gruptan cıktı siz o yüzden çıkmadınız dimi gruptan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 resmen grazın istatistiğine çalıştık bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 çok gereksiz maç ve aynı gereksizlikte bir futbol var sahada. oyuncular ülke gezmiş oluyor ama iyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 1-0 biter. sağlık olsun. gençler oynadı, yeni oyuncular kazandırdı rijkard takıma. hiç yoktan bu açıdan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yenilmezlik gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 üzülmeyin lamn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 deadea said: 1-0 biter. sağlık olsun. gençler oynadı, yeni oyuncular kazandırdı rijkard takıma. hiç yoktan bu açıdan güzel evet katılıyorum başka birisi olsa muhtemelen "YENİLMEZLİK ÜNVANI GİTMESİN RERERÖRÖ" diye tüm kadroyu götürürdü muhtemelen :P arda kewel elano vs dinlenmiş oldu bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ayhan ne adammışsın ya. anti-madde gibi dolaştı.Gerçekten olumlu pası yok bi göbek oyuncusu olarak. Balyajlı kafayla maça çıkmayı biliyor ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ayrıca aydının top kontrolü - 3 falan. ne demeye maça çıkıyo anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ayhan ve aydın benim için bitmiştir.umarım yönetimde bitirir nefret ettim izlediği mmaçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 PZero said: gs bi sonraki turda elencek zaten boşuna bu gruptan cıktı özür dileriz, başvurumuzu yaptık graz çıksın biz istemiyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 en çok ayhan'dan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ayhanı bunca zaman savundum.bu seneye kadar kilit bi oyuncuydu.ama nedendir bitmiş.yedek kaldıgı için mi bilmiyorum ama önceki senelerdeki ayhan yok.hani eskiden de pas hataları olurdu ama 10 da 10 pas hatası ve bu kadar igrenç oynadıgını ilk defa gördüm.bu sezon genelinde de kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 nooldu gs gol mu attı yoksa yedi mi? üst kattakiler galatasaraylı mı beşiktaşlı mı çözemedim hala dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 avusturlar yendi bir sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben de zaten üstten ses duymamısım içerki tvde survivor açıkmış ordaki öküz oglu öküzün oglu bagırmıs pardon dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 maçı izlemedim ama takımımızın grubunda birinciliği garantileyip yedek kadro ile maça çıkmış olması kaybetmiş olsa bile güzel bir durum. reijkaard(böle mi yazılıyordu? :P) takımı olması gerektiği gibi yönetiyor. gereksiz maçlarda yormuyor as oyuncuları. tabi galatasaray'ın as kadrosu ile yedekleri arasında uçurum olduğunu düşünüyorum bu yüzden sonuç bu şekilde oluyor. ancak gelecekte bu durumunda çözüleceğine inanıyorum. galatasaray'a başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Aykutu oynatmasi ciddi anlamda sacma olmus. Aykut'un nasil oynadigini biliyorsun be adam, cikar Ufugu koy kaleye bir bak nasil oynuyor. As kaleci olarak yetistirilmesi gereken adamin yerine Aykut mandasi geciriliyor kaleye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 cidden keşke ufuku oynatsaydı. aykutun bu klüpte 2. 3. kaleciden daha önemli bir rolde geleceği olmadığını kanıtladı orkun-aykutlu değişimli dönemde. ufuk ise gelecek yönünden çok şey vaad eden bir kaleci. iyi bir türk kaleciye sahip olmak türkiye liginde önemli gerçekten. yabancı kontenjanı , defans ile dil sorunu çekmeden anlaşma durumu önemli faktörler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Aykuta bisürü teklif gelmişti anımsayın sezon başı. Vermedi yönetim, bi beklentileri var demek ki ileriye dönük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 MacLeod said: cidden keşke ufuku oynatsaydı. aykutun bu klüpte 2. 3. kaleciden daha önemli bir rolde geleceği olmadığını kanıtladı orkun-aykutlu değişimli dönemde. ufuk ise gelecek yönünden çok şey vaad eden bir kaleci. iyi bir türk kaleciye sahip olmak türkiye liginde önemli gerçekten. yabancı kontenjanı , defans ile dil sorunu çekmeden anlaşma durumu önemli faktörler. Gerçekten kadroyla ilgili falan benim tek rahatsızlığım buydu. Ufuk gerçekten gelecek vaateden bir kaleci en azından bir şans verilseydi görseydik falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Aydın'ın herhalde son maçıydı, Adnan Polat da zaten açıklama yapmış Aydın adam olmaz tadında. Futbol yeteneğini geçtim adamda ruh yok, daha bu yaşında 35 yaşında en iyi dönemini ardında bırakmış para için Dubai'de top oynayan futbolcular gibi dolaşıyor sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 aydının imaj-karizma takıntısı-problemi var bence. adamın sahaya girince ilk yaptığı iş formasını dışarı çıkartmak oluyor. yani ne gereği var. hiç bi futbolcunun oyuna girince ilk yaptığı iş olarak bunu yaptığını görmedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 MrLevie said: aydının imaj-karizma takıntısı-problemi var bence. adamın sahaya girince ilk yaptığı iş formasını dışarı çıkartmak oluyor. yani ne gereği var. hiç bi futbolcunun oyuna girince ilk yaptığı iş olarak bunu yaptığını görmedim açıkçası. kazım surekli yapıo dediğin olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar