Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL : Sturm Graz - Galatasaray 16.12.2009 @ 20.00

Or1on

Öne çıkan mesajlar

abi ydının ifadeside hani böyle memnuniyetsiz gol atsa da "mih mih attık işt yea bitsede gitsek dur luna da vurayım bari" tadnda buram buram bir yamazlık bir vurdum duymazlık bir pozisyon kaçırınca "kogötüne" demecilik

abi hani adama karşı olumsuz bir his de duymuyorum tamamen saf ve beklentili bir ruh hali içerisindeyim.. mutsuzluk var ama hani atar atsın her an gole gidecek her an tarih yazacak ama o tarihi ayzdıktan sorna da "ee tama yazdık işte meh meh işkembe çornbam nerde bebnim" diyecek

böylesine öküz böylesine duyugusuz böylesine bitsedegitsek bir adam aydın..

çözemedim henüz
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw şu Aydın'ı vericen Diyarbakırspor'a neblim Denizlispora falan,iki Anadolu havası yesin kendine gelsin..anlar belki o zaman GSnin değerini..Sefil sefil yedek bekliyorsun,ayağına şans gelmiş yaptığın hareketlere bak..Sanki uykusundan uyandırmışlar kalk akşam 8-9 maç var adam yok diye
Sosyal ağlarda paylaş

Revenge said:

Yaw şu Aydın'ı vericen Diyarbakırspor'a neblim Denizlispora falan,iki Anadolu havası yesin kendine gelsin..anlar belki o zaman GSnin değerini..Sefil sefil yedek bekliyorsun,ayağına şans gelmiş yaptığın hareketlere bak..Sanki uykusundan uyandırmışlar kalk akşam 8-9 maç var adam yok diye

ne isteksizi ya. adam normal oynuyor.. herkes sabrimi gereksiz 50metre sprint atıcak.

ben bir yamugunu görmedim, gol pozisyonundada miss gibi geçti kaleyide paniklemeden ama işte şans gitti top herife çarptı
Sosyal ağlarda paylaş

deadea said:

Revenge said:

ne isteksizi ya. adam normal oynuyor.. herkes sabrimi gereksiz 50metre sprint atıcak.

ben bir yamugunu görmedim, gol pozisyonundada miss gibi geçti kaleyide paniklemeden ama işte şans gitti top herife çarptı

sabriye laf sokma hastalığı ve başarısızlığı beni benden alıyor şurda
Sosyal ağlarda paylaş

Sabri ayrı bi yaşam formu,onun topiği ayrı zaten.Aydın'a gelince,güzel kaleciyi geçiyorsun da o son vuruş nedir?!Kesme hafif iteledi topu yazık günah ya,3 senedir böyle aydın isteksiz,zorla forma geçirilmiş ve maça çıkarılmış bi havası var ..dediğim gibi kiralamak lazım,yedek bekledikçe de morali bozuluyor olabilir..yetenek var hafif bari boşa gitmesin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...