Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 totthenamın sahibi çekildi turnuvadan o grup 4 kişi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Barcelona 1 - 2 Juventus Juventus 1 - 0 Barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 buffon nasil kurtardi o freekicki hala ordayim fdsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 messi sol ayağıyla boş kaleye kaçırdı öncesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 cok seyler oldu ilk maca resmen icim yandi iki macta demoralize oldum 1.ci mactan sonra buffon surf yerim gol yemem dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 juventus affetmez ya.ah bana geleydin.ya barajı neyle zıplatıyoruz abi.her frikik ya gol ya direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ilk maç evet biraz yalan oldu ama 2. maçta hakkettim diyebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Red said: juventus affetmez ya.ah bana geleydin.ya barajı neyle zıplatıyoruz abi.her frikik ya gol ya direk. alt+f4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=7759 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bizim maçlarıda girseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi şaka mı bu ya? dalga mı geçiyorsun, yoksa bilerek mi yapıyorsun? maçını bitirdin, gene inv atıp bekledim, gene başka bir maça girdin. gece saat 1 olmuş, uğraştığımız şeye bak ya, sinirlerim zıpladı yine. başlarım böyle işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Red said: bizim maçlarıda girseydin yazın giriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 2 defa gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yazıo ztn.ama grubumuz da maç yapılmadıgından dikkatini çekmemiştir :) real madrid 1-1 mançıstır manşıstır 2-1 real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi niye eksik girdin maclari ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Anelor said: Barcelona 4 - 2 Sevilla Sevilla 1 - 4 Barcelona Anelor said: barcelona 2 - 0 valencia barcelona 2 - 1 valencia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=7759 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 A grubundaki İnter dışındaki oyuncular hangi saatlerde online oluyor? yapalım bitsin. Azap20 herkese invite attım. saat konusunda da anlaşırsak güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Efenım 3. ler en azından play off oynamaya hak kazansınlar bosuna garıban garıban kalmayalım veyahut uefa ya gıtsınler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 turnuva formatı şöyle olucak kesin birşey yazılmamış şimdi farkettim. ilk 2ler direk çıkıcak.onun dışında da en iyi 2tane 3. üst tura çıkıcak. ondan sora eleminasyon sistemi uygulanıcak.D grubunda totthenam sahibiyle doğru düzgün irtibata geçemedik. o grup 4 kişi olucak totthenam maçları oynanmayacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 requeme de ulaşamıyoruz.patiden öm attım cevap gelemdi henuz.onun harici burayada herhangi bişi yazmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 belki oda mokoko gibi haftasonları online olabiliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 yok hafta içi online oluyor ama niyeyse grup maçlarını yapmaya yanaşmıyor, madem maçları yapmaktan çekiniyorsun yada başka oyun oynuyorsun, niye girersin turnuvaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 red şimdi gördüm mesajını . numara7 nerden çıkardın maç yapmaya yanaşmadığımı ? geçen gün çok ters bir saatte mesaj attın çıkmak zorundaydım ve çıktım. bu gece 12den sonra müsait olucam. müsait olmazsanız bana özelden cuma cmtesi pazar günleri hangi saatler müsait olduğunuzu özelden atın. adamın canını sıkmayın durup dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bizim grupta gene ben kaldım heralde maçları bitiremeyen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar