Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben takimi kovdum lan esas kendi promdan akilli ol ayko cepkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 banlayin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Anelor said: ben takimi kovdum lan esas kendi promdan akilli ol ayko cepkin burası pro club topici değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 boooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 o zaman konuyu hic acmayacaktin ayko halk gercekleri bilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 aiko maç yapalım ya.ben anelor siz hepiniz ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 noldu turnuvanin sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 burak vs fab. bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 3-4 akşamdır devamlı online durumdayım. ses yok borock dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aiko'dan bir hükmen galip çıkarmasını bekliyorum ben yakışır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bitmez bu turnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kingpinin isteği doğrultusunda fab ı hükmen galip sayıyorum. işim var şimdi eve gelene kadar maçlar oynanmamış olursa fab finale çıkıcak. burak 1 haftadır login olmuyomuş ben sınavlarımdan dolayı pek ilgilenemedim ikiside uyuşuk davranıyor sanıyordum çünkü ikisinede defalarca pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 o zaman final maçımızı yapalım fab la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şu andan itibaren yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hadi yeni turnuva ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 aiko bu işleri bıraktı galiba :) onun yerine geçmek istiyen arkadaş düzenlesin turnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hadi bitirin maçları fab no7 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 msn'de de yazdım burayada yazıyım. geçen gün num7 ile maç yapmaya çalıştık. bağlantıdaki sıkıntılar nedeni ile doğru düzgün oynayamadık. bundan sonra ne zaman birbirimizi yakalarız bilemiyorum. genelde akşamları online olmaya çalışıyorum. ama beklemeyelim derseniz num7'i şampiyon ilan edebilirsiniz. gerçekten problem değil :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 valla fab la 4-5 kere denedik. ben ne zaman gol atsam connection lost oldu. ilk 1-0 öne gectim dakka 10 flndı.hadi neyse dedim. ikinci maç dakka 45 te öne geçtim gene gitti. 3cü maç sadece 2 .yarıyı oynayalım dedik. komik olan şu gene gitmesin baglantı diye gol atmadım bile bile, kendi yarı sahamdada top çevirmek ayıp olur diye onun ceza sahasının oralara gidip gidip gol atmadan geldim, böyle olunca 90. dakkada kontradan gol yedim. 4.maç o gol attı ben 1-1 yaptım gene gitti. 5. maç ben gene öne geçtim gene gidince baydım. Ama sorun benden kaynaklandıgını zannetmiyorum.herneyse,şampiyon gene benim aslında zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 unranked denediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 num7 benden kaynaklanmıyor diyorsun ama ben senden önce ve senden sonra maçlar yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadım. sana denemelerimizden sonra mesaj da attım. bi başkasıyla denermisin diye. ama cevap vermedin çünkü dj hero oynamaya başlamışdın. Bundan önceki denememizdede yine kendi ağzınla söylediğin gibi senin bağlantı problemin nedeni ile oyuna bile giremedik. ben zaten yukarıdada yazdım uzatmayalım num7'i şampiyon ilan edebilirsiniz diye. ama gelip buraya ben her durumda şampiyonum zaten yazmana gerek yoktu. sağlık olsun, tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 fab said: num7 benden kaynaklanmıyor diyorsun ama ben senden önce ve senden sonra maçlar yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadım. sana denemelerimizden sonra mesaj da attım. bi başkasıyla denermisin diye. ama cevap vermedin çünkü dj hero oynamaya başlamışdın. Bundan önceki denememizdede yine kendi ağzınla söylediğin gibi senin bağlantı problemin nedeni ile oyuna bile giremedik. ben zaten yukarıdada yazdım uzatmayalım num7'i şampiyon ilan edebilirsiniz diye. ama gelip buraya ben her durumda şampiyonum zaten yazmana gerek yoktu. sağlık olsun, tebrik ederim. bende yaptım bende sorun yaşamadım. dj hero oynarken görmedim mesajını kusra bakma. benim baglantı problemim portlardan kaynaklanıyor o da çözülüyor bunun ben gol atınca oyunun kopmasıyla bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ne bitmez turnuva imiş arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 2 arkadaşada kaç kere pm attım valla oynayın şu maçları. ben daha iyi oynuyorum yenerim zaten tarzı yorumlar nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sogudum valla.bi dahaki turnuvaya girmem herhalde rastgele h2h daha iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar