Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PS3]2.Paticik Champions Cup @Fifa10

Aiko

Öne çıkan mesajlar

kingpinin isteği doğrultusunda fab ı hükmen galip sayıyorum. işim var şimdi eve gelene kadar maçlar oynanmamış olursa fab finale çıkıcak. burak 1 haftadır login olmuyomuş ben sınavlarımdan dolayı pek ilgilenemedim ikiside uyuşuk davranıyor sanıyordum çünkü ikisinede defalarca pm attım.
Sosyal ağlarda paylaş

msn'de de yazdım burayada yazıyım. geçen gün num7 ile maç yapmaya çalıştık. bağlantıdaki sıkıntılar nedeni ile doğru düzgün oynayamadık. bundan sonra ne zaman birbirimizi yakalarız bilemiyorum.

genelde akşamları online olmaya çalışıyorum. ama beklemeyelim derseniz num7'i şampiyon ilan edebilirsiniz. gerçekten problem değil :>
Sosyal ağlarda paylaş

valla fab la 4-5 kere denedik. ben ne zaman gol atsam connection lost oldu.

ilk 1-0 öne gectim dakka 10 flndı.hadi neyse dedim.

ikinci maç dakka 45 te öne geçtim gene gitti.

3cü maç sadece 2 .yarıyı oynayalım dedik. komik olan şu gene gitmesin baglantı diye gol atmadım bile bile, kendi yarı sahamdada top çevirmek ayıp olur diye onun ceza sahasının oralara gidip gidip gol atmadan geldim, böyle olunca 90. dakkada kontradan gol yedim.

4.maç o gol attı ben 1-1 yaptım gene gitti.

5. maç ben gene öne geçtim gene gidince baydım.

Ama sorun benden kaynaklandıgını zannetmiyorum.herneyse,şampiyon gene benim aslında zaten :P
Sosyal ağlarda paylaş

num7 benden kaynaklanmıyor diyorsun ama ben senden önce ve senden sonra maçlar yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadım. sana denemelerimizden sonra mesaj da attım. bi başkasıyla denermisin diye. ama cevap vermedin çünkü dj hero oynamaya başlamışdın. Bundan önceki denememizdede yine kendi ağzınla söylediğin gibi senin bağlantı problemin nedeni ile oyuna bile giremedik.

ben zaten yukarıdada yazdım uzatmayalım num7'i şampiyon ilan edebilirsiniz diye. ama gelip buraya ben her durumda şampiyonum zaten yazmana gerek yoktu. sağlık olsun, tebrik ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

fab said:

num7 benden kaynaklanmıyor diyorsun ama ben senden önce ve senden sonra maçlar yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadım. sana denemelerimizden sonra mesaj da attım. bi başkasıyla denermisin diye. ama cevap vermedin çünkü dj hero oynamaya başlamışdın. Bundan önceki denememizdede yine kendi ağzınla söylediğin gibi senin bağlantı problemin nedeni ile oyuna bile giremedik.

ben zaten yukarıdada yazdım uzatmayalım num7'i şampiyon ilan edebilirsiniz diye. ama gelip buraya ben her durumda şampiyonum zaten yazmana gerek yoktu. sağlık olsun, tebrik ederim.

bende yaptım bende sorun yaşamadım. dj hero oynarken görmedim mesajını kusra bakma.
benim baglantı problemim portlardan kaynaklanıyor o da çözülüyor bunun ben gol atınca oyunun kopmasıyla bir alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...