Anelor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 finalleri var herkezin o biraz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Anelor said: ben oynamam abi diyarbakirla falan fenerle bile oynamam olmaz o is isi bilmiyorum demiyosun da ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 baros baro baros dimi shapsal ahaha okcu baros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Anelor said: finalleri var herkezin o biraz zor abi ne finalmis bu bı anlamadım 4 yıldır bızde girioruz cıkıyoruz finalde olsa bi insan gunde 10 dk oyuna ayırabılır Bir arkadaş demiş bende desteklıyorum Dünya Kupası yapalım bu sefer (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 anelor ben bekliyorum seni bak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Red said: 40 ayağım.ne ayaksın diyo adama bak.şaşırmışsın sen. diceğini dedin.kaçtır senin mesajlarını okuyoruz.tamam grup liderisin süpersin sana fazladan maç oynattılar. e bunları anladık.sen uzattın yani.bırakta keyfini çıkaralım şu turnuvanın. sende başka bi turnuva düzenle.orda da oynayalım. senden başka şu turnaya düzenli olarak bıkbık eden yok yani. be arkadaş, ben neyini uzatıyorum işin? ben başta bir şey yazdım, bence haksızdır dedim, turnuvaya organize eden kişiye bir eleştiri getirdim, sen ve senin gibi alakası olmayanlar atlayıp savunmaya kalkıştı. ben de laf gelince armut toplayacak değilim, cevap verdim. maçlardan sonra yazdığım şey de, benim ve diğer olayların hepsinin toplamıdır. burada ne yazacağım da seni ve hiç kimseyi ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ben değilde birisi sana burasının forum oldugunu.ve yazdığın herşeye karşı otomatik olarak cevap alma durumu olucagını söylemeli extra olarakta hala konuyu uzatan sen olmakla birlikte burası fifa 10 turnuva topici ve biz bu turnuvada oynuyoruz. turnuva düzenini beğenmiyorsan özel mesajdan söyle yada msnden ne söyliceksen.buraya yazma cevapta yazmayalım.tamamsa problem yok ayrıca atarlı atarlı konusma seviyeni koru.buralarda atıp tutmak kolaydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 lisede falan mıyız acaba? yok, bundan sonraki postun "çıkışta gel" tadında gibi olacak, hissediyorum. burası turnuva topici ve turnuva ile ilgili - buna şikayetler de dahil - istediğim her şeyi yazabilirim. sen niye parazit çıkarıyorsun, sana laf gelmeyen bir yerde, hala onu anlayabilmiş değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Or1on said: milan 1-1 inter milan 4-1 inter mojitoya tebrikler. turnuvayı hazırlayan da herşeyi yine birbirine bulaştıracaksa bu turnuvada olduğu gibi yapmayıversin, ben daha iyisini garanti ediyorum. ;) bak ne yazmışsın. ben daha iyisnini garanti ediyorum, "yine birbirine bulaştırcaksa". fazla atar bi yere batar demişler, hem atarı sen yapmışsın hemde mazlumu oynuyorsun. herkez eleştiriye açık, eğer adam gibi eleştirseydin, sadece sorununu dile getirseydin, bana görede 1.lerin fazladan maç oynaması yanlıştı, ama sırf bu yuzden böyle laflar da edecek degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yanlış bir şey göremiyorum ben o mesajda. kaybettiğim maçları ise baştan beri takmıyorum açıkçası. ister inanın, ister inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ya tamam of gidin msnde falan tartisin ama topici kirletmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 anelor maçını ne zaman yapcan benle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 topici kirletmeyelim tabi :) adam cıkısa gel diceksin demiş bide :).ne ayaksın diyen diye atarlanan adam bide beni sucluyor :) neyse canın sagolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Aiko nie banlandı yahu eger ciddi bi sebeb varsa eyw ama sudan sebebden banlandıysa bundan sonra bı zahmet banlayan arkadas duzenlesın turnuvaları organıztoru banlanırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi adam piramit yapmıs. safdasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hadi onu bırak anelor piramit yapmayın dedi diye banlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 piramit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ne oldu şimdi? boroock online olmuyor ne zamandır. aiko banlı. maçlar iptal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 adam banlandı da yokmu hiç devralan falan ? bittiyse falan bilelim.aikonun fake ini gördüydüm ben bi yerlerde.buraya niye yazmamıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 kendide fake zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 adam başka topiclere yazıo burayı bırakmıs ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 burakla fab, yapın artık şu maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ahahahahaha adam geldiği gibi lafa atmıs. LAN ONCE BI ACIKLA SEN NERELERDESIN ASDSADAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben hep burdaydım. anelor yaktı beni.kovdum zaten takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dsadsadsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar