Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PS3]2.Paticik Champions Cup @Fifa10

Aiko

Öne çıkan mesajlar

Red said:

40 ayağım.ne ayaksın diyo adama bak.şaşırmışsın sen.

diceğini dedin.kaçtır senin mesajlarını okuyoruz.tamam grup liderisin süpersin sana fazladan maç oynattılar.

e bunları anladık.sen uzattın yani.bırakta keyfini çıkaralım şu turnuvanın.

sende başka bi turnuva düzenle.orda da oynayalım.

senden başka şu turnaya düzenli olarak bıkbık eden yok yani.

be arkadaş, ben neyini uzatıyorum işin? ben başta bir şey yazdım, bence haksızdır dedim, turnuvaya organize eden kişiye bir eleştiri getirdim, sen ve senin gibi alakası olmayanlar atlayıp savunmaya kalkıştı. ben de laf gelince armut toplayacak değilim, cevap verdim. maçlardan sonra yazdığım şey de, benim ve diğer olayların hepsinin toplamıdır. burada ne yazacağım da seni ve hiç kimseyi ilgilendirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

ben değilde birisi sana burasının forum oldugunu.ve yazdığın herşeye karşı otomatik olarak cevap alma durumu olucagını söylemeli

extra olarakta hala konuyu uzatan sen olmakla birlikte burası fifa 10 turnuva topici ve biz bu turnuvada oynuyoruz.

turnuva düzenini beğenmiyorsan özel mesajdan söyle yada msnden ne söyliceksen.buraya yazma cevapta yazmayalım.tamamsa problem yok

ayrıca atarlı atarlı konusma seviyeni koru.buralarda atıp tutmak kolaydır
Sosyal ağlarda paylaş

lisede falan mıyız acaba? yok, bundan sonraki postun "çıkışta gel" tadında gibi olacak, hissediyorum.

burası turnuva topici ve turnuva ile ilgili - buna şikayetler de dahil - istediğim her şeyi yazabilirim. sen niye parazit çıkarıyorsun, sana laf gelmeyen bir yerde, hala onu anlayabilmiş değilim ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Or1on said:

milan 1-1 inter
milan 4-1 inter

mojitoya tebrikler.

turnuvayı hazırlayan da herşeyi yine birbirine bulaştıracaksa bu turnuvada olduğu gibi yapmayıversin, ben daha iyisini garanti ediyorum. ;)

bak ne yazmışsın. ben daha iyisnini garanti ediyorum, "yine birbirine bulaştırcaksa".

fazla atar bi yere batar demişler, hem atarı sen yapmışsın hemde mazlumu oynuyorsun.

herkez eleştiriye açık, eğer adam gibi eleştirseydin, sadece sorununu dile getirseydin, bana görede 1.lerin fazladan maç oynaması yanlıştı, ama sırf bu yuzden böyle laflar da edecek degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...