Or1on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bir kere de şu ağlama lafını kullanmayın be arkadaş. şikayet ederim tabii, niye lider çıktım ben? fazla maç oynamak için mi? bu kadar kolay bir şeyde bu kadar sorun çıkıyorsa da, onu organize eden kişi başarısızın önde gideni demektir. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bu işin sonunda kupa olmadıgı için bir maç fazla yapmışsın hiç birşey farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben 3-0 dan 5-3 turu vermişim milletin derdine bak ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 evet, sana bir sıkıntısı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Milan 1-1 Manchester United Manchester United 4-1 Milan evet yarı finalde rakip anelor/barcelona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 her yenildiğinde seni mi dinlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 numara7 said: Milan 1-1 Manchester United Manchester United 4-1 Milan evet yarı finalde rakip anelor/barcelona. ben demeden yapmayın şu maçları bidaha sonra tatsızlık çıkıyor anlaşmazlık oluyor. numara7nin altından çıkıyor bunlar, anelor sakın uyma ona sen. benden mesaj bekleyin. ençok bana sorucaksınız en çok bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 adminlerde gerçekten baya yardımcı oluyor. 1 hafta önce msg attım ilk mesajı editleyin diye hala tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oo kari tribi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tamam sorun yok. Yarı Final Eşleşmeleri Manchester United(numara7) Barcelona (anelor) [hr] Manchester City(fabbronzewrist) Liverpool ( Bo_orock) son tarih vermeme gerek yok artık bu saatten sonra. herkes neyin ne oluğunun bilincindedir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Red said: her yenildiğinde seni mi dinlicez. ne yenilmesinden bahsediyorsun ya sen, anlayamadın galiba? ben maçlardan önce diyeceğimi dedim zaten. anlamadım, ne ayaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 40 ayağım.ne ayaksın diyo adama bak.şaşırmışsın sen. diceğini dedin.kaçtır senin mesajlarını okuyoruz.tamam grup liderisin süpersin sana fazladan maç oynattılar. e bunları anladık.sen uzattın yani.bırakta keyfini çıkaralım şu turnuvanın. sende başka bi turnuva düzenle.orda da oynayalım. senden başka şu turnaya düzenli olarak bıkbık eden yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 beyler alirim aklinizi ikinizinde adam olun DINGONUN AHIRI MI LAN BURASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 şu tartışmayı bitirin, gereksiz uzadı. topic kirleniyor amacının dışına çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ahah aiko turnuva işini bırakmadan adamrahat etmicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 o diil de turkiye kupasi mi yapsak bundan sora veya ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 evet lig yapalım bencede.16 takım falan olduk ya.turnuva yapılıosa ligde yapılır. lig daha uzun bi maraton.sindire sindire herkes birbiriyle yapar maçları belli bi süreç içinde. kişi başı 30 maç yapılır yani.pro için yada normal zamanda ps de online oluyor çogu kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ligde 2. yari baslarken baslariz, gercek fiksturle ayni gider ama cift mac yapilir . haftada bir oldugundan turnuva da devam edebilir ama fiksturle bir gitme fikri biraz fantastik oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben oynamam abi diyarbakirla falan fenerle bile oynamam olmaz o is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 dunya kupasi avrupa kupasi falan oynanabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kendi ligimiz olmuyor mu real man u vs ile. illa tsl falan mı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bidahaki turnuva türkiye kupası yada uefa kupası olabilir. bu turnuva bitsin tartışıcaz onları ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hadi yapın maclarıda baslayalım yenısıne =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bir dahaki turnuvayı bekleyin 20 sine kadar başlatmayın. sürpriz konuk var. ups sürprizi kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 20 sine kadar bi turnuva daha biter yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar