Or1on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 son 4 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yahu anelor ortada yok adama mesaj atıyorum kaç saattir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 anelor nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 anelorun puanları sılınsın ben 2. olıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 anelor cıkmasın gruptan barçayı yenmesi kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi anelor yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 olmayan hukmen yenilir.kinpine 6-0 yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben oynayam anelorun yerine ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Abi anelor'un hakkı yenirse üzülürüm ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi acelemiz yok.haftasonu yaparsınız yahu.yada cuma günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kingpin hükmen maglup oldun sen kusura bakma 1 bucuk hafta boyunca anelor online idi ben şahidim sen ortalıkta yoktun. dün söz verip gelmemişsin dediğine göre 2 maçıda hükmen barcalena 3 0 kazandı. prodan cıkınca kuraları çekerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi olmaz oyle sey ya bugunde ben sozumu tutmadim arkadaslarim gelmis eskisehire telefon ettiler tamamen aklimdan cikti fifa simdi geldim eve yapalim bence hemen sipsak maclari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tamam yapıyoruz maçları. edit: aiko sen beni bi hükmen malup et de rahatla abi 2 turnuvadır bu kaçıncı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hadi yapın artık sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 vazgeçtik oynamıyoruz, ben çekildim turnuvadan anelor hükmen galip gelmiş bulundu. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 valla bizim pro bitene kadar halledin yhoksa hukmen maglupsun kingpin cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 kingpin 18 kişiyi son güne kadar beklettin sonrada turnuvadan çekiliyosun. mantıklı bi açıklaman vardır heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ne olursa olsun ınsan bir hftada 10 dakıkasını eglenceye ayıramıyorsa bırakın bu turnuvaya hıcbıyere gırmemelı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 2. Tur Maçları Manchester United(numara7) Chelsea(shapsal) --------------------------------------- Inter Milan (or1on) Ac Milan(mojito) --------------------------------------- Bordeaux(Konn) Barcelona(Anelor) --------------------------------------- Juventus(Aiko) Manchester City(fabbronzewrist) --------------------------------------- Liverpool(Bo_orock) Real Madrid(Red ) http://img691.imageshack.us/img691/7894/2tur2.jpg Maçların Son Oynanma Tarihi ; 06.01.2010 tabi bu demek değildirki maçları ayın 6sında yapıcaksınız, ne kadar erken yaparsanız o kadar iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 kazanilan kupa buysa iyiki cikamadim gruptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Aiko said: 2. Tur Maçları Manchester United(numara7) Chelsea(shapsal) --------------------------------------- Inter Milan (or1on) Ac Milan(mojito) --------------------------------------- Bordeaux(Konn) Barcelona(Anelor) --------------------------------------- Juventus(Aiko) Manchester City(fabbronzewrist) --------------------------------------- Liverpool(Bo_orock) Real Madrid(Red ) http://img691.imageshack.us/img691/7894/2tur2.jpg Maçların Son Oynanma Tarihi ; 06.01.2010 tabi bu demek değildirki maçları ayın 6sında yapıcaksınız, ne kadar erken yaparsanız o kadar iyi olur. abi bu nasıl iş, ben grup lideri çıktım, 1 tur fazla oynuyorum. üstelik milan'ı geçsem bile, milletin hiçbir şey yapmadan geldiği çeyrek finalde manu-chelsea galibiyle oynayacağım. biraz haksızlık gibi sanki.. edit: üstelik manu grup lideri, chelsea 2. olarak gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 sans abi iste aglamayin /Anelor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 1 2 sayfa önceden yazmıştım formatı ama tekrar açıklayayım ozaman. eşleşmeler sonunda 2 takımında gruplarda topladığı puanları topladım. bu toplanan puanın sonucunda 5 eşleşmeden en az puana sahip olan 2 çift 1 tur fazla oynayacak demiştim. sizinle birlikte en az puana sahip olan çift inter ve ac milan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 abi sonuçta oyun, bir eksiği bir fazlası öyle fazla önemli şeyler değil de, çok saçma geldiği için yazdım. yani, eşleştiğim adamın az puan toplamasının cezasını ben mi çekeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 demekki seninde puanın azmış o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar