Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PS3]2.Paticik Champions Cup @Fifa10

Aiko

Öne çıkan mesajlar

requem said:

tebrikler red 2 maç da hakkındı. ilk maçta yüreğine inmiştir heralde :P

skorları yazim yorum yapcam :)

real madrid 2-1 atl madrid
atlc madrid 2-5 real madrid

valla real çok sakat bi takım.öyleki ben h2h oynarken real gelince seviniyorum ve juventusla hep tokatlıyorum madridi.ne kadar taktik yaparsam yapim dengeleyemedim bi.ilk maç bariz senin hakkındı aslında.yani ben kesin kaybettim yada en kötü beraberlik diyodum ama oyuncular bireysel yetenekle aldılar.2. maçtada zorlandım bakma.realle oynayamıyorum yani cok zorlanıyorum şahsen :)
Sosyal ağlarda paylaş

aston villa 3 - 1 atletico madrid
aston villa 5 - 2 atletico madrid

gayet guzel eğlenceli maçlardı. 2 takımda birbirine denk olunca tabi daha guzel maçlar çıkıo ortaya. benim forvetler atletico defansına cok hızlı kalınca cok pozisyona girdim. yoksa gayet iyi maçlardı. skor pek futbolu yansıtmıo :D
Sosyal ağlarda paylaş

fab said:

man. city 3-1 lyon
lyon 3-4 man. city

çok bi taraf ağırlıklı maçlar olmadı ama fabb'ın lehine sonuçlandı maçlar. forvet oyuncularım çerçeveden çok direği hedefliyor gibiydi :D takımın nesi iyi çözemedim ama en azından top çeviremedim şimdiye kadar yaptığım 6 maçta da lyon ile.
sonuç itibari ile al topu salla topu usülü maçlarda etkisizliğimi göstermiş oldum. tabi maçlar için fabb a teşekkür ederim ve başarısınıda gölgelemek istemem lyon'du carttı curttu ile :D

hatorikenji ile sonunculuk maçı yapmamıza gerek varmı bilmiyorum. zorunda değilsek yapmayalım ikimizinde bir iddiası yok kalmadı bildiğim kadarıyla. yada onun lehine 3-0 yazın olsun bitsin :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...