requem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 mokoko ve red yarın müsaitseniz maçları yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 tmmdır.yarın öm atarsın istediğin saatte yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ben yarın 6 yada kadar falan musait olabilirim. numara7, req buralardaysanız yapalım maçları şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 req online olunca msg atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 online olucam birazdan müsaitseniz red ve mokoko.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 tmm ben buralardayım. yapalım maçlarımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 tebrikler red 2 maç da hakkındı. ilk maçta yüreğine inmiştir heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 mokoko bekliyorum yapalım maçlarımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 tmm geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 inv attım gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 deli lag var bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 requem said: tebrikler red 2 maç da hakkındı. ilk maçta yüreğine inmiştir heralde :P skorları yazim yorum yapcam :) real madrid 2-1 atl madrid atlc madrid 2-5 real madrid valla real çok sakat bi takım.öyleki ben h2h oynarken real gelince seviniyorum ve juventusla hep tokatlıyorum madridi.ne kadar taktik yaparsam yapim dengeleyemedim bi.ilk maç bariz senin hakkındı aslında.yani ben kesin kaybettim yada en kötü beraberlik diyodum ama oyuncular bireysel yetenekle aldılar.2. maçtada zorlandım bakma.realle oynayamıyorum yani cok zorlanıyorum şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 aston villa 3 - 1 atletico madrid aston villa 5 - 2 atletico madrid gayet guzel eğlenceli maçlardı. 2 takımda birbirine denk olunca tabi daha guzel maçlar çıkıo ortaya. benim forvetler atletico defansına cok hızlı kalınca cok pozisyona girdim. yoksa gayet iyi maçlardı. skor pek futbolu yansıtmıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hahaha sıçtık batırdık :D mütevazi arkadaşlarıma teşekkür ederim :) bir üst turda iyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 man. city 3-1 lyon lyon 3-4 man. city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 fab said: man. city 3-1 lyon lyon 3-4 man. city çok bi taraf ağırlıklı maçlar olmadı ama fabb'ın lehine sonuçlandı maçlar. forvet oyuncularım çerçeveden çok direği hedefliyor gibiydi :D takımın nesi iyi çözemedim ama en azından top çeviremedim şimdiye kadar yaptığım 6 maçta da lyon ile. sonuç itibari ile al topu salla topu usülü maçlarda etkisizliğimi göstermiş oldum. tabi maçlar için fabb a teşekkür ederim ve başarısınıda gölgelemek istemem lyon'du carttı curttu ile :D hatorikenji ile sonunculuk maçı yapmamıza gerek varmı bilmiyorum. zorunda değilsek yapmayalım ikimizinde bir iddiası yok kalmadı bildiğim kadarıyla. yada onun lehine 3-0 yazın olsun bitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 mokoko man u yu yende sen çık gruptan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 oynayabilsek gorcez nolcakta dun bana uymadı bugun ona uymuomus. bende saat 7 falan gibi cıkıcam okula gidicem. haftaiçide oynayamicam. nolcak bilmiorm yani oynayamazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ztn perşembe yılbaşı.haftasonu oynarsınız.son maçlarda 30 unda ama tam yılbaşı zamanına falan denk geldiğinden 2. tur maçı falan oynayamaz herhalde millet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ben burdayım şuan oynarız onlinesan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 gormemişim. oralardaysan yapalım maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Aston Villa 5-2 Manchester United Manchester United 2-1 Aston villa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ahaha adam 5 lemiş 2-2 yapsa gruptan cıkıcaktı.yok salladım yenseydi cıkıodu 2 sinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 2. maçta cok ezildim ya. oysaki inanmıştım ilk maçtan sora :D neyse en iyi 3.lerden falan cıkan oluo mu? nedir prosedür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 mokoko said: 2. maçta cok ezildim ya. oysaki inanmıştım ilk maçtan sora :D neyse en iyi 3.lerden falan cıkan oluo mu? nedir prosedür? sen çıkamıyosun en iyi 3. olarak :) 1 puan daha alman lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar