numara7 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Manchester United 7-1 Athletico Madrid Athletico Madrid 2-6 Manchester United Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 fikstur guncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 valencia 1 - 1 roma roma 0 - 2 valencia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 beyler 5lik gruptan 3 takım mı çıkıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 real madride hiç güvenemiyorum.yani kucuk takımlardan biri cok fena tokatlicak beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Or1on said: koyu yer bana mı? :) valla ben küfrü bırak, çirkef bile demedim hehhe. sadece biraz bayık bir taktik olduğu için ayar etti yazdım, o kadar. :) yok hocam sana bişi demedim :D kimseye bişi demiyorum sonuç olarak bazen uyuz ettiğimin farkındayım zaten ama laf edenler arasında bulunduğunu iddia etmedim. o kadarı normal ztn :D 12-13 dakika oyun oynuyoruz bazen 3 dakika oynatmıyorum karşı takımı topla. hoş bu turnuva başladığından beri heç oynayamadım o şekilde. lyon da mı bi sorun var ne anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Danielmarcos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Takımın MSN grubundaki mesajı yeni gördüm, biraz geç oldu 1 hafta kadar :) Turnuva başlamış bitiyor bile, bidahaki turnuvaya katılırım artık, veya boşa çıkan takım varsa girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yok mu d grubundan kimse? ben sadece haftasonları oynayabiliorm ona gore. sora laf etmeyin yoksun falan diye. cıkın ortayada yapalım maçlarımızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 gece musaitsen yapalım 12 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 abi 12de nba maçı var yahu :/ yarında nerdeyse hiç musait değilim. bu aksam oynadık oynadık. yoksa pazara kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 pazar öglen de yapabiliriz farketmez. onun harici 12 den sora girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 d grubu varmı şu dakkalarda yada ilerleyen dakkalarda gircek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 geldim ben 12 ye kadar yapalım 2 maçımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 tmm bi giriyorum 2dk yapalım cıkıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 real madrid 2-0 aston villa real madrid 2-1 aston villa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=7759 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 mokoko arkadaşa dedim yapalım maçımızı, dedi NBA maçı izliyorum", "cumartesi de giremem" dedi. pazar yapalım dedi, e o günde ben büyük ihtimal olmuycam.benden günah gittik 30 una kadar yapamazsak maçımızı maçlarını maglup bitirmeyi kabul eder heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 abi tamam sakin. super(dalga geçmiorum ha cidden iyi oynuosun) oynuosun ztn kazanma ihtimalim yok nerdeyse. bu kadar hırs yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 benim hırs yaptıgımı nerden çıkardın? be cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 10dk da yaptık bitirdik mokokoyla ya yaparsınız sizde.nba 5 te falan bitiyor nasılsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 numara7 maç oralardaysan 20 dakkam var. gel yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Roma 2 - 3 Juventus Juventus 3 - 4 Roma şu turnuvada yaptığım en garip maçlardı, çok saçma goller atıp çok saçma goller yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 aiko valla enteresan maçlar döndü :) fikstürü güncellesene sana zahmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 var mı d grubundan kimseler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar