Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik okey karşılaşması

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

ewt sonuçta yendik rakip son elde kaçtı hehehe

2 kere boşa oynadık 3. sü olcakkken ortadaki son taşa bittim ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 12 Temmuz 2004 06:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler.. Kadıköy- Maltepe arasında oturan, dürümüne okey oynayacak 2 kişi aranıyor. Şimdilik Eagle_dnz ve ben varım. Hade bekliyoruz.

Edit : Bekliyoruz derken, buraya mesaj atin. Saat falan ayarlayalim karsilasmayi yapalim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 12 Temmuz 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 12 Temmuz 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
Beyler.. Kadıköy- Maltepe arasında oturan, dürümüne okey oynayacak 2 kişi aranıyor. Şimdilik Eagle_dnz ve ben varım. Hade bekliyoruz.

Edit : Bekliyoruz derken, buraya mesaj atin. Saat falan ayarlayalim karsilasmayi yapalim.

valla ben oynardım da dürümüne olunca iş deişio :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 12 Temmuz 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
ist .te olsam kesin gelirdim deniz anlamio okey den kesin alir sizin rakip oyunu ve durumleri =)

said:
Pyr0, 12 Temmuz 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
atip aciorum ama =) deniz onuda yapamio i$te

ne olm bu 2 gün ballı çıktın die havalandın mı olm dürümüne olunca oyun yanında ne download yaparım ne chat yaparım ne bişey içer,yerim sadece oyuna odaklanırım iş deiğişir[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 13 Temmuz 2004 01:51 tarihinde demiş ki:
said:
Pyr0, 12 Temmuz 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
ist .te olsam kesin gelirdim deniz anlamio okey den kesin alir sizin rakip oyunu ve durumleri =)

said:
Pyr0, 12 Temmuz 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
atip aciorum ama =) deniz onuda yapamio i$te

ne olm bu 2 gün ballı çıktın die havalandın mı olm dürümüne olunca oyun yanında ne download yaparım ne chat yaparım ne bişey içer,yerim sadece oyuna odaklanırım iş deiğişir

zuaha el kötüyse çıkarız :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

iddialı diilim ama onun için diil yüklenmek bilmeyen java yüzünden gelemiyorum...
işallah birazdan biter[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...