Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Kaede said: yeni 80 olmuş karakter giydirme fazında nasıl oluyor peki ? partidekiler uyuzluk çıkarıyorlarmı ? yallah şöfer diyorlarmı ? Ben tank giriyorum randomlara, benden çok dps/dmg done yapan dpsle nadir yaptım daha HCleri sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Hakikaten hep iyi gruplar geldi bana. Hatta dün forge of souls'un son bossunu kesmeden önce healer çıktı, başka healer bulamadık kimse istemedi tek boss diye, biz de 4 kişi healersız keselim dedik. Grup şöyleydi: ayı tank (ben), retri pally, dk, huntard. Daldık, retri pala beni healladı baya bi, ben de FR falan açtım kestik :P Bi ara sanki şey muhabbeti vardı, random hc'ye girince seninle aşağı yukarı aynı gear aralığında adamlarla gruba sokulcaksın falan. Yalan mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Yalan o :D Random olduğu için direk kim varsa boşta alıyo hemen içeri :) Az önce bir örnek verdim okuduysan :) Şansına yani ne çıkarsa full epic insane dps yada tank da çıkabilir; full yeşil gearlıda gelebilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Vay anasını. O zaman altımıza gear kasarken ağlicaz biraz dkjfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Kojiroh said: Vay anasını. O zaman altımıza gear kasarken ağlicaz biraz dkjfhs Aga dont vote for kick me :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Kojiroh said: Vay anasını. O zaman altımıza gear kasarken ağlicaz biraz dkjfhshic degilse kasabilicen önceden adam eppic soruyordu simdi kimse pek takmıyor epic falan zaten taksanda lvl 213 epiclerle ne kaldı ki vakit bulsam rogue u kasıcam 74 de kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ya normal hc lerde epic felan sorun olmuyor ama yeni instance hc lerde malum bosslar biraz daha zor. O yüzden en az 6-7 parça epic olması ve min. 2.5k dps gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 boss degil de trashleri zor .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 HOR HC'nin ilk boss'u biraz zor. Fear felan atıyo 4k/sn damage yiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 randomdan pit of saron çıktıydı bana bi kere tüm grup şahane süper, fakat mavi gearlı mage'imiz boss'a blizzard filan atıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Saeros said: randomdan pit of saron çıktıydı bana bi kere tüm grup şahane süper, fakat mavi gearlı mage'imiz boss'a blizzard filan atıyodu Warlock fear atmaya kalkarsa sence ? Dua et gene blizzard atmış ya sheeplemeye kalksaydı ? :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Saeros said: randomdan pit of saron çıktıydı bana bi kere tüm grup şahane süper, fakat mavi gearlı mage'imiz boss'a blizzard filan atıyodu abi ben de rain of fire atıp alt+tab yapiorum biliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sen en azından 1'den fazla trash mob görünce atıyosun gökhan fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Consecration atsam olurmu boss fight'ta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Yok onu şeyde atacan, Vezaxx'ın önündeki trashlerde veya faction championsda sheeplenenlerin tam ortasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Kojiroh said: Yok onu şeyde atacan, Vezaxx'ın önündeki trashlerde veya faction championsda sheeplenenlerin tam ortasına. Peki. sheepleri bozmuyo ama dimi bak ona göre atcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 blackout iyi dps olarak da grup bulma açısından. hem de efsane adamlar geliyor. ben 3,5-4k arası yapıp kaç kere üçüncü oldum dpste sadffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Adamlar zeki gerçekten ya. Oyundan feci baymış insanları bile hergün sokturuyorlar oyuna, daily hc'tir şudur budurla. Çakallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bu arada aynı heroici 2 3 kere yaptım bugun random la gırerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 şu random olayını bi açıklayabilir misiniz bana dersler yüzünden oyunu kapatmak zorunda kaldım da bir süre. random yaparak günde sınırsız dungeon a mı giriyorsunuz nedir olay? dailyler mi kalktı? cross realm hedesini biliyorum*. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 daily kalktı diosun random HC bul bana hocu pat diye senin specine uygun grup buluo giricenmi 3boss var 1iölmüş 2si sağ fln diye bilgi verio bi tek atlıosun giriosun bi bakıosun instance icindesin loading screende occulus fln görüp hay allah be yine bo boktan yer fln diebiliosun ;p bu sistemin efektif calismasi icinde cross-realm yaptılar instanceleri (5manleri) aynı battleground mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Dailyler kalktı, Proof of Demiselar falan Feat of Str oldu. Şöyle bir daily mantığı var artık; o gün içerisinde ilk yaptığın Random HC runından 2 Emblem of Frost kazanıyorsun, sonraki her Random HC runı için bosslardan düşenin dışında bitince 2 Emblem of Triumph geliyor. Randomdan girdiğin HC'e saveleniyorsun, bilerek ve isteyerek seçip kendin giremiyorsun. Ama randomdan tekrar gelirse aynı yeri bir günde 2-3 defa yapabiliyorsun. Doğal olarak non-stop HC yapılabiliyor artık, tam Çinli işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 dün girdiğim random dungeonda resto druidin tree formu yoktu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yani mantık bütün gün hc farmla,emblem of triumph fulle ve seti çek öyle mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bugün girdiğim random dungeondaki DK tankımız muhteşemdi. Önce "Aggro alırsanız haber verin" dedi. Doğal olarak "Niye biz söylüyoruz ki bunu?" dedik, "Aptal olmayın, söyleyin ki tauntlayayım mobu sizden" dedi. Anlamamışız tabi doğal, özür diledik, devam etti. FoS'tayız, 5-6 moblu packlar birbirinden çok ayrı durduğu için başlarda insanlarda aggro olması anlayışla karşılanıyor tabi, yalnız son 2 mob kala Warrior DPS tanklıyordu mobları, DK da moblar buna mı bakıyor, kime bakıyor farkında değildi. Neyse kestik devam ettik gene. 2'li skeleton packler var ya, onlardan birine daldık, birini DK tanklıyor, öbürünü warrior, threati falan geçtim adam dönüp dur bi taunt atayım, benim olayım bu demiyor. "Hocam tanklık sadece fazla HP sahibi olan party member olmak değil yalnız" dedim, "Ağlama lan lan bu benim offspecim" dedi. Böyle ne diyeceğimi şaşırdım, "Pardon Offspec skillerini kullanıyorsan haklısın, ayıp ettim" dedim. "Önemli değil ^^" diye cevap verdi, baya ilginçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar