Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ne güzel birşeydir bu allahım. hele ki hafiften gear up yapmaya çalışan bir tank için. basıyorsun saniyesinde sıra geliyor her hc den bu dalgayla birlikte 7 8 badge + 13g. dün 10 saat hc tankladım. şimdi sabah kalktım tekrar tanklamaya. benim gibi oyundan soğumuş bünyeyi bile zorla oynatıyor bliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 evet blizzardın yapmış olduğu en efficient ve ii sistem oldu bu party oluşturma konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yeni 80 olmuş karakter giydirme fazında nasıl oluyor peki ? partidekiler uyuzluk çıkarıyorlarmı ? yallah şöfer diyorlarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben böle çok random heroice girdim adam 2k dps yapmio falan, kimse de sallamio genelde normal HCLerde ama o son 3 hc var ya yeni çıkan onlar da sorun çıkarabilrler belki 232 item düşrüo o da zaten. sen de skilli adamsın zaten wipe nedeni olmadıın sürece atmazlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ya partyde birisi en azından cok gearlı oluyo derdi badge oluyo. bide biraz nromal toc farmlayınca bile hc yapacak gearın oluyo zaten, yenı 80 6-7 hc yapsa yeterli gearı olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 aion da bezbebek gibiyim arkadaş burda questgearla çıktınmı palyaço gibisin hani skilli falan geçtim biri görse ULAN O ÜST BAŞ NE ÖYLE dese sesimi çıkartamam wow önyargılı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 evet ben mesela boş duracağıma random dungeon yapiorum çünkü extradan 13g+2 badge verio random dungeon yaptıkça daily yapacağına hehe rahat sistem olduğu için sorun olmuo yani. orgimmarda beklerken grup gelio ışınlaniosun yapıpı çıkıosun, böle tanktan daha az dps yapan adamlarla yaptım o 3 heroicleri bile yeni çıkan orda bile sorun olmadı pek, eğer bütün grup onlardan oluşmuosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 dungeon bittiğinde geri nerden başladıysan oraya ışınlıyo ya. ben o olaya bitiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 tek merak ettiğim random insanları Senin battlegroupundaki realmlerden mi buluo yoksa bütün English EU'dan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Güzel soru mantıken battlegrouptur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mortis said: tek merak ettiğim random insanları Senin battlegroupundaki realmlerden mi buluo yoksa bütün English EU'dan mı? Senin bg den geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bg den gelıyorlar ama efsane olay ya zaman oldukca badge kasıyorum tertemız sıkıntısız yok tank ara healer ara bıttı resmen dps ten sonra tank item dosemeye basladım sımdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi zaten tanksan sen daha sıraya gireyim demeden "random heroic" menüsü açtığın anda sana grup buluo :D harika sistem nefes almadan tanklık yapabiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bi bana gelmio sanırım anında party... açıorum queue yi bekliyorum öle. gelen giden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Healer ve tank isen insta olmasa bile baya hızlı geliyor sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 iyi gearla badge için heroic yaptığında böyle diğer avamları küçümsüyorsun megaloman oluyosun falan, role playing game (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gunduzlerı dps sende tık dıye gelıyor sıra sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Hangi BGlerdesiniz onu da yazsak mı? hani fikir sahibi olmaya yarar yarın öbür gün misal ben Cyclone BG sindeyim , dps olarak minimum 5-10 dakika beklerken tank olarak instant grup bulabiliyorm keza healerlerde 99% aynı şekilde genelde party kurulurken cıkan ekranda en son dpsleri seçiyor cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Misery deyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bu arada tek sıkıntı raıd ve dungean a aynı anda que ye gırememek bıraz fazla sey ıstedım sanırım ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 CapN said: bu arada tek sıkıntı raıd ve dungean a aynı anda que ye gırememek bıraz fazla sey ıstedım sanırım ama :P raidler icinde calısıyormu o sistem denemedim de hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Valla çok güzel olmuş gerçekten random hc ler fakat sorunlar çıkabiliyor. Mesela son gelen 3 HC'ye adam yeşil - mavi karışık gear'la gelmiş. Şimdi bu adamla nasıl yapılacak orası ?Geçen tank DK ile random daily hc yapim dedim. HOS geldi. Partyde mage - DK - shaman vardı dps olarak. Mage 4k dps yaptı. Diğerleri 990 - 1.1k arası. Kâbus gibi bir daily hc idi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gear a bakin yetersizse vote to kick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hozceri said: CapN said: bu arada tek sıkıntı raıd ve dungean a aynı anda que ye gırememek bıraz fazla sey ıstedım sanırım ama :P raidler icinde calısıyormu o sistem denemedim de hic evet çalışıyor raid info baktıgın yerden istedigin raidleri seciyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Dusuk lvl ler icim hafta ici inanılmaz bir sıra gelişi var dps falan farketmio.80 dede haftasonları nerdeyse instant a baglıo opuyorum blizzi heryerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar