Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Random dungeon&hc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne güzel birşeydir bu allahım. hele ki hafiften gear up yapmaya çalışan bir tank için. basıyorsun saniyesinde sıra geliyor her hc den bu dalgayla birlikte 7 8 badge + 13g. dün 10 saat hc tankladım. şimdi sabah kalktım tekrar tanklamaya. benim gibi oyundan soğumuş bünyeyi bile zorla oynatıyor bliz.
Mesaj tarihi:
ben böle çok random heroice girdim adam 2k dps yapmio falan, kimse de sallamio genelde normal HCLerde

ama o son 3 hc var ya yeni çıkan onlar da sorun çıkarabilrler belki 232 item düşrüo o da zaten.

sen de skilli adamsın zaten wipe nedeni olmadıın sürece atmazlar hehe
Mesaj tarihi:
ya partyde birisi en azından cok gearlı oluyo derdi badge oluyo.

bide biraz nromal toc farmlayınca bile hc yapacak gearın oluyo zaten, yenı 80 6-7 hc yapsa yeterli gearı olur herhalde
Mesaj tarihi:
aion da bezbebek gibiyim arkadaş burda questgearla çıktınmı palyaço gibisin

hani skilli falan geçtim biri görse ULAN O ÜST BAŞ NE ÖYLE dese sesimi çıkartamam

wow önyargılı oyun
Mesaj tarihi:
evet ben mesela boş duracağıma random dungeon yapiorum
çünkü

extradan 13g+2 badge verio random dungeon yaptıkça

daily yapacağına hehe rahat sistem olduğu için sorun olmuo yani. orgimmarda beklerken grup gelio ışınlaniosun yapıpı çıkıosun, böle tanktan daha az dps yapan adamlarla yaptım o 3 heroicleri bile yeni çıkan orda bile sorun olmadı pek, eğer bütün grup onlardan oluşmuosa
Mesaj tarihi:
bg den gelıyorlar ama efsane olay ya zaman oldukca badge kasıyorum tertemız sıkıntısız yok tank ara healer ara bıttı resmen dps ten sonra tank item dosemeye basladım sımdı =)
Mesaj tarihi:
Hangi BGlerdesiniz onu da yazsak mı? hani fikir sahibi olmaya yarar yarın öbür gün

misal ben Cyclone BG sindeyim , dps olarak minimum 5-10 dakika beklerken tank olarak instant grup bulabiliyorm keza healerlerde 99% aynı şekilde

genelde party kurulurken cıkan ekranda en son dpsleri seçiyor cünkü.
Mesaj tarihi:
CapN said:

bu arada tek sıkıntı raıd ve dungean a aynı anda que ye gırememek bıraz fazla sey ıstedım sanırım ama :P

raidler icinde calısıyormu o sistem denemedim de hic
Mesaj tarihi:
Valla çok güzel olmuş gerçekten random hc ler fakat sorunlar çıkabiliyor. Mesela son gelen 3 HC'ye adam yeşil - mavi karışık gear'la gelmiş. Şimdi bu adamla nasıl yapılacak orası ?Geçen tank DK ile random daily hc yapim dedim. HOS geldi. Partyde mage - DK - shaman vardı dps olarak. Mage 4k dps yaptı. Diğerleri 990 - 1.1k arası. Kâbus gibi bir daily hc idi :)
Mesaj tarihi:
hozceri said:

CapN said:

bu arada tek sıkıntı raıd ve dungean a aynı anda que ye gırememek bıraz fazla sey ıstedım sanırım ama :P

raidler icinde calısıyormu o sistem denemedim de hic

evet çalışıyor raid info baktıgın yerden istedigin raidleri seciyorsun
Mesaj tarihi:
Dusuk lvl ler icim hafta ici inanılmaz bir sıra gelişi var dps falan farketmio.80 dede haftasonları nerdeyse instant a baglıo opuyorum blizzi heryerinden
  • Yeni Oluştur...