Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanitariumun hikayesi?


GICIK2

Öne çıkan mesajlar

genel olarak şu: adam bir doktor. bir hastane/firmada çalışıyor. çalıştığı yer yeni bir ilacımsı bişi çıkartıcak. ama insanlara zararlı olabiliyor bu şey. bu yüzden bizim karakter karşı çıkıyor. bunun üzerine bu firmanın başı bizim adamın frenini bozuyor; oyunun başındaki cinematicteki kaza o zaten. biz nasılsa o hastanede çalışıyoruz diye o hastaneye alıyolar bizi. tabii, adam bizim beynimize oyunlar oynuyo bi şekilde (o ilacı veriyo gibi bişi galiba). bizim amacımız o labirentten çıkmak. sonunda kalp makinasını biz çıkarıyoruz. kalp atmıyınca çıkan ses çıkıyo. adam odanın dışında dinleyerek bizi "its over" (bitti artık) diyo. biz de kalkıp "its over" diyoruz. adam bizim öldüğümüzü sanıyo yani.
işte böle[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
“Buldum! Buldum! Şimdiye kadar fark edememişim” Adam koşarak binadan çıktı ve arabasına bindi. Dışarıda korkunç bir yağmur yağıyordu. Yere düşen damlalar hızlı bir ritim ile bateriye vuran bagetler gibi sesler çıkartıyorlardı. Arada sırada çakan şimşek ise bu müziğe kendinin de dahil olduğunu belirtiyordu. Adam arabasını hızla sürerek bir tarafı bariyerler tarafından korunan bir uçurum diğer tarafı dağ olan yolda hızla gidiyordu. Çok heyecanlıydı. Yıllar süren araştırmaları. Tedavi. Bir süre sonra arabanın kontrolünü yavaşça kaybettiğini fark etti. Yavaşlamak için frene bastı. İşe yaramadı. İki ayağını tüm gücüyle fren pedalına geçirdi. Araba durmayı reddetmişti. Aracın kontrolünü tamamen kaybeden adam bariyerleri parçalayarak uçurumda aşağı uçtu.
Neredeyim? Kimim Ben?
“Ya diğerleri ne olacak?”dedi bir ses.”Boş ver onları. Hepsi deli. Hadi çabuk ol. Hoşça kal eski dostum.” Sesler azaldı ve sonunda kayboldu.
“Ha? Neredeyim ben? Ne oldu? Kimim ben?” Adam yavaşça yatağından kalktı. Bir alarm sesi her yeri inletiyordu. Gözlerini açmaya çalıştı. Tamamen açabildiğinde gözüne beyaz bir şey takıldı. Bir kumaş? Tüm yüzü bu kumaşla kaplanmıştı. “Bandaj olmalı. Ama neden?” Alarm sesi kulaklarını oldukça rahatsız etmeye başlamıştı. Ayrıca çeşitli çığlıklar ve inlemelerde duyuyordu. “Başkaları da olmalı. Ama neresi burası?”dedi kendi kendine. Etrafına bakındı. Küçük bir odadaydı. Sadece bir yatağı ve kapısı vardı odanın. Kapı arkasına kadar açıktı. Kapıdan dışarı çıktı. Çok büyük bir yerdeydi. Odanın ortasında başka bir oda var gibiydi. Üzeri kapalı bir yer. Ama oraya ulaşamazdı. Ufak oda ve bulunduğu yer arasında bir boşluk vardı. Etrafını dikkatlice inceledi. Bulunduğu balkonun etrafında kendisininki gibi birçok oda vardı. Ayrıca üst kata çıka merdivenlerde vardı.
Sonra gözü yanıp sönen bir şeye takıldı. Uyuşmuş ayaklarını zorlayarak oraya gitti. “Bir düğme? Bu gürültüyü kesebilir mi acaba? Ne kaybederim?”diyerek düğmeye bastı. Korkunç alarm sesi kesildi. “Bu daha iyi”dedi rahatlayarak. Merdivenlere doğru ilerledi. Yukarıdan bir ses geliyordu. Yerdeki su birikintisine bastığınızda su taş ve ayağınız arasında sıkışır ve garip bir ses çıkarır. Bu ses de aynı bu şekildeydi. Merdivenlerden yukarı çıktı. Birden gördüğü şey karşısında irkilerek geri çekildi. “Bir melek heykeli. Ve çok güzel.”dedi yavaşça. Bir adım daha attı. Heykel yavaşça parladı. Sonra dikkatini garip sesi duyduğu yere doğru yöneltti. “Ama tanrım! Dur! Ne yapıyorsun?” Kafası bandajlarla sarılı tıpkı kendisininki gibi yeşil hasta kıyafetleri giymiş birisi Kafasını duvara vuruyordu. Hem de hızlı bir şekilde. Bir zamanlar beyaz olan bandaj şimdi kırmızıya dönüşmüştü. Ama adam aldırmadan kafasını vuruyordu. Onu durdurmaya çalıştı. Ama bıraktığında deli yine kafasını vurmaya devam ediyordu. “Seninle vakit kaybedemem.” Dedi sinirle birkaç kere durdurmayı denedikten sonra.İleride balkonun kenarında yaşlı bir kadın gördü. “Yeterince aklı yerinde gözüküyor”dedi kendi kendine. Yavaşça kadına yaklaştı.
“Merhaba.”dedi yavaşça kadına. Kadın gözleri parlayarak adama baktı.”Sen Doktor musun?” Adam yavaşça başını salladı. Kafasında bir görüntü oluştu. Birisi ona doğru yaklaşıyordu. “Doktor ..” görüntü kayboldu. Tekrar kafasını salladı. “Hayır ben doktor değilim. Neredeyiz?”dedi yavaşça. Kadın güldü. “Her yerde. Belkide hiçbir yerde. Dr. Morgan!a sor.”Adam kafasını kaldırdı. “Morgan. Morgan.”sanki aklına bir şey gelmiş gibiydi. Sonra vazgeçti. “Doktor Morgan nerede?” Kadın gene ona baktı”Bilmiyorum.”Adam kızmaya başlamıştı”Onu nasıl bulabilirim?” Kadın sinsi bir şekilde güldü”Dr. Morgan’ı bulamazsın. O seni bulur ve yardım eder. O bizi tedavi eder.”dedi. Adam ondan bir laf alamayacağını anlamıştı.Yanından uzaklaştı ve balkon şeklindeki oda boyunca yürümeye başladı. Tekrar melek heykelinin yanından geçti. Aşağıda biri daha vardı. Balkonun sonundaki parmaklıkların koptuğu yerde duruyordu. Pantolonunu indirmişti. Bir yandan gülüyor bir yandan sağa sola sallanıyordu. Ona doğru giderken bir başka odada battaniyeye sarılmış başka bir hasta daha gördü. Balkon kenarındaki adama doğru yürümeye devam etti. “Merhaba”dedi adama yavaşça. Adam onu duyunca korktu ve zıpladı. Ayağı pantolonuna dolaştı. Bir çığlık atarak aşağıya düştü. Düşerken çığlığı hala devam ediyordu. Sonra kesildi.”Bu... Bu korkunç. Neler oluyor burada?”Deli adamın yanında durduğu makineyi gördü. Bir kalorifer kazanına benziyordu. Kıvılcımlar durdukları yerden sıkılmış gibi dışarıya doğru fışkırıyordu. “Birazdan patlayacak. Buradan ayrılmam gerek.”dedi kendi kendine.
Etrafındaki diğer delilerle de konuşmayı denedi. Hepsi anlamsız cevaplar verdi sorularına. En sonunda düşen deli adamın bulunduğu balkonun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHAHAHAHAHAHAHA Arcane kusura bakmayın topice aykırı yazıcam ama HAHAHAHAHAHAHAHA Arcane ahahAHAHAHAhA abi avatar süper olmuş .. gördüm agzımdan salyalar fışkırdı monitöre :D[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rofl yenimi farkettin :)[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)
Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.

Hunter - you share a special connection with
animals. Whether you rely on bows or firearms,
you consider your weapons and pets to be your
only true friends.


What WoW Character Are You?
brought to you by Quizilla
">What Kind of WoW Character Are You?
Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burada kötü çıkmış gerçi herhalde worrdden geçirdim diye. Dur bir tatlden geleyim yazacam zaten. Gerçi Kasımdaki yarışm a içinde çalışıyorum ama raa hallederim :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...