Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hak etmiştir karı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 keske ses kaydı da olsa ben cok merak ediyorum nasıl delirtti bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 şöyle -asdfhasdjfashduojaspı + yeter kadın -asdjfaosgjoaskjdfojaığfk ıasjdfpjasfd + sus diyorum -asdkfl jpasdfjğpoak asjfpğojfopkj + bak vurucam elimin tersiyle amele sümüğü gibi yapışcan - asfjdpowfekasşldkfşsdflkşakg + şraaaaaaaaaak DOUBLE KILL !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ben cok pis kıllanıyorum o ortadaki elemanın ağır bir meriç oldugundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 evet ever MERİÇ O ! ECCO HOMO MERIÇ AHAHAHHA INTIKAM ALINMIS HELAL DOSTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kız fake dir adam farketmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yok abi o kadar da olmaz yahu.direk KO tokat tamamda muhammed ali yumrgu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bi kadına o yumruk atıldıysa haketmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hatundan rage quit gelir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi bide hani -inch punch derler ya- kısa mesafeden çok etkili çıkardı yumruğu Kız belli bik bik bik.Adamda da nuh sabrı yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 dirsek favorimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yannız iş yerinden birbirinden bağımsız çalışmakta olan 2 kız da aynı tepkiyi verdi "travestimi o?" ahah süphe ettim kızın varlığından travesti olabilir herifde yarımda olsa erkektir diyip gömmüştür herhal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 copry said: kız fake dir adam farketmiştir. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ortadaki adam kendisine sanmış yumruğu. hoş ikisini birden halletmek istemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 scorch said: yannız iş yerinden birbirinden bağımsız çalışmakta olan 2 kız da aynı tepkiyi verdi "travestimi o?" ahah süphe ettim kızın varlığından travesti olabilir herifde yarımda olsa erkektir diyip gömmüştür herhal? valla hiç yarım deil o yumruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Popeye said: dirsek favorimdir ahah yönetir harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar