Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Time Warp... Zaman içerisinde geriye dönüp yapılabilecek hatalarımıza bakıyorlar belkide?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Sovereign, 15 Temmuz 2004 01:49 tarihinde demiş ki: ... Ama gelecekten gelen bi "torunumuzun" niye allahın aztek kelimesini kullanabileceğini anlayamadım. şimdi adamın iddiasını kabul edersek zaten aztekler, gelecekten gelen torunumuzun gemisine koyduğu ismi gelecekten azteklerin dönemine yolculuk yapmış torunlarımızdan öğrenip kullanıyorlar. ikinci bir olasılık da; aztekçe bir ismin kullanılması, donanmamızda piri reis gibi gemi isimlerinin bulunmasıyla aynı sebepten olabilir pekala. adamın iddialarının doğruluğu yanlışlığı ayrı konu.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 +1. Yani "Sebep-Sonuç-Sebep" değil "Sonuç-Sebep-Sonuç" bunuda zamanda yolculuğu işleyen hollywood filmlerinin %90 ında görürüz. Bu arada. AAAA Sufi gelmiş.[signature][hline]green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki: danimarka belediyesi=shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ufo nun arkasina dikkatli bakildiginda likit kristalle yazilmis "Nasa tek rakibim" yazisini da gormek mumkun[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 İLGİSİ olan OKUSUN !!! Beyler Uzaylı insan değildir daha önceden hatırlarmısınız yıllar önce bi programda 15 sn liğine bi video da UFO dünyaya düştü falan denmişti Ve Dünyaya düşen Ufonun içinde çıkarılan cesette uzaylıya aitti ve bi insana hiç benzemiyordu.Ve bu görüntüler bütün dünya Tv sinde yayınlanmıştı fakat amerkika bu görüntüleri tek tek topladı yada görüntülenmesini yasakladı ve bidaa görüntülenmedi.Dünyada Amerika üzerinde bi bölge var ve Dünya haritası üzerinde gözükmüyor işte adamlar istememiş gözükmesini biz orayı denizmiş gibi görüyoruz. Area 51 die bi yer işte UFO nun düştüğü bir yer burası ve bu UFO nun düştüğü yeri Amerika araştırma merkezi binlerce kilometre alanı araştırma merkezi olarak kulalnıyo ve oraya giriş var çıkış yok orda çalışan bilim adamları kesinlikle dışarı çıkamıyor sözleşme imzalıyı içerde şehir leride var.öle işte yani GOOGLE da Area 51 die aratırsanız uzaylının otopsi resimlerinide görürsünüz Uzaylının yapısı tamamen kırkırdak kemik ve sırf kemikten oluşmak ta üzerinde jel gibi bi tabaka var ve işin ilginç kısmı hiç organları yok.Kafaları biraz büyük... Ve UFONUN bir yerinde bile çizik yok UFO NUN yapısını incelemek için metalinin bir kısmını yarmışlar ve Metal kendi kendine tekrar birleşmiş cristallenerek garip bi olgu ama böleymiş işte ben bunları birkaç sitede araştırdım.İnanmıyordum uzaylı die bişeye artık inanıyorum otopsi resimleri de çok gerçekçi yani...Bu METALİN birleşme olayını zamanında adını unuttum şimdi ama eski bilm adamlarından biride bunun formülünü ve denklemini bulmuş böle bir teori atmış ve yapılabilir demiş ve bu adam la zamanında dalga geçmişler ve yapılmamış ve şimdi bu olayı gören bilim adamları yapılabileeğinin fakrında ve bu Ufonun teknolojisi amerikanın elinde vardır herhalde bilmiyorum.Bide şöle bişi daha duydum...Area 51 de gen haritası tamamen çözülmüş her türlü hastalığın tedaviside varmış.Fakat dünyaya formülleri vermiyor adamlar... ps : sabah sabah yazdım walla cümlelerde hatalı olabilir yazım hatasıda olabilir.mahsur görün... saygılarımla brave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 unity'e göz kırpar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 dunyaya uzaylilar geliyor olsa bence herkes bilirdi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Bu meta fiziksel teorilerden en mantıklı olanı bu adamınkiymiş bence area bilmem kaç komplo teorilerinden daha mantıklı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: OutTrader, 14 Temmuz 2004 18:50 tarihinde demiş ki: bu ne komik bir insandır ya, adam bilim adamıyım diyor yanında dediklerine bak!: "Benim müzisyenliğimin ustalık derecesi seyretmemiş olanlar için sevgili DOĞAN CANKU gibidir. Üçüncü Selim'den Metalica'ya , Arabeskten Jazz'a, Türk dünyası türkülerinden Çigan müziğine kadar duyduğum herşeyi anında çalarım, repertuarım geniştir. Vokalistim. Kitaplarımın kapağını çizen bir Ressamım. Tüm kitaplarımı (İlki hariç) ben illüstre ettim. Sayısız tablomu, hayır kuruluşlarına armağan ettim.Evde ne tablom var ne de kitabım! Eh, az buçuk da kitaplarımdan okuduğunuz ve buradaki söyleşilerimden anladığınız üzere iyi bir edebiyatçıyım." edit:bunu eklemezsem olmaz: "Beyefendi computer operatoru, programmerı ayak parmaklarıyla yapacak kabiliyette."(kendinden bahsediyor) Valla ben okumadım ama böyle bi yazı yazmışsa demekki adam hep einstein gibi ünlü bi bilim adamı olmak istemiş,bunun kompleksine girmiş heralde :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Yaw ben bu Area51'de Otopsi resimleri falan bulamadım googledan buraya koyarmısınız yada link verirmisiniz...[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 edit [Bu mesaj avp tarafından 15 Temmuz 2004 09:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 üFff.. o 51. bölge otopsisi yalandan ibaret.. yok yayınlanmış toplatılmış falan yalan... Kuş onlar kuş... Kuş = Kanatlı Uçan Şey[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yaa kardeşim rahat bırakın beni yaa :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 onlar o fotoğrafları gösterdiği gibi, çoğu bilim dergisinde de (ör: Focus '97 sayısıydı sanırım) fotoğrafların tamamen düzmece olduğu yazılmıştı. Bulursam fotoğrafları her iki halinde de scan edip koyarım. ee tabi onlar 51. bölgeyi gizlemek, için basını buna yönlendirdiler vb. komplo teorileri de atılabilir ve bu olay sonsuz bir döngüye girer.. Ancak yazıda çok iddialı laflar var; tüm hastalıkların çözümü biliniyormuş falan diye.. Konuş konuş nereye kadar. Bir olayla ilgili en fazla komplo teorisi ABD de üretilir. Carl Sagan'ı okuyunca zamanında ne kadar yalan haber yapıldığını gördüm; tabii Carl Sagan da Ulusal Güvenlik ajanı falan olabilir he?? uLaaa..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 onların çoğu düzmece evet. Ama Area-51 gerçekten var ve orada bişeylerin döndüğü kesin. Artık tam olarak ne tür olaylar var bilmiyorum ama var yani öyle bi yer. Asıl uzaylı "crashsite" ise Roswell'dir. 1945-48 gibi bir zamanda düşmüştür. Uzaylılar dünyaya geliyor olsa, herkes bilirdi demiş bir arkadaşımız mantığını bize açıklarsa çok sevinecem daha aptal bir cümle olamaz. PS: Kuş = kodumun uçan şeyleri[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 abi 51. bölge olayına kılım ya nerden biliyosunuz denyonun teki belki askeri bi bölgeye bööle bi efsane uydurdu soora (insan bu tür şeylere inanmak istedii için) olay çığırından çıktı... bu tür şeyler souk savaş sırasında çıkmaya başladı bi de yannış bilmiosam... Yani abdnin halkın dikkatini başka yere çekmek için yarattıı şeyler olabilir rahatlıkla...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ya yok olm kesin var öyle bi yer eminim yani[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Daha gerçek bilgilere şuralardan ulaşabilirsiniz:www.tuvpo.comwww.siriusufo.org51. BölgeArmasız-Plakasız Üssün Aracı"Girilmez" Uyarı Levhaları Not:Fotoğraflar SiriusUFO adlı siteden alınmıştır.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]Ben!!! Tıkla!!![Bu mesaj Cd- tarafından 15 Temmuz 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Cd- tarafından 15 Temmuz 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Cd- tarafından 15 Temmuz 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Ayrıca bölgeyi koruyan askerlerin, bölgeye giren kişileri vurma izinleri varmış yani yanlışlıkla filan girerlerse tak-tuk indirirler.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar