Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soru Bombardimani :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bana ilk yardim eden arkadaşlarima birer teşekkür Şimdi başlayalim isterseniz.
1.Pk şehrini yaptim iyi hos ama bu pklar birbirine vurunca stone olma scripti yok bunu bulan bilen varsa yazabilir mi ???
2.Clint i yükledim serveri hazirladim yani öldüm bittim ama clint'i açınca karakter seçme yerindeki tuşlar allak bullak hepsi bi yerde bunu nasil düzelticem???
3.Serveri açıcam bu kesin ne kadarsa hazirladim ama nerden nasil açıcam kendi evimde sistem süper baglantiyida yükseltsem açabilir miyim ?? (şu anda 64k cable )
4.Playerlerin stamleri çok çabuk bitiyor bunun bi ayari var mi ???
5.Gump edit programi Windows XP de çalismiyor mu 98 de oluyor bi ara evde oldu sonra Uo yu sildim spheri sildim tekrar yükledim Gump editi kurdum ''gumploc''dosyasini başta editlemiştim ama bi sorun oldu tekrar yapamiyorum not defterine götürünce erişim engellendi diyor açılmıyor.
6.Ne biliyorsun dediginizi duyar gibiyim Ohoooo daha neler var aslinda bunlar benim takildiklarim sadece.

Cevap Veren Arkadaslarin Gözlerinde Öperim
Mesaj tarihi:
Evet cevap vereyim tek tek, ne de olsa gecenin bu vakti boş boş forumu refreshliyordum :=)

1. pk şehrine bir region çizmelisin. mesala delucia. orası belirli sınırlar arasındadır.
.where yazıp çıkan yazıları buraya yazarsan sevinirim.

2. bunun için prof.txt dosyanın içindekileri aşağıdaki dosyayla değiştirmelisin.
download.

3. evindeki bağlantı bunun için yeterli değildir, bir sunucu için bir miktar parayı gözden çıkarman lazım.

4. bunu ayarlamak için biraz araştırabilirsin.

5. Gump edit programı derken neyi kastettin onu anlayamadım? Tam program adı verirsen yardımcı olabilirim.

6. Takılınca yardım ederiz, atlatmayız.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator
faust @ noir
Mesaj tarihi:
eski faust gitmi$ yerine ba$ka biri gelmi$ sanki? lol

p.s: bana sanki angel wing almak istermi$ gibi gorundu ama tabi bnm yorumum atlamayin..eskisi olcaina bole olmanda yarar var
[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
Yeni kalktım denemedim bi sorun olursa duzeltiriz

1- if (strmatch(,Delucia)) // .where yazinca cikan ismini yazicaksin
// Sphere.ini de kill sayisi genelde 6 dir ama sende kac ise onu yazarsin
if (>6)
if(>6)
src.flags=|statf_stone //Stone a cevirir
src.sysmessage Pk kesemezsin bla bla
return 1
endif
endif
endif

4- Sphere.ini den ayarlayacaksın. Daha öncede soruldu normal sitede de sphere.ini ayarlarini anlatan fq. vs var
staminalossatweight=150
runningpenalty=50

seklinde dene kendine göre ayarlarsin[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Mesaj tarihi:
faust gerçekten evrim geçirmiş gibi tabii benim kim oldugumu biraz tahmin etse eminim cwp wermezdi.Tesekkür ederim Faust bu arada benim vendorlar mesela bir dükkana koydum adamı buy yazıyorum biri açılıyor kapayip buy yazinca digeri degil yine o açılıyor Noirin sistemi çok güzeldi 2 kere tikliyordun bunu nasil yapmistin Faust söylersen sevinirim. Faust Gump edit programi var ya hani clint in arka plani ni degistirmek için ondan bahsediyorum. Sence kaçparayi gözden çıkarmalıyım server için ???

[Bu mesaj Sebastian71 tarafından 15 Temmuz 2004 10:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu bombardiman bitmiycek gibi , şimdi Faustun dedigi dosyayi attim prof u UO nun içine hepsi silindi sadece advenced kaldi çokta iyi oldu çünkü skill tasi kullaniyorum ve işte yeni sorular ile karsinizdayim :D

1. Spheredeki bütün herşey tmm Clint nasıl yapicam ???
2. Bi chari açtın diyelim bende hemen silip başka açabiliyorsun 7 gün falan nasıl yapıcam onu.

Delucia da .where yazdim çıkan parametre
5249,3989,37
bunu daha açık yazabilir misain şimdi acaba ben kopyalıyim birde bu dedklerin sphere.ini ye mi konuyor
Mesaj tarihi:
1. Clienti hex editor sayesinde yapıcaksın arkadasım.
2.sphere.ini kısmında minchardeletetime diye bir kısım var galiba ordana ayarlanıyor

kolay gelsin :)[signature][hline]Always Rammstein
Mesaj tarihi:
Sebastian71: map.scp'yi aç,
[AREA Delucia] satırlarını bul.
altında "flags=" gibi birşey olacaktır, onu sil şunu yaz.
FLAGS=00080
ve events= gibi bir satır varsa sil, şunu ekle.
"events=r_pk"

(sanırım nebula scriptlerini kullanmıyorsun sen?)

sonra kaydet, region.scp'ni aç
şunu yaz:

said:
[regiontype r_pk]
On=@Enter
if !()
if ( < 7)
if (0 < 2)
src.sysmessage @55 Delucia'nin guclu buyu duvarlari sebebiyle girisiniz engellendi.
dorand 3
src.go 2200,1811,2
src.go 2199,1797,5
src.go 2213,1826,2
enddo
endif
else
if (0 < 2)
if ()
src.findid.i_rune_poison.remove
endif
src.events +e_pk
endif
endif
endif

On=@Exit
src.events -e_pk

On=@Step
if !()
if ( < 7)
if (0 < 2)
dorand 3
src.go 2200,1811,2
src.go 2199,1797,5
src.go 2213,1826,2
enddo
endif
endif
endif

sonra bunuda kaydet, events.scp'ni aç, şunları yaz:

said:
[events e_pk]
On=@GetHit
if ()
if !()
src.newitem i_stoner
src.act.equip
endif
return 1
endif
if ( > 5) && ()
if !()
src.newitem i_stoner
src.act.equip
endif
return 1
endif

On=@SpellCast
if !(( == 32) || ( == 45) || ( == 52) || ( == 6) || ( == 2) || ( == 4) || ( == 7) || ( == 9) || ( == 10) || ( == 11) || ( == 15) || ( == 16) || ( == 17) || ( == 36) || ( == 59) || ( == 41))
f_fizzle
return 1
endif

On=@SkillStart
if !() && (( == id(skill_snooping)) || ( == skill_snooping) || ( == id(skill_stealing)) || ( == skill_stealing))
src.newitem i_stoner
src.act.equip
return 1
endif

scriptte gördüğün gibi i_stoner gibi itemler var. onlarıda eklemen lazım. hangi dosyada olduğunu unuttum. bulunca eklerim. ya da nebula scriptlerini inceleyiver.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator
faust @ noir
faust'un pictureleri

[Bu mesaj Faust tarafından 15 Temmuz 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
map.scp nerde yaw bi tane war ama ondada [Area Delucia] yoq spheremap.scp galiba dur bakiim diger sorunlar hakkinda bi bilgisi olan var mi???

[Bu mesaj Sebastian71 tarafından 15 Temmuz 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...