Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 evet madem tekrar açıldı güzide bölüm en sevdiğim ve şu ana kadar aldığım 2 hayvandan biri olan muhabbet kuşları topiğimizi gene açalım..benimki kaloriferci gazanbına uğrayıp ölmüştü adı fıstık idi.. Sizin de var mı varsa adı?hatta resmi?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 benim küçükken vardı bi tane.çok çok ufakken almıştık.acaip sosyal bi hayvandı hehe insanlardan hiç çekinmezdi bizim yiyeceğimize içeceğimize dadanırdı. malesef benim paso panço ile beslemem nedeniyle ölmüştü(çok seviodu), e tabi ufağız bilmiyoruz tuz nedir zararı nedir.. :([signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Benim de oldu 2 tane.. Biri kaçıp gitti,çok çekingendi.. Diğeri süperdi,ilgileniyoduk gayette ama öldü neden bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 benim hala duruyor muhabbet kuşum. 3-4 sene oldu snrm onu arkadaşımdan alalı. arkadaşımın muhabbet kuşu yavrulamıştı o yavrusunu vermişti bana. mavi birşeydi hala yaşıyor ve arcane gibi oldukça sosyal bir hayvan. aynen arcane'in kuşu gibi yediklerimizden ister gel vs. gibi şeyleri anlar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bizde ben ilkokula baslamisken almistik bi tane, klasik kus isimlerinden ma$uk koymustuk ismini, felaket zeki bir hayvandi. "Mini mini bir kus donmustu, pencereme konmustu" modundaki ttekerlemeleri zorlanarak da olsa telaffuz edebiliyordu. Sonra grip oldu veterinere goturduk, ilac felan fayda etmedi. oldu. Sonra 1 sene sonra yine ayni renk bi kus daha aldik, onunda ismini 2. ma$uk koyduk. Oda atasinin izinden saglam adimlarla gidiyor. Zeki bi hayvandi ama artik bunadi sanirim. Bi kac aydir konusamiyor. Artik sadece kendi ismini soyleyebiliyor. Ee olsun o kadar 8 yil oldu. Hatta 9 yasina basicak ocak ayi dolaylarinda...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bence kuşlarda oldukça zeki hayvanlar. bknz biz onlara kuş beyinli diyoruz ama... :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 5-6 tane bakmama rağmen son baktığım kuşu (7-8 yıl yaşadı rahmetli) çok severdim. Mavi-beyaz karışımı rengi vardı daha gelirken tüysüzdü denilecek kadar küçüktü. Sonra uçmayı, parmağa konmayı öğretmek fln çok büyük bi zevkti. Kuş bakmak ayrı bir zevktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 3 Ay önve ölen bir muhabbet kuşum var. 4sene yaşadı. İlk başta korkmuştu sonra alıştı bi daha omzumdan inmedi vallahi[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 benim kanaryam vardi, 14 ya$inda oldu bu sene :([signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 nerdeyse butun cocuklugum onunla gecmisti... cok uzdu beni, tekrar ku$ hayatta beslemem evde.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 heh ben de severim muhabbet kuşlarını annem sayesinde,annem muhabbet kuşu hastasıydı bi aralar,2 tane almıştık,yavruladı sonra onun yavruları büyüdü onlar yavruladı,1 tane balkona geldi onu da eve aldık,o da yavruladı falan evde yanlış hatırlamıyosam bi dönem 57 tane muhabbet kuşu vardı sanırım:) 8 tane falan kafes vardı bi odada,heh ablam ders çalışamıyodu hepsi öttüğünde kafayı yiyodu:) şimdi sadece 2 tane minicik hint bülbülü var:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Dmx, 14 Temmuz 2004 04:58 tarihinde demiş ki: benim kanaryam vardi, 14 ya$inda oldu bu sene :( o da muhabbet kuşu sayılır tabi :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 benim muhabbet kuşu yeşillerdendi :-) adı sosisti ve acaip komik bi hayvandı :) yerdeki bi kağıt topağıyla falan maç yapardı ehehe bayaa da bi küfürbazdı lol hatta bi keresinde kafesine girmediği için babam "len eşşoolu girsene kafese" dedi kuşa bunun cevap "eşşek! eşşeek! eşşoolueşşek!!!" koparırdı bizi hep :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar