Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 müziği kitledi arkadaş.toyoo toyoota toyoo toyota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 işyerinde arkadaş her sabah 9.01 de başlıyo böle uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 zuhah ben de bugun iş yerinde öle sölerken buldum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ooo seks gelmiş. hoşgelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 çıtçıtçıt ye ye ye ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bir alametifarika reklamı. her alametifarika reklamında olduğu gibi bir kez daha nil karaibrahimgil besteledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 BulletRide said: çıtçıtçıt ye ye ye ye aha bide bu.bi ara bunu söylüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 cok guzel olmus ama ya dile dolanmayacak gibi değil. sonlara dogru cıkarım senle her yola diyen vega'nın solisti mi? sesi baya benziyo ama o kısmı hosuma gitmedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 öyle öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 reklamı bi ben beğenmemişim galiba o reklamda araba olara opel koy, izleyenlerin çoğu opel içinde geçtiğini anlamaz. marka adına biş sunmuyor.. gerçi çoluk çocuk yoki hedef ben değilim. ondandır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 evet çok kötü reklam. ismi tekrarlayarak akıla kazımaya çalışmak 90larda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Toyo toyota toyo toyota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 model tanıtmamıslar ki zaten markanın reklamı iste. ismin akılda kalması gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Today Tomorrow Toyota iyiydi gayet fiatında geçmişten geleceğ temalı reklamı iyiydi. al dedi git dedi nedir abi. marka değeri diye bişey var. kadın porgramından fırlama sloganla 100 yıllık şirkete reklam yapan reklamcılar utansın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 oha onu reklam mı yapmıslar :) araba reklamı diyince citroen ve peugeot 206 geliyo aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 En güzeli ben toyota istiyorum (corolla da olabilir) reklamıydı. Sonra zaten kasayı da bozdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=105201742830065&ref=nf video koysanıza ya yoksa ben bunu koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar