Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 fede said: empatiyle iş çözülseydi dünyada 6 milyar değil 3 milyar adam olurdu ne güzel olm işte herkese daha çok oksijen
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ortaokuldaki fencimiz ogşijen derdi kendisi 1.80 boylarında esmer tenli kara kaşlı kara gözlü çekici bir adamdı
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bence de güzel olurdu. lan hem faşistsiniz hem komünistsiz hem de siyaset yasak
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 fede said: abi senin 300k n olsa 200k sını eve verirmisin ingilterede kim nakit ev alir ki? morgage var herkes 25 yil oduyo o parayi.
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 o da doğru. sonra patlıyolar. bu patlamadığına göre demekki milyoner diye bi çıkarım yaptım
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hırsızın serbest bırakılması çoooooooooooook yanlış, adamın aldığı ceza da fazla. 2,5 yıl nedir? sanki sokaktan geçen adamı dövmüş sebepsiz. kendini savunma durumunu aşmış ama olabilecek azami derecede hafifletici sebep var. illa ceza vereceksen 2-3 ay filan ver taş çatlasa.
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bence adamın hırsızı polise teslim etmesi yanlış, öldür adamı göm bahçeye tamam
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Sam said: hırsızın serbest bırakılması çoooooooooooook yanlış, adamın aldığı ceza da fazla. 2,5 yıl nedir? sanki sokaktan geçen adamı dövmüş sebepsiz. kendini savunma durumunu aşmış ama olabilecek azami derecede hafifletici sebep var. illa ceza vereceksen 2-3 ay filan ver taş çatlasa. ahhaahhaAHahahahahahahahahahahahahahahahAhahahAhAHaHAHah
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ceza yanlış, insanların akrabalarına zarar veren insanlardan intikam almaya hakkı vardır. erkek olarak boynunun borcudur bir kere o durumda birşey yapmak.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hah o mantık yanlış işte ki hakim de öyle yaptığını düşünerek vermiş cezayı. olayda intikam alma niyetiyle planlamış saldırı filan yok, anın hararetiyle yapılmış ki ceza kanun gereği nefs-i müdafaya dahil olmuyorsa ve ceza verilecek olsa bile çok ağır. kimisine komik gelmiş, ben de ona güldüm.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 adam dovmekten 2.5 yil yatilir mi lan.
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mumu said: tamam evin içerisinde falan yumrukla tekmeyle döv de, adam kaçarken arkasından kovalayıp sopalarla dövmenin arabistanda kadınları kuma gömüp taşlamaktan ne farkı var birisi açıklar mı? aciklayayim; bu olayda gerekcen hakli ehu yalniz adama ceza verilmesin falan denmis, yapmayin allahaskina. adam ve kardesi sopalarla kovalayip dovmusler hirsizi, amac savunma falan degil acikca; direk hirs, intikam. bu durumda catir catir cezayi hakeder bence de empati kurmak sandiginiz gibi birsey degil. tamam ben de kurdum empati amcayla, evet eger basima oyle birsey gelirse ayni sartlar altinda, imkanim olursa ben de kirilmadik kemigini birakmam hirsizin ve elime gecen diger arkadaslarinin, o ayri. ama empati buraya kadar, bundan sonrasi, yani cezanin haksiz oldugunu savunmak ayri birsey o bakimdan hirsizi doven ben de olsaydim cezayi haketmis olurdum, bunun nesini garipsiyorsunuz ki? ceza bence de agir olmus, essek yukuyle hafifletici neden var falan ama herkes kendi adaletini kendisi saglasini savunmak komedi yani hirsizin serbest kalmasi da muhtemelen tutuksuz yargilanma falan gibi birseydir, ugrasamadim aramayla ama direk 'sen cezani cekmissin serbestsin' demis olduklarina ihtimal vermiyorum
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hem hırsızlık yap, insanlara terör estir hem de madurların gazabına karşı yasaları arkana al oh ne ala. yasalar burada adama ceza vererek kimi neyden koruyor yani çok merak ediyorum, bu durumda ne kurtarıldı mesela? ben inanıyorum ki bu yasalar suçlulardan çok madurların elini kolunu bağlıyor, evime girecek hırsız benim muhtemelen hapse girmekten korkup ona karşılık vermeyeceğimi düşünerek girecek.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 zaten üstün durumdayken, zaten hırsız etkisiz haldeyden adamı dövmenı engelliycek. dükkanı soymaya gelen bıcaklı hırsıza silah ceksen yeter, ateş etmene gerek yok.
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yakınlarımı darp etmişse onun da canı yanar yani başka yolu yok bunun
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 zaten cezalar genelde suc islendikten sonra verildigi icin pek bi onleyici etkileri yok. anca her suc isleyen garanti yakalanip idam ediliyo olsa, o zaman suc islenmez.
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Abi hadi yakaladın dövdün diyelim. Adamın kafasını kırmazsın yani, öldüresiye dövmüşler işte. Buna 2.5 yıl fazla değil. Diğer heriflerin ceza almaması şaşırtıcı asıl, insan kaçırmanın cezası çoğu ülkede çok ağırdır, ingiltereyi bilmiyorum.
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bir hırsızın canı yandı diye topluma faydalı olabilecek bir insanı 2,5 yıl hapis eden ülkeler uzun vadede kendileri kaybeder. eskiden ne güzel erkek gibi erkekler yönetiyormuş ülkeleri, cengiz han, hammurabi falan... peeh peh
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 nerde o eski günler... o hümanasit dolmalar, hepsi çok geride kaldı.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kendi yasalarini uygulama kafalari ne guzel ya =) benim de postuma mantiksiz diyen adami vurirum. oyle arkadas. biraz empati yapin. MANTIKSIZ DIYOR ADAMMAAMAAMAMAMAMAM
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 püü atilla'nın torunlarının geldiği hale bak
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 İngiltere'de karara bağlanmış bir olayda bizim yasaları c/p lemek komik geldi nedense. Konsolosluğa faks çekelim öyle değil böyle bu işler diye :D
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Cuce said: zaten üstün durumdayken, zaten hırsız etkisiz haldeyden adamı dövmenı engelliycek. dükkanı soymaya gelen bıcaklı hırsıza silah ceksen yeter, ateş etmene gerek yok. Niye öyle iş mi olur, adam beni bıçaklayıp öldürse ne olacak peki? Hadi sinirlerim çelik gibi adama dur dedim yine de önüme doğru yürüdü neden yasa adamın kafasını uçurmama izin vermiyor? (Gerçi Türkiye'de veriyor mu bilmiyorum, Amerikan yasalarını son derece mantıklı buluyorum bu konuda)
Öne çıkan mesajlar