Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kediden tırsıyorm

555

Öne çıkan mesajlar

kediden korkmam, kedileri ne severim ne nefret ederim, yavru kedilerden ho$lanirim gorunce severim, buyuk kedilerin bazilari ilgilmi ceker sevilmesi icin, ancak tirmiklanmam durumunda o kediyi 2 cadde oteye futbol topu $eklinde gonderebilirim. :)[signature][hline]- never too old to learn!
life isn't a coincidence, it's a reflection of us!
Sosyal ağlarda paylaş

işte o kotu kedıye yeterınce yuz verıceksın fazlası boş mesela benım bır kız kedım war adını tırmık koyduk ama hiç te tırmalamıyo kucukken tırmalıyodu Ata Demirer - Maskeli balo da çok şekilhe Bone :D
Neyse kedime o kadar cok ilgi gosterdım kı gecelerı gelıp benım basımda uyuyo vede ben herhangı bır oksurdugumde bıle saclarım yalamaya baslıyo butun koynuma gırıyo Nankör diyolar bide hıh ![signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
Coming Soon...
Sosyal ağlarda paylaş

falla eski evimizdeyken benim odamın camından bakınca ( mart nisan ) her gun fuhus vardı haha kedi fuhusu abi yok bole bişey bi sokakta 25 tane kedi mi yaşar ya..
ilk geldimiz zamanı hatırlıyom 8 yıl once ben bebeyken elimde top vardı işte oynuyoduk ben bi diktim topu havaya kadının biri çıktı bi gürledi bana
"O TOP KEDİLERE GELİRSE ÖLDÜRÜRÜM SENİ" ben abi tırs tırs 10 yaşında çouca yapılmaz bu ya :/
tabi bu dhail o kadar kediyle geceleri dışarı çıkıyom kapının onunde öle duruyo 10 kedi bakıylar bana falan gözler parlıyo off çok acayipti kafayı çiziyodum kedi fobisi orda başladı şimdi yeni evimideyiz allahtan kediler yine benim için sempatik hayvanlar oldu oyy :D[signature][hline]Booo
Sosyal ağlarda paylaş

Babacum bi kere bi kedi ilgimi çekti çok tatlı ve beyaz tüyleri olan bi kediydi gittim sevdim biraz bi baktım kedi kıllandı Bi döndü. Pençeyi boynuma geçirdi. Kanlar fışkırdı. kedinin tüyler kırmızı oldu yer yer. Kediye o can havli ile bi patlattım taaa caddenin aşşasında buldu kendini. Aam hala Seviyorum o canım hayvanları[signature][hline]Cameroon
Patrick Mboma 10
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Slat, 14 Temmuz 2004 04:27 tarihinde demiş ki:
Bi kaç tane sahipsiz sokak kedisi öldür rahatlarsın..

ben artık sokağımızdan geçen tüm sokak kedilerine küçük domatesler atıyorum çok güzel oluyor :)
kedi refleksi ile kaçmaya çalışsada olmuyor biryerlerine isabet ediyor, sonra bir mırr hırr vs. sonrada koşa koşa gidio ama tabi hayvanlarada yazık (ben sırf tavşanımı öldürdüğü için düşmanım onlara)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Sosyal ağlarda paylaş

Eh orc_lord sen gene iyisin benim babamın küçükken 3 tane köper yavrusu varmış kedinin teki gelip bunların kafasını falan koparmış ısırıp.. Babam almış bu kediyi benzin döküp yakmış sonra da mahallede kedi avına çıkmış.. 15-20 tane falan öldürmüş sonra hapse atmışlar 2 hafta..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir havalı tabanca alıcam 5mm lik Üzerinde orjin avp dürbünü olucak. ve mahallede Kedileri kovalayan Köpek ve Çocukları vurucam çocukları normal mermi ile köpekleri sivri ile. Zaten Eskiden vuruyordum. 4,5mm lik bir havalı tüfeğim vardı. Prfo olmuştum çocukları vurmakta. Artık Köpekleri vurucaz :)[signature][hline]Cameroon
Patrick Mboma 10
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 12 Temmuz 2004 01:54 tarihinde demiş ki:
kediden tırsmak?

köpek, sırtlan, uçuçböcegi her bişi olurda yani kedi ya. nası kediden tırsılır ki?

kedi kucaga alınır, gurul gurul yapana dek mıncıklanır sevilir, bunun icindir.

said:
metboy, 12 Temmuz 2004 03:49 tarihinde demiş ki:
benim kızarkadaşım da korkuyor, neyinden korkuyonuz abi. şöyle şirin sevimli şeyler. yani en fazla ne yapabilirki sana yicekmi napacak.

eh öyle diyorsunuz da, kedilerin sağı solu belli olmaz
psikopat katil gibidir..

köpekler uysal havyanlardır, evde beslenenler ise insanlara çok alışkındır, kuyruğuna basarsın, üstüne düşersin felan, birşey yapmaz sana. Sevgi isterler, sevmek istediğinde gelir yanaşır sana, sevmen için yalvarır. Ama tabii kötü davrandığın an sana tepki gösterir.

evlerde bazı kedileri sevdim, her defasında elimi tırmıkladılar. kuyruğuna basmayı geç, sevmek için elini uzattığında bile sana küfrediyor resmen..

kedilerden tırsmam, nefret etmem felan bu yüzdendir.

Kaplan, Kurt (kurtlara hastayımdır beyaz diş felan) beslerim evde, ama kedi hayatta beslemem. Bu kadar nefret dolu, bu kadar kendini beğenmiş başka bir havyan daha görmedim..[signature][hline]pc and comic geek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 14 Temmuz 2004 04:30 tarihinde demiş ki:
Eh orc_lord sen gene iyisin benim babamın küçükken 3 tane köper yavrusu varmış kedinin teki gelip bunların kafasını falan koparmış ısırıp.. Babam almış bu kediyi benzin döküp yakmış sonra da mahallede kedi avına çıkmış.. 15-20 tane falan öldürmüş sonra hapse atmışlar 2 hafta..

höH![signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...