inprc Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kerem tunçeri nin ne işi var. gençleşiyoruz 2010 için diye 2 turnuvaya alınmadı. hakan demirel e ne oldu. preldzic trajediside var. sadece bu 2 olay bile tanjevic turgay demirel ikilisinin türk basketbolunun yıllarını yediğini ortaya koyuyor. bu 2 şaklaban başarıyı haketmiyor. kazayla, diğer takımların eksikleri ile başarılı olsak çıkıp hava mı atacaklar. zaten cacık olmaz bu takımdan belki seyirci gazıyla.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 abi gardımız yokki. maçları izledinmi bilmiorm ama kerem olmadğı zamanlar sinan+cenk oynadılar 2 gard ben bu kadar kotu hucum eden bi takım gormedim sinan+cenk sahada olduğu zamanlar. adamlar yarı sahayı geçiremediler resmen. hatta son maçta kerem gonlum 4 5 kez topu taşıdı diğer yarı sahaya. sinan tamam cok cok iyi savunmacı falan ama geri kalanı 0 resmen. hiç katkı vermedi. idmanlarda falan uçmayı kaçmayı smaçlamayı bilioda maçta bi kere gormedik resmen. cenkinde tek ozelliği şutu ama daha boş 3lukleri atamıo resmen. tribundeki kızlara çalışsın daha o. bu arada sırplar bu turnuvanın underdog'u olabilir kesinlikle. cidden yine muthiş bi jenerasyon yakalamışlar. ayrıca organizasyon yetkililerinden duyduğum kadarıyla 4000-5000 kişi kadar sırp taraftar bilet almıs turnuva için. seyircileride baya olucak turnuvada. dunku turnuvada bile 50 kişi kadar vardı sırp taraftar.
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kerem neden alındı demek istemiyorum. bu adam neden 2 turnuvaya alınmadı. takımı gençleştiriyoruz 2010 a hazırlıyoruz dendi ve hakan demirelle oynandı. ömer onan falan da var. kerem üstelik real madrid de çok iyi oynadığı dönemlerde alınmadı kadroya. 5 yıldır yapılan plansızlıkların, saçmalıklardan bazıları bunlar.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Hakan kendisine verilen şansı kullanamadı, farklı bir konu o. Kerem neden var, Ömer neden var, çünkü bölgelerinde kendilerinden daha iyisi yok.
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 mokoko, basının üstündeki tribünde mi görevliydin ?
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ender arslanı arayacağız bu gidişle sdf
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ya ankarada sadece bi gün gidebilicem, hangi zonedan alsam karar veremedim. zone 5dan izliceğine evden izle diyenler var,zone 4 kurtarır mı?
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Lancelion said: mokoko, basının üstündeki tribünde mi görevliydin ? evet 411 410 civarında. ilk gun 4 5 kişi geldi orda izlemeye sora aşşa indiler ztn boşluklar var diye. diğer 2 gun 1 kişi bile gelmedi izlemeye. maçları izledim oturup asdsadsa
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bugünde litvanyaya yenilmişiz. kaan kural tarihin en zayıf litvanya sı yazmış. zaten genel olarak 2001 deki atmosfer yok ülkede ve taraftarda. belki maçlar başlayınca oluşur. seyirciye rağmen bu kadro ve koçla işimiz zor. turgay demirel-tanyo ikilisi 6 yıldır rezalet hikayesi yazdılar.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi şu turgay demirel daha ne kadar batırıcak şu tr basketbolunu? ne kadar daha surucek bu çile?? şu adidas turnuvasında bile geldi adam turnuvaya. maçı sırbistan kazandı kupayı turgay demirel'in adına başkası verdi. sora dedim heralde maç sırasında gitti ama çıkışta gordum direk arabasına binerken maç sonunda. adam resmen inmemiş odulu kendi vermeye başkasını gondermiş. ha ama tabi tr kazansaydı koşa koşa gider verirdi kupayı.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 -Neiloth- said: ya ankarada sadece bi gün gidebilicem, hangi zonedan alsam karar veremedim. zone 5dan izliceğine evden izle diyenler var,zone 4 kurtarır mı? biz 1.5 ay önce tonla bilet aldık kalmamıştı bilet falan olanlardan aldık büsürü ankaraya bulabilirsen zone farkı gözetmeksizin al derim
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 10 gün kala barış ermiş çağrılmuş kadroya. 6 yıllık komedi devam ediyor.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 o koca koca ellerine alıcaklar gibi dev adamlar.
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Bence hakem desteği, ev sahipliği avantajı, taraftar gazı falan derken gruptan çıkarız en azından. Benim tek umudum var Turgay Demirel-Bogdan Tanjevic saltanatının son bulması için, o da Yunanistan maçı. Kendi ülkemizde yapılan dünya kupasında, kendi sahamızda şöyle bir 30-40 sayı farkla yenseler; yıllardır her yenilgiden sonra arkasına sığınılan "Bizim asıl hedefimiz herşeyimiz 2010 Türkiye" mottosunun çöküşü üstüne hezimetin yanında yunanistan maçı olduğu için gani gani gelicek tepkiler bunların üzerine de fransa futbol takımında olduğu gibi bir iki oyuncu da olay çıkarsa ancak o zaman türk basketbolu için parlak bir geleceğe giden ilk adım atılır heralde :P
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 http://img827.imageshack.us/img827/9655/148266539.jpg yunanistan - sırbistan hazırlık maçında çılgın kavga çıkmış. baya bi ayıramamışlar. scorsianitis(baby shaq) yerde bi elemana baya bi yumruk çalışıo. krstic'de sandalye'yi kırıyo borousis'in kafada. edit: bu arada kavgayı başlatan teodosic ve fotsis'ten biri olimpiakos'ta diğeri pana'da oynuyo. http://www.youtube.com/watch?v=ste4A1v5W-o
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 krstic'i medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum; direk sofo'ya inanmış adam, yetmemiş borousis'in kafasını kırmış parkelerde ender görülen bir rage örneği sergilemiş maç durduğunda yunanistan 74-73 öndeymiş bu arada edit: bir resim de ben koyayım http://2.bp.blogspot.com/_wa3TYDvx1sw/TG2jjwXXqyI/AAAAAAAAEzo/ZKDnE0m3yqU/s400/kavga6.JPG
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 adamın arkası donukken sandalye fırlatmak yakışmamış yanlız. bu sandalye borousis'e değil sofo'yaydı ztn. borousis ateş hattında kalmış arada ayırmaya çalışırken yazık olmuş.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 kasti faul kasti faul kasti kasti kasti faul
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 semi erden sesesemi erden BLOK GELİYOR
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 15 numaralı zenci abinin (saygılar) gidiş çok iyi. sakin sakin me samsh you die.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Borousis piyasanın en aygır adamlarından yalnız ahah, Sofo'yu falan geçtim dayağın kralını o atardı da sandalyeyi yedikten sonra şalter inmiş sanırım
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 litvanya-abd maçı bugün kaçta ?? bide nba tv falan gösteriyor mu ?
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Türkiye-Arjantin maçı var Efes Cup, zevkli gayet.
Öne çıkan mesajlar