Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Turkceplease said:

eğer başbakanla cumhurbaşkanını yuhalamışlarsa.ki öyle olcagını sanmıyorum.yapılabilcek en büyük ayıbı yaparlar.ülkendeki organizasyonda hatta finalde ödül anında kendi ülkenin tepesindeki insanları yuhalarsan en büyük eğitimsizlik ve kültürsüzlük gösterisi yapmış olursun.nolursa olsun bu Türk Milli takımı o kişilerde o milli takımın temsil eddiği Türkiye Cumhuriyetinin başındaki insanlar.
kimin kimi temsil ettiğine dair büyük yanılgın var senin. back to elementary.
Mesaj tarihi:
abi dağ başını duman almış ne ya. kim gidio lan maçlara.
hem bok gibi para var hemde rte rerörö... rte yi yuhaladığınız nefesi maça harcamayı düşünemeyen bir kitle abi. ilkokulda böle bayramlarda çıkarsın ya dısarı toplu. ordaki marşları söledi adamlar ya. valla fazla bize bu başarı....
Mesaj tarihi:
RTE ve ABDullah'ı ıslıkladılar litvanya ve amerikayı değil. ilk 5 i anons ederken falan alkışladılar, onun dışında takımlar kürsüye çıkarken alkışladır maç bittiğinde alkışladılar. ayrıca siyaset heryerde var. bu siyaseti şuraya buraya bulaştırmayalım geyiği sırf bizim memlekette var. Amaç ses duyurmak, tepki belli etmek. adam kendi evinde duvarlara mı bağıracak.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Kanuni said:

basbakan ve cumhurbaskanini yuhaliyorlar diye anladim ben ?

ahah keşke öyle olsa, ben de bi an acaba dedim ama hiç sanmıyorum. bizi yendiniz beter olun öküzlüğü o. Futbol taraftarları bile daha iyi yani ki futbol taraftarlarının eğitim seviyesiyle basket taraftarlarının seviyesi arasında ciddi fark var. Yakışmadı bu görüntüler

saçmalamayın abi, bariz başbakan ve cumhurbaşkanınaydı o ıslıklar. onlar sahaya inerken başladı madalya takarken azaldı hatta. durant deli gibi alkış aldı mvp de falan. Baskete siyaset karışmıcaksa ödülleri onlar vermesin o zaman spordan sorumlu bakanımız, meclis başkanımız ve turgay demirel versin o zaman. bu kadar zor mu.

maç boyunca inanılmaz kötü bi destek vardı o ayrı. amigoları toplatıp tezahürat yazdırmak lazım milli takıma olmuyor böyle.
Mesaj tarihi:
Bu arada ellerine yüreklerine sağlık bize bu gururu yaşattıkları için gerek takımın gerekse teknik kadronun. İnşallah Semih ve Ömer NBA'de kendini daha da geliştirirse (serbest atış & pivot hareketi olarak) Olimpiyat ve Avrupa şampiyonasında çok daha üst düzey olabilir takım. Altına oynayabilir.
Mesaj tarihi:
gidin zaytunga falan yazın şunu uğraşamam ... az önce facebooktan ben yazdım asdf
Spor salonu müdür belirtti: İlk 3'e plaket ve madalya getiren kızlarımızın etekleri sahayı çok güzel süpürdüğü için 1 ay boyunca cilalama ve temizleme çalışması yapmaya ihtiyaç duymayacağız. - Gidin bunu da zaytunga falan yazın uğraşamam ben şimdi
Mesaj tarihi:
Final oynamakta güzel, sokim ama planlarımız referandumdan dolayı yattı, bir yandan içip bir yandan izleme planımız vardı, referandum sebebiyle samsunda açık yer bulamadık :(
Mesaj tarihi:
Seneye biz avrupa şampiyonu olsak litvanyada litvanyayı finalde yenerek, seyirciler de bizimkiler madalya alırken yuhalasa, biz de kilometrelerce öteden ülkemizde haberi bile geçmeyen bir siyasi olayı düşünerek "onlar bizi yuhalamıyorlar aslında" deriz değil mi?

Bütün televizyonlarda gazetelerde ertesi gün LİTVANYA HAZMEDEMEDİ LOLOL SUCKERS diye haber çıkar.

Siyasetin o ortamda ne işi var? Orda isterse gelsin humeyni taksın madalyaları. Orda şampiyon olan takım ödül aldığı sırada yuhalayan her insan embesildir, bu kadar basit.
Mesaj tarihi:
hay ağzını öpeyim jaxx duygularıma tercüman... hayır biz bile anlayamadık kim yuhalandı, elin gavuru ne bilsin bizim halkın büyük bir bölümü başbakanını sevmiyor. böyle anormal bir ortam işte bizimkisi sevmiyor evet basıyor faln neyse siyaset biiiiiip
Mesaj tarihi:
son 1dk kala oyuna girdi.

RENK GELDI OYUNA espirisi yapasım geldi.

zaten o girince oyuna savunma ribaund ını aldık ilk defa lol. ezicik bir üstünlükle hemde.
Mesaj tarihi:
burda yazan arkadaşlar düşünüyor ki, dünya çapında çok büyük bir prestijimiz var ve tüm yabancılar bizim hakkımızda harika düşüncelere sahip. aman arkadaşlar bu imajı bozuyoruz aman beyler yapmayın etmeyin.

alakası yok, tüm dünya bizden nefret ediyor, açın bakın yabancılar internette en ufak şeyde hakkımızda ne demiş bu turnuva süresince. zaten yüce başbakanımızın geldiği maçlarda haşemayla dans edemeyecekleri için çıkarmadıkları dansçı kızlar konusunda alay konusuyuz epey.

gelmiş geçmiş en iyi dünya basketbol şampiyonasını düzenledik yeter işte, amma hassaslaşıyorsunuz aman bizim imajımız aman yabancılar ne düşüncek vs. vs. zaten adamların görüşü değişmeyecek merak etmeyin, dünyanın her yeri türkiyenin haritadaki yerini bırakın, hangi kıtada olduğunu bilmediği halde bu ülkeden nefret eden insanlarla dolu.
Mesaj tarihi:
twitter

bulentustun ; Nba da beliren Jack Nicholson tadı gibi ünlü
simalarimiz da ön sıralara serpişip civciv gibi ilgi beklio ama kamera sadece Tayyip ve Gül de.
Mesaj tarihi:
birazcık analiz yeteneği olan bir insan kimin yuhalandığını anlar. iç politikanın farkında olmaya gerek yok. maç sırasında herhangi bir aşırı tepki yok, maç bittiğinde sadece ve sadece alkış var, en iyi kadro seçilirken alkış var, MVP seçilirken alkış var, litvanya ve amerika kürsüye çıkarken alkış var. Başbakan ve Cumhurbaşkanının adı anons edilirken başlıyor ıslık.

İnsanlar tepki verecek tabi bukadar korkmayın yahu. kimse ayıplamaz dünyada böyle şeyleri. adamlar zaten her maç sonrası öve öve bitiremiyor seyircileri, coşkuyu. açın bakın çok merak ediyorsanız amerikalı avrupalı hakkımızda ne dedi diye. vazgeçelim artık şu elalem ne düşür diye kendi kendimizi yemekten.
Mesaj tarihi:
ya onların ne dusundugu kimin umrunda gerekirse bush da yuhalanır. ama böle misafir gibi otur sonra böle senkronize yuhala. eben yani. ben ersana böle küfür etmedim ama taraftara saydım maçtan sonra ister istemez.
ha zaten belliydi maç taaaaa dunden. hatta hatta maddi maneviden belliydi de neyse.
Mesaj tarihi:
valla türkiye de 2 tip seyirci/taraftar profili var. bir bu tip. diğeri hayvan gibi tezahürat yapan sonra sahaya yabancı madde atıp, sahaya inen olay çıkaran. hah işte 2. tip esas türkiye nin imajını zedeler.

ayrıca final maçı biletleri tabi pahalıydı. gidenler genelde iyi gelirli insanlarlar. öyle bağırmak, çağırmak senkronize tezahurat yapmakla ilgileri pek yok. zaten bildikleri tek marş 10. yıl marşıyla dağ bağını duman almış. o konuda iyiler lol
  • Yeni Oluştur...