Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu geri dönüşün hatrına ispanya kazansaydı çok güzel olacaktı. 3.çeyrekte rudy fernandezin delfinodan çaldığı top ve devamındaki atlayışı, ardından üç ispanyol oyuncunun karşı potada top çıkmasın diye koşuşu ve fast breaki bitirişleri baya baya keyif verdi ekran başında
Mesaj tarihi:
Bugünkü Arjantin-İspanya maçını televizyonda başka birşey izlerken kaçırdıysanız gidin intihar edin abi :p

Açık ara turnuvanın en iyi maçıydı, kitap falan değil destan yazdılar resmen basketbol üzerine.
Mesaj tarihi:
Bence Sırbistandan daha kolay olacak bu maç.

Yeter ki

1- Kerem Gönlüm faul problemine girmesin.
2- 3. çeyrekte yiyeceğimiz ÇILGIN bir savunma baskısı ve sayı yüklenmesi ile dağılmayalım.
3- Hido "tek kahraman" tribine girmesin.
Mesaj tarihi:
geçen hafta zone3 den bılet alcaktım dedım sımdı abd ıle bırının fınal macını ızlemıyım o kadar para verıp dıye almadım bilet

dün hem sevindim finaldeyiz diye, hem kahroldum bilet almadıgıma
son sanıyelerde ınsanlar beni sırp sanmaya başladılar zaten
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Bence Sırbistandan daha kolay olacak bu maç.

Yeter ki

1- Kerem Gönlüm faul problemine girmesin.
2- 3. çeyrekte yiyeceğimiz ÇILGIN bir savunma baskısı ve sayı yüklenmesi ile dağılmayalım.
3- Hido "tek kahraman" tribine girmesin.

Abi herkes umut taciri şu ülkede, yapmayın etmeyin =]
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Durant'e bet bastım, 30.5'i geçsin de istersek parkeye gömelim.

Yapma beee, mahfetmişsin maç izleme keyfini, şimdi Durant bize üçlük çaksa OLEYY diye ayağa fırlamayacaksın işallah...
Mesaj tarihi:
sostizm said:

BulletRide said:

Durant'e bet bastım, 30.5'i geçsin de istersek parkeye gömelim.

Yapma beee, mahfetmişsin maç izleme keyfini, şimdi Durant bize üçlük çaksa OLEYY diye ayağa fırlamayacaksın işallah...

Abi zaten en az %50 oranıyla hücum edecek adamlar, o sayıları her ihtimal yeriz, Durant başkan atıversin onları da yabancıya gitmesin
Mesaj tarihi:
20 dk sonra maç evet.

Zenci attıkca suspuz olmasak bari ^^

http://turkey2010.fiba.com/pages/eng/fe/10/fwcm/news/p/eid/4728/nid/44596/sid/4728/article.html

haber iyiymiş^^
  • Yeni Oluştur...