GEd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Ne olursa olsun gayet iyi bir turnuva izlettiler bize :) Rahat rahat izleyelim maçı^^
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Tanjevic'in Tepic hamlesine cevabı yoktu maç başında, ilk kez bu beşle başladı adamlar şut yağmuru yaptılar Ivkovic 1 - 0 Tanjevic Velickovic Ersan'ı hücumda çok yıprattı, Semih ve Kerem eşleşme problemi çekti, ilk kez bu kadar hareketli bir 4 numaraya karşı savunmamız sınav verdi. Krstic'i ikili oyunlarla yıldırmak varken, saçma şut tercihleri geldi, ikinci peryotta ne biz ne Sırplar skor üretemezken, Rasic ve Savanovic diri bir şekilde cayır cayır ceza şutlarını değerlendirdi Ivkovic 2 - 0 Tanjevic Toparlanır umarım
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Sakin arkadaşlar, maçtan önce abd yi düşünmeyin önce sırlar var dedik, şimdi de, daha maçı bitirmek için erken diyorum.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 abi türkler çok duygusal ya. Gaza gelirsek çok iyiyiz gelmezsek de bok gibiyiz yani.
GEd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Turkceplease said: şu molalarda ordaki showları göstermeyip reklama boğan ntv yi kınıyorum. Adamın teki elde mikrofon el sallayın diyor. Show falan yok :p
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 3 tane fast break topunu uzaya yolladık... şuan önde olabilirdik çok sinirliyim çok
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 buyuyu yapiyorum :) http://www.tripleman.com/images/20060726130708_totem-pole.jpg
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 GEd said: Turkceplease said: şu molalarda ordaki showları göstermeyip reklama boğan ntv yi kınıyorum. Adamın teki elde mikrofon el sallayın diyor. Show falan yok :p yapma ya bende nba gibi ponpon kızlar ve şovları vardır diye ümid ediyodum.iyi bari önemli bişi kaçırmıyormuşum
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 hoccemama said: türk seyircisi basketbol maçında tezahurat yapmaktan anlamıyor ehehe. Bizim maçların çoğunu izlemeye çalıştım hep aynı saçma tezahuratlar. 20 sayı öndeyiz lay lay lay lay...... ahhh Türkiye diye gelmiş geçmiş en gerzek tezahuratı söyleyip duruyorlar. Niye ahhhh diyorlar niye ooo değil mesela. Ahh acı veya ona benzer durum sonucu verilen bir tepki, milli takım rakibi ezmiş geçmiş ne alakaysa artık. bir de saldır milli takım oley var ki söylenecek laf yok. Futbol menşeili saçma sözler falan hehe:)) Bu arada sırplar iyi götürüyor, aklıma 2001 avrupa basketbol şampiyonası yarı finali geldi, umarım o maç gibi olur sonu basketbol tezahuratlarını söylermisin öğrenelim.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Ben yine evrene pozitif enerji yollamaktan yanayım, bu üçlükler bu serbest atışlar hep girmeyecek değil buna rağmen fark tek hanelerde. go go
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 bi de salak bi van kedisi mi ankara kedisi mi ne öyle bi maskot var görünce korkuyorum. bir de insan bi açıklama falan yazar ona ben hani bilmesem o kedi türünü bu ne lan ahuah derim
Joker Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 180 lira yatırdım kaybederlerse döferim bunları ::o
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Turkceplease said: hoccemama said: türk seyircisi basketbol maçında tezahurat yapmaktan anlamıyor ehehe. Bizim maçların çoğunu izlemeye çalıştım hep aynı saçma tezahuratlar. 20 sayı öndeyiz lay lay lay lay...... ahhh Türkiye diye gelmiş geçmiş en gerzek tezahuratı söyleyip duruyorlar. Niye ahhhh diyorlar niye ooo değil mesela. Ahh acı veya ona benzer durum sonucu verilen bir tepki, milli takım rakibi ezmiş geçmiş ne alakaysa artık. bir de saldır milli takım oley var ki söylenecek laf yok. Futbol menşeili saçma sözler falan hehe:)) Bu arada sırplar iyi götürüyor, aklıma 2001 avrupa basketbol şampiyonası yarı finali geldi, umarım o maç gibi olur sonu basketbol tezahuratlarını söylermisin öğrenelim. diiifens diiifens
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 BulletRide said: Turkceplease said: hoccemama said: türk seyircisi basketbol maçında tezahurat yapmaktan anlamıyor ehehe. Bizim maçların çoğunu izlemeye çalıştım hep aynı saçma tezahuratlar. 20 sayı öndeyiz lay lay lay lay...... ahhh Türkiye diye gelmiş geçmiş en gerzek tezahuratı söyleyip duruyorlar. Niye ahhhh diyorlar niye ooo değil mesela. Ahh acı veya ona benzer durum sonucu verilen bir tepki, milli takım rakibi ezmiş geçmiş ne alakaysa artık. bir de saldır milli takım oley var ki söylenecek laf yok. Futbol menşeili saçma sözler falan hehe:)) Bu arada sırplar iyi götürüyor, aklıma 2001 avrupa basketbol şampiyonası yarı finali geldi, umarım o maç gibi olur sonu basketbol tezahuratlarını söylermisin öğrenelim. diiifens diiifens ahaha abi işte cevap atsa bunu dicektim.basketbolda NBA ya göre bitek diiifens diiifens vardır.bide en fazla takımın adı söleniyor bildiğim.sanki extradan birşeyler varmış gibi 10 bin insanı aşalamış arkadaş^^
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Sen Sacramento seyircisi görmemişin, üçlü çektiriyorlar
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ya sk.... salak salak top kaybediyoruz
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 top bizdeyken takım heyecandan geberecek bende sinirden gebericem.
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 o değilde ben anonslardan tedirginim doğrumu yapıyor diye.turkıyede anonsla takım şampiyon yapılıyor mağlum.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 tamam gg artık ben de inandım 8-0lık seri ne abi ya :'/
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 şu 6 sayılık fark bir kapanmadı arkadaş!
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Teodosic isterse Sırbıstan atıyor, arada izin veriyor biz atıyoruz. Sonra yeter size bu kadar diyor tekrar atıyor, attırıyor. Oyunu böylesine kontrol eden adamı hiçbir şekilde durduramıyoruz. Sırbıstan'ı geçtik diyelim ABD ile oynayacaz diyelim Durant'i nasıl durduracağız o zaman ? Sırbıstan tek adamın eline bakıyor, bizde o ele bakıyoruz sadece
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 O değil de nasıl kesti sinan auheea.
Öne çıkan mesajlar