Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hemen yarın final.
koskoca basket federasyonu bilememiş işte :P
şaka bir yana bilmiom da finalde zaten yorulmaz final piskolojisiyle çıkan takım heralde öle düşünmüşler
Mesaj tarihi:
Bugün izledigim kadarıyla oyle bi durant bi billups zor türkiyenin kaliteli alan savunmasına karşı başarı yakalamak . Her türlü ben bugun sırbistanı gecip finalde amerikaya kaybedicegimizi dusunuyorum ama finalde oyle durant 37 falan gibi durumlar kesinlikle olmıcaktır eric gordon olsun rudy gay olsun hatta love bile katkı yapıcaktır bizi yenebilmek icin ama illa yenerler.
Mesaj tarihi:
Burda litvanya maçı oncesi litvanya alır demek gibi bişi en zor sırbistan amerikayıda yeneriz falan demek ama arkadaşlar amerikadan bahsedıyoruz buraya kadar geldiklerine gore bırakmazlar burdan sonra bence kolay kolay. Bi ihtimal bu basket sonucta eger atış yüzdemiz ıyı olursa güzel 3lük sokarsak ıyı hucum yaparsak belki yenebiliriz ama onun ıcın slovenya ve fransa karsısında oynadıgımız gibi oynamalıyız ve karsımızda ki amerika slovenya ve fransa degil.
Mesaj tarihi:
Bu maç zaten bizim belkide sırbistan rahat takım son ceyrege gırerken farkı açmıssak son ceyrekte toptan bırakırlar 20ye kadar gideri var farkın ama finalde amerika imkansız degıl ama cok zor dıyorum ben.
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

norvecteyim ve izleyemiyorum

bana bi güzellik yapın abiler

Yolladım ama ingilizce anlatım, ntvden izlemeyi tercih ederdim ama NTV yayınlarım gitti yine. Son 2 maçtır NTV den izleyemiyorum :(
Mesaj tarihi:
2. çeyrek başında seyirciler arasında en ön sırada gülüşerek yiyişerek maçı izlemeyen arda turan ve sinem kobaltı bi ben mi gördüm? :D niye mutlular lan gerideyiz...
Mesaj tarihi:
dediğim gibi sırbistan en zor takım şu turnuvadaki hatta bence turnuvanın en büyük favorisi.eğer yenersek abd yi zorda olsa geçer kupayı alırız
  • Yeni Oluştur...