Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok iyi gidiyor takım.Şu ana kadar dördüncü çeyreğe başa baş girdiğimiz bir takım var mı hatırlamıyorum.Üçüncü çeyrekte bitiriyoruz maçları.Çok iyi bir savunmamız var,müthiş hareketli baskılı bir savunma.Artı ne hücumda ne savunmada giren çıkan oyuncular hiç fark etmiyor herkes ilk beş oyuncusu gibi.Bana Türkiye-Amerika finali olacak gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
seyircinin falan da çok büyük etkisi var. misal sinan güler her attığı 3lük giren bir adam değil. adam kenarda oturuyor, soğuk bir şekilde oyuna giriyor hop bi bakıyosun ilk attığı üçlük içerde. gidip geliyor hop bitane daha atıyor, bi bakıyosun içeri girip turnike sallıyor falan ilginç hareketler...
ben tabi türkiye basketbol ligini takip edemiyorum öyle bir imkanım yok ama benim bildiğim sinan güler böyle bir oyuncu değildi yahu ahahah

yani herkesin özgüveni doruk noktalarında. atarken eli titremiyor kimsenin. yıllarca "vışş ökkküüzzz" diye 'eleştirilen' semih erden pota altını domine edebilcek kadar güveniyor kendine falan. çok iyi çok iyi... sırplar ağlayabilir :D
Mesaj tarihi:
teodosic'le de resim çektirdik. soldaki kırmızı tişortlu benim.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs627.snc4/58782_10150268495170370_775335369_14691560_952033_n.jpg

Mesaj tarihi:
son 6 dakikaya girdiğimizde kenarda oturanlar dedikodu fln yapmaya başlamışlardı maçla alakası kalmamıştı kimsenin.. Sırplar diyorsunuz bu takım çok farklı değil.. Biz değişik oynuyoruz yukarda yazmış en fazla oyunda kalan oyuncu 27 dakika kalmış. Faul sorunu yaşayan oyuncumuz yok. (Ömer aşık 4 faul aldı ama 4 faul ile nerdeyse 2 periyod oynadı) Slovenya ABD ye 70 küsür sayı attı yanlış hatırlamıyorsam. Biz 1.5 periyod savunma yapmadık 65 attılar.. Eğer bir terslik olmazsa şu takım bu hava bu gaz ile bu turnuvada kolay kolay yenilmez gibi geliyor bana.. Ama bellide olmaz.. Yunanistanı yendikten sonra porto riko ya yeniliyorudk az kalsın
Mesaj tarihi:
Bide herkese tavsiyem 20-30 sayfa önceye gidin ve atılan yorumlara bakın sonra son 2 sayfadaki yorumlara bakın. Yok fransa mahveder bizi. Hidayetin ne işe yaradığını söyleyin bana. Semih tam bir mal vs vs vs..

Komik oluyor zira..
Mesaj tarihi:
nazar degmesin valla super oynadık,
bence Turk basketbol tarihinin en iyi maclarından birini oynadı takım belki de en iyisini ...
bu gzla aynı oyunu oynayabilirsek/oynatırlarsa Sampiyon olmamız işten bile degil ...
Mesaj tarihi:
gecen yıl gasol lu ispanyayı da sırbistan ı da yendik.

tabi bu iş matematik değil sırbıstan ı yeneriz demek için. ama çok ağır favoriyiz bunu söylemek yanlış olmaz.
Mesaj tarihi:
gellidus said:

Bide herkese tavsiyem 20-30 sayfa önceye gidin ve atılan yorumlara bakın sonra son 2 sayfadaki yorumlara bakın. Yok fransa mahveder bizi. Hidayetin ne işe yaradığını söyleyin bana. Semih tam bir mal vs vs vs..

Komik oluyor zira..

bu arada semih gerçekten mal..bazı pozisyonlarda gerçekten basketbolun en basit kurallarını bilmiyorcasına hata yapıp bazı pozisyonlarda da ekstra işler yapıyor..
misal 20 sayı fark varken yaptığı basit top kayıpları, pas hataları falan
sonra gidip sağa bakıp soldaki oğuz'a ekstra pas veriyor el üstü smaç falan basıyor..
Mesaj tarihi:
enterestink bir maç oluyor, tabii abd ne kadar yorulursa bizim için o kadar iyi diye düşünüyorum :)
zaten 1 gün fazla dinleniyoruz ctesi için
rusya zorlayabildiğin kadar zorlicaktır zaten.
ben hatta %51 %49 rusya diyorum :)
Mesaj tarihi:
rusya aslında iyi oynuyor , acayip extra paslar yapıyor bu pasları bi avrupa takımına karşı yapsa bomboş şutlar bulurlar ama söz konusu amerika olunca extra pasında extrasını yapsa gene boş atış söz konusu değil çoğu atış el üstünden geliyor.
Mesaj tarihi:
Hotdog said:

-25 handikaplı oynadıysan hala şansın var aslında
Joker said:

rusyaya 11 lira yatırdım 110 lira kazanıcam inş .
go rusya go!

-25handikaplı 1e1.7 veriyor yav :)
az daha yüksek olsa bascam paracıkları da
misal herkeş arjantin diyordu
ilk çeyrek
litvanya 28
arjantin 18
  • Yeni Oluştur...