aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bascat ne lan ahahaha ilkokul cocuumu buluyo bunlari, teyallam.
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 karakterde, isimlerde aptallikta sinir tanimamis.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 LucifeL said: Neden türkçe değil abi nbu isimler yani illa uluslararası bir organizasyon diye ingilizce olmak zorundamı yani? Bizim millet allahın japonun yemeği suşinin bile bütün isminlerini bilirken biz niye ülkemizde yaptığımız bir organizasyon da 2 kelime de olsa türkçe birşeyler kullanamıyoruz anlamış değilim. Bu organizasyonlar ülke tanıtımı için çok önemli şeyler tamam türkçe öğret demiyorum ama 1-2 tane türkçe kelime serpiştirip daha samimi olsak olmuyor mu?ee işte allahın japonu almanı 45te sıfırı görüyor yerle bir halkı harap olmuş sanayisi çökmüş bir halde. ikisi de 55 yıl sonra dünyanın en büyük güçleri arasında tekrar. bir de bize bak, 87 yıl önce sıfırdık, hala sıfırız. tabii isimlerin ingilizce olmasıyla ne alakası var derseniz, tartışılır.
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 inci'ye soylesek de duzeltseler durumu
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kombine biletler çıkmış turnuva için. zone 5 almayı dusunuorm istanbul grubu için ve finaller opsionu için. çok mu rezil bi yer olur zone 5 yoksa her turlu zevkini alır mıyız acaba?? 70tl istanbul grubu zone 5, 110tl finaller opsiyonu. toplamda 180tl gayet makul bi fiyata gelio ama zevkini alır mıyız zone 5'ten onu bilmiyorum. bi fikri olan var mı acaba??
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 çok leş yerde zone 5 valla gerçi abartı büyük bir salon değil abdi ipekçi yani maçı illa izlersinde saha içi atmosferine giremezsin :D ama tabi amerika için zone 5 bile olsa gidilir
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 grup sonrası turlar için satılan paketlerden almak mümkün değil şuan, bilet bitti diyor. dün akşam satışa çıkan biletler tüm paketler ve tüm zonelarda nası biter hemen anlayamadım, 3-5 bilet çıkarmadılar herhalde satışa
mokoko Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 nası ya. umarım bitmemiştir. ben kesin bi şampiyonluk paketini almak istiyorum toplu biletlerden.
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ben dün bi çılgınlık yapıp istanbul grup paketi aldım zone 1'den inş pişman olmam(ben aldıktan 2saat sonra bitti o biletlerde) 5maç amerika hiç yoktan.ama zone 1 saha içi gibi değil 100lü koltuklardan sanırım saha içi kısımda sadece bir yer var diğer yerler direk press'e ayrılmış durumda inşallah bir düzenleme yaparlar turnuvaya doğru :P birde numaralandırma olmadığı için çaprazda oturma ihtimali bile var,büyük riske girdim yani bakalım artık beklicez 160gün
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 evet ilk buyuk fire geldi abd'den. lebron cok buyuk ihtimalle turnuvada oynamicam diye açıklama yapmıs dunku mactan sora. nedenide cok yoğun bir yaz yaşicak olmasıymıs. ADAM FİLM ÇEKİCEM DİYO LAN. YA BİGİT LEBRON YA BİGİT YA. http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=5045012
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 of ne filmi lan adamı deli etmesin çocuğumu keserim gelmezse
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=w8yU_rhfiMQ salsabasket'te gördüm bugün burda da bulunsun dedim
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 OHA tanıtım videosu COK IYI yahu. cok fena gaz oldum asdadas
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 tanıtım videolarının hepsi guzel ama muzik cok cok kotu.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 keske daha iyi bir muzik koysalardı cidden
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tanıtım videosu gercekten basarılı olmus,ben cok begendim.
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 dun gazetede okudum lebron ve wade gelemiyomuş yaz doneminde cok yogun oldukları için carmelo anthony'de turnuvanın oldugu tarihte evlencekmiş o da o yuzden gelemicek diye yazıyodu. HaberTürk'te.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 lebron ödleğin teki zaten. melo'yu da anladık hadi evlenicen tatil yapmak istersin vs. ama wade sen ne işsin ulan? yine iş kobe reise düşecek.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 "kaan kural twitter" said: lebron, wade, carmelo gelmiyor gibi. kobe ve howard belirsiz ama gelmezlerse abd'nin uluslararası alanda en etkili isimleri yok demektir BUNELAN!!!
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 howard'ın gelmesi lazım ya. en görmek istediim adamlardan.
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 fark etmez abi her türlü, dejuan blairi alsalar bile kadroya izlenir,amerika bu
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 dhoward said: Howard might skip the event to rest and work on his acting career. HAYACTINGINIZBATSINARTISTZENCILERYA!!11
Öne çıkan mesajlar