toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 hadi ya sdfs. bok gibi oynuyoduk da dedim herelde dosediler iyice.
GEd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 hhaha komedi oldu , öyle salarsan böyle olur ^^ 12 sayıdan 3 e mi 4 e mi ne düştü fark bir anda
GEd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Maç gidebilir her an amma saldılar son anda hehehe
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ilyasova sacmalamasaydı orda stres yapmıycaktık da neyse aldık yinede
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ceyrek finalde brezilya bizi maymun eder boyle oynarsak yahu. porto riko'ya yazık oldu, uzulmuslerdir bu kadar onde goturup yenilince.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 biz böyl3 3lük atsak ne güzle olcak hele yunanistan aptala bağlayıp öyle sokuyorlar
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 çeyrek finalde slovenya-avustralya galibi gelecek gibi duruyor valla, son çeyreğe 67-51 girildi slovenya-brezilya maçında edit: ha tabi yarın angola avustralya'yı da yener 3.olursa orası da değişir
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Kimse kimseyi maymun edemez, nabza göre şerbet.
moncici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 radagast62 said: çeyrek finalde slovenya-avustralya galibi gelecek gibi duruyor valla, son çeyreğe 67-51 girildi slovenya-brezilya maçında edit: ha tabi yarın angola avustralya'yı da yener 3.olursa orası da değişir bence milli takım slovenyayı da yenip sırbistan'a toslar.
moncici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ayrıca ikili averaj mı uygulanıyor? angola avustralya'ya yenilirse almanya'nın dördüncülük hatta üçüncülük şansı yok mu?
Burax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 jacabo said: ilyasova sacmalamasaydı orda stres yapmıycaktık da neyse aldık yinede bence bu hatalar hep yorgunluktan kaynaklanıyor, sonuçta adamlar hızlı çıktı biz de yorgunluktan sert savunma yapamadık. faullerimiz de onu gösteriyor düzgün savunma yapmayınca hiç faul de yapmamışız :) artık rahatız yarın çin karşısında dinlenip eleme turunuu rahat geçeriz, çeyrek final kesmez sıkı savunma ile madalya isterük.
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ikili averaj var evet, almanya kesin olarak elendi
moncici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 hahah iyi iyi karaborsa bilet aramaktan yırttık.
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 brezilya son çeyrekte 15-0'lık seriyle farkı 2 sayıya kadar indirdi, ama slovenya 80-77 kazandı
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Estado Libre Asociado de Puerto Rico paşa
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 rezalet oynadık ya son ceyrege kadar resmen antrenman havasındaydı mac bir de son andaki o rehavet neydi ya anlayamadım ben bir turlu
Mal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 zorlanmamizin sebebi sadece fiziksel ve psikolojik yorgunluk degildi bence. onceki 2 macta avrupa takimlarina bunaltici defans yaparak yendik. ama bu yanik tenli abiler cok oynak, fiti fiti atom karinca gibi oynuyorlar. Abd brezilya gibi avrupa ekolünden olmayan takimlar zorlar bizi. savunma yapmasi zor olur.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Porto Riko aldatıcı bir takım, bu takıma karşı alınan her türlü sonuç da öyle, senelerdir her şampiyonada varlar zorlamadıkları takım yok. Brezilya da böyle, ABD'yi terleten takım Slovenya karşısında yokları oynadı. Ben çeyrek finalde Slovenya'ya eleniriz, bu rüya biter diyorum baltalı ilah olarak. Düşüncem bu yönde.
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Bugün Rusya-Yunanistan maçı çok ilginç olacak, kazanan grup 2.si olup 2.turda İspanya, çeyrek finalde ABD'yle oynuyor. Bu eşleşmelerden kaçmak için yenilmek isteyebilir takımlar. Bugünün yayın programı da değişti bu arada, yenisini vereyim burdan; said: 16:00 İspanya–Kanada (NTV Spor / Canlı) 16:30 ABD–Tunus (HD-en / Canlı) 18:30 Yunanistan-Rusya (NTV & HD-en / Canlı) 19:00 Arjantin–Sırbistan (NTV Spor / Canlı) 21:00 Türkiye-Çin (NTV & HD-en / Canlı)
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Bazen en iyi yol en zor yoldur ve büyük ihtimal üçüncü bitiren de Fransa'ya elenir. Kader kısmet
oldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 radagast62 said: Bugün Rusya-Yunanistan maçı çok ilginç olacak, kazanan grup 2.si olup 2.turda İspanya, çeyrek finalde ABD'yle oynuyor. Bu eşleşmelerden kaçmak için yenilmek isteyebilir takımlar. alt biter
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ispanyanın 3.lüğü garanti değil ki? ispanya bize de düşebilir 4. olup. ben beğenmedim hiç izlediğim maçlarda ispanyayı kanadaya bile yalan olabilirler gibi geliyor bana
Öne çıkan mesajlar