Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çeyrek finalde slovenya-avustralya galibi gelecek gibi duruyor valla, son çeyreğe 67-51 girildi slovenya-brezilya maçında

edit: ha tabi yarın angola avustralya'yı da yener 3.olursa orası da değişir
Mesaj tarihi:
radagast62 said:

çeyrek finalde slovenya-avustralya galibi gelecek gibi duruyor valla, son çeyreğe 67-51 girildi slovenya-brezilya maçında

edit: ha tabi yarın angola avustralya'yı da yener 3.olursa orası da değişir

bence milli takım slovenyayı da yenip sırbistan'a toslar.
Mesaj tarihi:
jacabo said:

ilyasova sacmalamasaydı orda stres yapmıycaktık da neyse aldık yinede

bence bu hatalar hep yorgunluktan kaynaklanıyor, sonuçta adamlar hızlı çıktı biz de yorgunluktan sert savunma yapamadık.

faullerimiz de onu gösteriyor düzgün savunma yapmayınca hiç faul de yapmamışız :)

artık rahatız yarın çin karşısında dinlenip eleme turunuu rahat geçeriz,

çeyrek final kesmez sıkı savunma ile madalya isterük.
Mesaj tarihi:
zorlanmamizin sebebi sadece fiziksel ve psikolojik yorgunluk degildi bence. onceki 2 macta avrupa takimlarina bunaltici defans yaparak yendik. ama bu yanik tenli abiler cok oynak, fiti fiti atom karinca gibi oynuyorlar. Abd brezilya gibi avrupa ekolünden olmayan takimlar zorlar bizi. savunma yapmasi zor olur.
Mesaj tarihi:
Porto Riko aldatıcı bir takım, bu takıma karşı alınan her türlü sonuç da öyle, senelerdir her şampiyonada varlar zorlamadıkları takım yok. Brezilya da böyle, ABD'yi terleten takım Slovenya karşısında yokları oynadı.

Ben çeyrek finalde Slovenya'ya eleniriz, bu rüya biter diyorum baltalı ilah olarak. Düşüncem bu yönde.
Mesaj tarihi:
Bugün Rusya-Yunanistan maçı çok ilginç olacak, kazanan grup 2.si olup 2.turda İspanya, çeyrek finalde ABD'yle oynuyor. Bu eşleşmelerden kaçmak için yenilmek isteyebilir takımlar.

Bugünün yayın programı da değişti bu arada, yenisini vereyim burdan;
said:
16:00 İspanya–Kanada (NTV Spor / Canlı)
16:30 ABD–Tunus (HD-en / Canlı)
18:30 Yunanistan-Rusya (NTV & HD-en / Canlı)
19:00 Arjantin–Sırbistan (NTV Spor / Canlı)
21:00 Türkiye-Çin (NTV & HD-en / Canlı)
Mesaj tarihi:
radagast62 said:

Bugün Rusya-Yunanistan maçı çok ilginç olacak, kazanan grup 2.si olup 2.turda İspanya, çeyrek finalde ABD'yle oynuyor. Bu eşleşmelerden kaçmak için yenilmek isteyebilir takımlar.

alt biter
Mesaj tarihi:
ispanyanın 3.lüğü garanti değil ki? ispanya bize de düşebilir 4. olup.
ben beğenmedim hiç izlediğim maçlarda ispanyayı kanadaya bile yalan olabilirler gibi geliyor bana
  • Yeni Oluştur...