BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Gruplar belli oldu, zor kura çekmişiz.Çoğu torbanın en iyileri gelmiş, tek teselli ABD'nin gelmeyecek olması ve İspanya'yı da es geçmiş olmamız ilk torbada. ABD'nin grubu İstanbul Türkiye'nin grubu Ankara İspanya'nın grubu İzmir Arjantin'in grubu Kayseri
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Bu turnuva basketbol tarihimiz açısından dönüm noktası olabilir, tıpkı 2001'de ev sahibi olduğumuz Avrupa şampiyonası gibi.Vakit geç değilken Tanjevic'i şutlamak lazım.Grup zor fakat iş bizim takıma gelince gruptaki tüm maçları kazanmamız bile süpriz olmaz.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bence gruplar gayet dengeli. yani şu gruptan çıkartsam tr yi diğer hangi gruba sokarım diye düşünsem, bulamam...
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Valla Fransa ile aynı torbadaydık, İspanya'nın grubunda olsak Fransa yerine en azından ikinciliğimiz garanti olurdu. Bu gruptan çıkarız eminimi, fakat 3. veya 4. çıkacaksan bir esprisi yok.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bu grupta ilk 2'ye giremiyosak bence turnuvaya katılmayalım. yunanistan ve rusya bizi zorlayacak iki takım ki ben ikisine karsı da galibiyet alabilecek gucte oldugumuzdan eminim. ama bu iki mactan birini kaybedip digerini kazanırız muhtemelen. eger diger takımlara karsı da bi talihsizlik yasanmazsa 1 maglubiyetle grubu tamamlarız.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Rusya`dan cacık olmaz, Yunanistan`ıda bir türlü yenemiyoruz, bence sebebi aşırı motivasyon. Grup iyi olmuş. ABD istanbul süper oldu, her maça gidiciim. Hatta beraber gidebiliriz burdan isteyenlerle.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Rusya mücadele takımı, esas oğlanlarını getirmese bile gayet zorlar.Benim tırstığım Porto Riko, tam sokak çocuğu guardları.Çok galibiyet alamazlar ama çelme takarlar. Grup sıralamaları bana göre; A: Sırbistan-Arjantin-Almanya-Angola/Avustralya B: ABD-Slovenya-Hırvatistan-Brezilya C: Yunanistan-Türkiye-Rusya-Çin/Porto Riko D: Fransa-İspanya-Litvanya-4.'yü bilemedim baya güçsüz bu grup. Şeklinde olurç
bya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 türkiye açısından sonuçları kestirmek çok zor. yenip yenemeyeceğimiz maç gününe değil maçın son anına kadar belli olmuıyor genelde çünkü "öyle" bi basket oynuyoruz. bu bakımdan, çin'e yenilip yunanistan'ı yenebiliriz bile. sadece hayırlısı demeyi mantıklı buluyorum.
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Tahminim Yunanistan Rusya ve Puerto Riconun gerisinde kalırız.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Çin'e yenilmemiz mucize. Puerto Rico tam kapalı kutu, gruptan lider bile cıkabilirler ama zannetmiyorum. Yunanistan ya da Tükiye lider olur.
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yao yok çinden cacık olmaz , puerto rico,rusya,yunanistan maçlarında her şey olabilir grup birinciligi şansımız baya var düzgün oynarsak.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 porto rico'nun yeni yıldızı barea olacak gibi görünüyor. arroyo 1 barea 2 numara oynarsa o pozisyondan çatır çutur sayı yeriz gibi duruyo şu anki form durumlarına göre. uzunları hakkında pek bir bilgim yok ama arroyo gerçekten düzelmiş göründü bana bu sene. eskisi gibi 24 saniye sürenin 20sinde topla gezinip 4 saniyede birine verip son saniye şutu atmasını beklemek veya kendi kullanmak gibi şeyler yapmıyor.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 BulletRide said: Grup sıralamaları bana göre; A: Sırbistan-Arjantin-Almanya-Angola/Avustralya B: ABD-Slovenya-Hırvatistan-Brezilya C: Yunanistan-Türkiye-Rusya-Çin/Porto Riko D: Fransa-İspanya-Litvanya-4.'yü bilemedim baya güçsüz bu grup. Şeklinde olurç Ben de böyle olur diyorum, kayda geçsin bakalım ne kadar yanılacağız. A: Sırbistan-Arjantin-Angola-Almanya-Avustralya B: ABD-Brezilya-Slovenya-Hırvatistan C:Türkiye-Yunanistan-Porto Riko-Rusya-Çin D: İspanya- Yeni zelanda - Fransa - litvanya - Kanada Tahmin ve kaan kural'ın yorumları beni böyle düşündürdü.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Maskot tanıtılmış Van kedüsüüü Konsept güzelde bişeyler çağrıştırıyor çalıntı gibi tip'i be . Eğer değilse cok beyendim
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 çalıntı değil de bu resimde dandik çıkmış lan. insan biraz daha yuvarlak bi surat yapar ürktüm resmen resme bakınca bi korku kapladı içimi.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Kafa kediye benzemiş ama olamamış.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Nazar boncuğu çok özgün olmuş. Kimin fikri ise ayrıca kutlarım. Milliyetçi falan değilim ama biraz TÜRK bişeyler olmalıydı maskotta. Nazar Boncuğu iyi fikirmiş. Ama görün yabancı özentisi kesim şiddetle kınıyacak nazar boncuğu. Olsun :D Başarılı. Bir de güzel Türkçe isim bulunsun buna - ama yabancılarda maçı anlatırken söyleyebilsin, bu izmirdeki universiyaddaki "yalıçapkını" gibi olmasın yani. Türkler bile söyleyemiyordu. Maskot ismi önerisi: MESTAN veya PAMUK
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Kafayı değiştirmezlerse : Alien Normalleşirse pamuk, gayet van kedisi ismi.
deadea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kayseri fail abazalar taciz edicek gelen turistleri bak gör. rezil olucaz bursa yap, eskişehir yap ne bilim kayseri yapma yani
deadea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gruplarda dengeli. bizim grupta, yunanlar ilk çıkar biz ruslarla kapışırız gibi
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Salona göre seçildi şehir. Eskişehir süper olurdu, damgasını vururdu hem şehir hem de insanları turnuvaya, ama para nerde, turnuva orda.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ne tacizi ya komik misiniz. bursa'da cok akıllı duzgun insan var sanki. bütün büyük şehirlerde bulunur taciz edecek adam, kafaya koyduktan sonra. bu arada istanbul'da abd'nin olması cidden cok iyi oldu ve grup macları zone 5 icin 70 lira. 5 mac 70 lira gayet guzel bence. almayı dusunuyorum ama neredeyse 1 sene var organizasyona. o tarihlerde nerede olacagımı bilmedigimden simdilik bekliyorum.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ben alıcam Ocak`ta. İstanbul da olmazsam, veririm elbet birilerine.
Öne çıkan mesajlar