Marty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 dipte bok da var. ayrintilara dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Gider borusu yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 oha yazık ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ya işte gider borusuna bağlı demek istiyorum, bunun uluslar arası bir standartı mı var ki yanlış olsun. çeşit çeşit hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Of nasıl sıkıldım işten bugün, uğraştığım işe bak =): Bu: http://img18.imageshack.us/img18/5500/oa2640.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 eee adamda salakmış yani bir insan sıçarken aynı anda işeyebilir. ahahhah ne gerizekalı adamlar var. sıç işte public tuvalette nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bende sıçmam public tuvalete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 evim hariç sıçmaktan imtina ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bende evden başka yerde yapmam ama önce birini sonra birini yapmayı başarması gerekiyormuş salak herif hadi onu anladım o zaman sıçsaymış bi yandanda madem içeriye yapamıyor dışarıya işeseymiş yani en azından sadece sidik silerdi ve kokmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Esh said: kabahati birakirken Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Abi gider borusu böyle olursa su seviyesi kırmızı çizginin orda kalmaz mı? Yanılıyor olabilirim. Zira çok çakmam bu konudan. http://img693.imageshack.us/img693/556/0c450xnull.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 razzRaziel said: http://i48.tinypic.com/oa2640.jpg imkansız değil X'e bakar bu doğru.. ama su değidirecek kadar da yukarıda olmaz herhalde. bizim klozetler güzel olm. barbar gavur işte poposu boklu gezen adam küvete de bırakır "kabahat"i esh'e teşekkür ediyoruz bu deyim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 o deilde bişi soracam yurt dışında yaşayanlara adsfds hala tuvaletlerde bizimki gibi musluk yok dimi sıçınca sadece peçete ile muhattap oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yazının alttaki linklere bir bakın http://demolishingsocialanxiety.blogspot.com/ özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bya said: yazının alttaki linklere bir bakın http://demolishingsocialanxiety.blogspot.com/ özellikle adam ağır deli hehe pardon güncelle dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Tarihin en büyük azabı: alman tuvaletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yukarıdan gelen sifon suyu mu? bizim tuvaletleri tüm dünyada yaygınlaştırmak lazım. bu sefer viyana kapılarında kalmaması lazım kadınlar da asyadaki şu şekil tuvaletlerde rahat ediyorlarmış galiba.. http://postcardsandplaces.files.wordpress.com/2009/05/csc_0488.jpg?w=199&h=199 halk açık wc'lerde hiçbir yere dokunmadıklar içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 olay fake ya. ayni adamin blogunun linkini vermis birisi zaten, herif yeni tucker max olma cabasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 rahatsiz said: Tarihin en büyük azabı: alman tuvaletleri hollanda'da da bunlardan var. temizleme derdinin disinda su sicrama olayi yok, o guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Fake make cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Masticore said: Farinal said: abi ya lazımlıktan bahsediyorsunuz yada sizin ki kaç santim en aşağıdaki suya kadar uzanıyor anlamadım zenci misin evet penth bende bunu merak ettim.abi adam eski toprak :D o diil de çok epic bi topicmiş bu ya. zaten işteyim, birazdan çıkıcam diye katı ve sıvı dışkımı tutuyorum, yemin ediyorum gülmekten adamın yaşadığını yaşıcaktım ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 rahatsiz said: Tarihin en büyük azabı: alman tuvaletleri abi evet eski odada böyleydi benim. yontasın geliyor böyle çamurdan vazo yapar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Haftada bir kere sıçıyorum. Hadi dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 oha bu ne. şişkolar her an sıcak temas yaşayabilir valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar