Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Emin misiniz bu c.tesi açıldığına? Hiç biyerde reklamları yok bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 açılcak kesin hatta özel davetiye geldi millete 2 gündür girebiliyolar mağazaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 fistan bestbuy'a git, fakir misinz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 alienware m17x :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 O laptop bnmde dikkatimi çekti, kaç para olur acep 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bu cumartesi açılıyor evet orda çalışan arkadaşım var hatta pazartesi günü viplere ve çalışanların ailelerine özel olarak açıldı ( özel bi kartlamı ne alışveriş yapabiliyordunuz) bu arada laptop merak edenlere http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj65-dt-022tk-tj65-core-2-duo-t9600-2.8-ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-gt240-bt-cm-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40861 öneriyorum maxda çalıştırmaadığı oyun olmadı daha (crysis warheadde biraz düşüyo fps aşırı büyük patlamalarda vs ama çok güzel makine ısınma sorunuda yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 stanbulda media markt teknosa saturn gibi cok rekabet oldugu icin izmiri tercih etmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 İzmir'de mediamarkt falan filan da var saturn yok başka bişey de yok o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 BonePART said: stanbulda media markt teknosa saturn gibi cok rekabet oldugu icin izmiri tercih etmisler izmirde sırasıyla media markt, teknosa extra, best buy sıralanmış durumda aynı cadde üzerinde onlara uzak vatanla darty var. rekabet konusunu bilmiorum. bide şöyle bir durum var bu binanın üstü gökdelen, büyük ihtimalle yönetim izmirden olucak, o ofislerde de yöneticiler fln. bide özel bi oda yapmışlar arkadaşın dediğine göre 80000 euroluk bi ses sistemi varmış içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 chuck olmuş tam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mx17 guzel lap top bu arada. alinir yani. demin bi config yaptim mouse kulaklik felan dahil 2500$ a geldi. acaba configli halde satilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sanmıyorum customize satılsın. Default olarak olan satılıyordur amerika fiyatı 1.700$ falan olan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 80bin euroluk ses sistemi nedir ya tüm şehiri surround sesle mi döşeyecekler allam hiç anlamıyorum bu işlerden ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Garadia said: izmirde sırasıyla media markt, teknosa extra, best buy sıralanmış durumda aynı cadde üzerinde onlara uzak vatanla darty var. rekabet konusunu bilmiorum. bide şöyle bir durum var bu binanın üstü gökdelen, büyük ihtimalle yönetim izmirden olucak, o ofislerde de yöneticiler fln. bide özel bi oda yapmışlar arkadaşın dediğine göre 80000 euroluk bi ses sistemi varmış içinde. yok bina komple ege park (former egs) olacak. gökdelendeki yazılar reklam sedece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Alienware M17X R90P65 laptop 6899 tl yanında experler duruyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 2 3 tane de casper the friendly ghost atsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 diğer ürünlerin fiyatları nasıl? mac falan getirmişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 genel olarak media markt daha iyi gibi fiyat konusunda ama best buyın yaptığı günlük promosyonların yanına yaklaşamaz heralde hiç bi firma. maclerin olup olmadığını bilmiorum, dikkat etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 izmir gibi bizim memlekette gavur memleketi olmalı dışardan insanların öyle sölemesi lazım ki bizim buraya da açılsın. boq açılır. ikea yok best buy yok pull and bear yok ulan cadde özentisi gibi bizim buralar edim içine! hiç adam akıllı düzgün şeler yok. bi mudo var ondan da bi bardak bile alsan 25-30 lira lan! edit: antalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 mudodan 20 liraya bardak alamiyosan best buy ikea senin neyine demezler mi? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 valla ben 4,5 liraya kocaman fıstık gibi kupa buldum ikea'da. best buy'la ingiltere'de tanışmıştım. ingiltere'ye göre o kadar düşük fiyatları vardı ki özellikle xmas zamanı ben cep telefonu, atom pc, foto makinesi vs aldım çünkü xmas'te onlardan başka da o kadar sağlam indirimi yapan yoktu piyasa da. sabah 4'te kuyruk başlamıştı indirimin ilk günü. sabah 6'da kapılar açılmıştı. yani bu manyaklığı yapmadım ama izlemiştim. :)fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar