Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Best Buy İzmir

Garadia

Öne çıkan mesajlar

Bu cumartesi açılıyor evet orda çalışan arkadaşım var hatta pazartesi günü viplere ve çalışanların ailelerine özel olarak açıldı ( özel bi kartlamı ne alışveriş yapabiliyordunuz) bu arada laptop merak edenlere http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj65-dt-022tk-tj65-core-2-duo-t9600-2.8-ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-gt240-bt-cm-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40861 öneriyorum maxda çalıştırmaadığı oyun olmadı daha (crysis warheadde biraz düşüyo fps aşırı büyük patlamalarda vs ama çok güzel makine ısınma sorunuda yok)
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

stanbulda media markt teknosa saturn gibi cok rekabet oldugu icin izmiri tercih etmisler

izmirde sırasıyla media markt, teknosa extra, best buy sıralanmış durumda aynı cadde üzerinde
onlara uzak vatanla darty var. rekabet konusunu bilmiorum.
bide şöyle bir durum var bu binanın üstü gökdelen, büyük ihtimalle yönetim izmirden olucak, o ofislerde de yöneticiler fln.
bide özel bi oda yapmışlar arkadaşın dediğine göre 80000 euroluk bi ses sistemi varmış içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Garadia said:

izmirde sırasıyla media markt, teknosa extra, best buy sıralanmış durumda aynı cadde üzerinde
onlara uzak vatanla darty var. rekabet konusunu bilmiorum.
bide şöyle bir durum var bu binanın üstü gökdelen, büyük ihtimalle yönetim izmirden olucak, o ofislerde de yöneticiler fln.
bide özel bi oda yapmışlar arkadaşın dediğine göre 80000 euroluk bi ses sistemi varmış içinde.

yok bina komple ege park (former egs) olacak. gökdelendeki yazılar reklam sedece.
Sosyal ağlarda paylaş

izmir gibi bizim memlekette gavur memleketi olmalı dışardan insanların öyle sölemesi lazım ki bizim buraya da açılsın.
boq açılır.
ikea yok best buy yok pull and bear yok
ulan cadde özentisi gibi bizim buralar edim içine!
hiç adam akıllı düzgün şeler yok.
bi mudo var ondan da bi bardak bile alsan 25-30 lira lan!

edit: antalya.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben 4,5 liraya kocaman fıstık gibi kupa buldum ikea'da.
best buy'la ingiltere'de tanışmıştım.
ingiltere'ye göre o kadar düşük fiyatları vardı ki özellikle xmas zamanı ben cep telefonu, atom pc, foto makinesi vs aldım çünkü xmas'te onlardan başka da o kadar sağlam indirimi yapan yoktu piyasa da.

sabah 4'te kuyruk başlamıştı indirimin ilk günü.
sabah 6'da kapılar açılmıştı.
yani bu manyaklığı yapmadım ama izlemiştim. :)fds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...