Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 gözüme çarptı da yürüyüş bandındayken böyle çok rezil rol yapan birileri toplanmış iki kadın nasıl iyi öldürdük bebeği falan diyor altta HAİN ELTİ BEBEĞİ ACIMASIZCA ÖLDÜRÜRKEN !!! TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKEN !!! diye sonra mahkemeye falan çıkıyorlar ELTİNİN DURUŞMA ANINDA OLAY ! vb altyazı geçiyordu ha bir de cani olanların fix saçı açık diğerleri kapanmıştı bilen varsa programın adı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EkmekArasiKarpuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 eminsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 nasıl salladım ben bile bilmiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 :( lazım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 http://www.stv.com.tr/flow.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Sırlar dünyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yok o değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 O zaman Yeşil Elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yürüyüş bandı? vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yaaa şey hatta ek detay, kamera sabit genelde sesler de reality show çakması olacak şekilde ayarlı, gizli kamera esintileri yakalanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Beşinci Boyut Sırlar Dünyası Valhalla Büyük Buluşma Hakkını Helal Et Çakışan Şeyler Yusuf Yüzlü Sır Kapısı Yeminlen Yeşeren Düşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Abi konunu baltalamak gibi olmasın da bu kanalda bi program var ya mahkeme filan kurulmuş, türbanlı teyzeler ağlıyor filan. Ne anlatıyor o programda, anafikri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yoksa aynı programdan mı bahsediyoruz olabilri bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Haa cidden o evet. Ben de merak ediyorum onun adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Laorx said: Beşinci Boyut Sırlar Dünyası Valhalla Büyük Buluşma Hakkını Helal Et Çakışan Şeyler Yusuf Yüzlü Sır Kapısı Yeminlen Yeşeren Düşler hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ayna güzel lan ekvatorun balta girmemiş ama fettulahın girmiş bölgelerine geziler düzenleyip sebil afrikalı veletlere istiklal marşı okutuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Yürüyüş bandı hee. Canın sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 escape said: Laorx said: Beşinci Boyut Sırlar Dünyası Valhalla Büyük Buluşma Hakkını Helal Et Çakışan Şeyler Yusuf Yüzlü Sır Kapısı Yeminlen Yeşeren Düşler hahaha Yeminlen Müslümanız. Hakkını Helal Et şey değilmiydi My Name is Earl'in çakması ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 My name is Earlın çakması mı? Vallaha pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 evet normalde earl kaza geçirip karmaya inandığı için yapıyordu o iyilikleri, bunda da allah korkusu var :D abi geçen gün gördüm zaten heroes un çakmasınıda yapmışlar 16:9 görüntü hemde hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yoksa bi tane adam var aynı earla benziyo o mu oynuyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Hakkını Helal Et onun adı. yanlız adamlar hitap ettikleri kesim için gayet kaliteli programlar, uyarlamalar yapıyolar. hiç bok atmamak lazım. çoğu program kutu açtım güççük çıktı, yetenksizsin lan ayıdan filan iyi yani. en azından uğraşıyo adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 fede said: Hakkını Helal Et onun adı. yanlız adamlar hitap ettikleri kesim için gayet kaliteli programlar, uyarlamalar yapıyolar. hiç bok atmamak lazım. çoğu program kutu açtım güççük çıktı, yetenksizsin lan ayıdan filan iyi yani. en azından uğraşıyo adamlar demekki diğer programlar nüüblere hitap ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar