Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçimdeki Liseli Kız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Camelsoft said:

Ankara'yı başta sevmiştim, hatta çok sevmiştim. Aslında sorun Ankara'da değil ya, bende ama neyse. Kravatlı, eli yüzü düzgün bi şehir Ankara yine de. Kendine has bi düzeni ve sabitliği var. Kafan karışmıyor, yorulmuyorsun, of bu ne gürültü demiyorsun. Bunlar güzel hoş da, yağmurun sesi yok. Ciddiyim, yağmurun sesi yok şehirde. Ankara'nın ayazı ayazı diyorlar da, hem yağmur hem rüzgar aynı anda olmadığı için herhalde, yağmurun sesini duyamıyorum. Yağmurun sesini duyamadığım için içim kararıyor. Açıyorum Gravedigger dinliyorum, her i can feel the rain sözünde küfür ediyorum. Yağmıyor abi resmen. Yağıyor ama yağmıyor. Ne biçim bi iş bu anlayamadım gitti.

aklima gravyer peyniri geldiki, su ana kadar yemisligim varmidir bilmem. ama oyle bi peynir var galiba.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Ankara hayatımda gördüğüm en berbat şehir.

Bu kadar.

(tu)
bütün sorun ankarada büyük harfle bile yazmıyorum a yı o kadar nefret ediyorum...
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

peki liseli erkek nasil oluyo?
abazaligin doruk yillarinda olan, masum, pis terli biyikli bickin deliganli mi

Ben halen doruğundayım.

Yağmur sesini kızılay'da dinlemeye çalışmıyorsundur umarım istersen bildiğim güzel yerler var şıp şıp damlacıkların sesini duyabileceğin götürim bir gün ? Söz bişi yapmam.
Mesaj tarihi:
Kane&Lynch said:

Gravedigger
When you dig my grave
Could you make it shallow
So that I can feel the rain
Gravedigger

topaçı görür görmez loopa bağladım yine
"2:20".

Özlemişim şu şarkıyı dinlemeyi ya
Mesaj tarihi:
dave matthews bir iki yıl önce tek şarkısıyla çok fena vurmuştu beni. o şarkı stolen away di. sonra bikaç albümünü dinledim ama o şarkıdan aldığım tadı bulamadım. sonra bu başlıkta gravedigger ı gördüm. bu sefer samimi söylüyorum PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER!
  • Yeni Oluştur...