forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ankaranın yağmuru çok kötü ıslatıyor deniz yok diye hırs yapmış işte, nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 adamınbiri said: bildiğimiz lise mi? kısacık etekli dar elbiseli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Camelsoft said: Ankara'yı başta sevmiştim, hatta çok sevmiştim. Aslında sorun Ankara'da değil ya, bende ama neyse. Kravatlı, eli yüzü düzgün bi şehir Ankara yine de. Kendine has bi düzeni ve sabitliği var. Kafan karışmıyor, yorulmuyorsun, of bu ne gürültü demiyorsun. Bunlar güzel hoş da, yağmurun sesi yok. Ciddiyim, yağmurun sesi yok şehirde. Ankara'nın ayazı ayazı diyorlar da, hem yağmur hem rüzgar aynı anda olmadığı için herhalde, yağmurun sesini duyamıyorum. Yağmurun sesini duyamadığım için içim kararıyor. Açıyorum Gravedigger dinliyorum, her i can feel the rain sözünde küfür ediyorum. Yağmıyor abi resmen. Yağıyor ama yağmıyor. Ne biçim bi iş bu anlayamadım gitti. aklima gravyer peyniri geldiki, su ana kadar yemisligim varmidir bilmem. ama oyle bi peynir var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 var eved, isvicre peyniri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the tick Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 burhan çaçan (1:13) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ankara hayatımda gördüğüm en berbat şehir. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Gravedigger When you dig my grave Could you make it shallow So that I can feel the rain Gravedigger topaçı görür görmez loopa bağladım yine "2:20". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Xaenin said: Ankara hayatımda gördüğüm en berbat şehir. Bu kadar. (tu) bütün sorun ankarada büyük harfle bile yazmıyorum a yı o kadar nefret ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ankarayla konuştum ben, o seni çok seviyomuş irem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 platonik maalesef. hiç şansı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bence senin gözün kara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 gravedigger diyince ben de grup olan gravedigger anladım, ne alaka lan diyecektim sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 vaniLLe said: peki liseli erkek nasil oluyo? abazaligin doruk yillarinda olan, masum, pis terli biyikli bickin deliganli mi Ben halen doruğundayım. Yağmur sesini kızılay'da dinlemeye çalışmıyorsundur umarım istersen bildiğim güzel yerler var şıp şıp damlacıkların sesini duyabileceğin götürim bir gün ? Söz bişi yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Flassh said: adamınbiri said: bildiğimiz lise mi? kısacık etekli dar elbiseli? lan 50 yasinda adamin soyledigi sarkiya bak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fraction Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Sübyancı herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 öff teen college girlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fraction Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Kane&Lynch said: Gravedigger When you dig my grave Could you make it shallow So that I can feel the rain Gravedigger topaçı görür görmez loopa bağladım yine "2:20". Özlemişim şu şarkıyı dinlemeyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gravedigger da inanılmaz şarkıdır ama benim aklıma şu geldi. topici okumadım dendi mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 dave matthews bir iki yıl önce tek şarkısıyla çok fena vurmuştu beni. o şarkı stolen away di. sonra bikaç albümünü dinledim ama o şarkıdan aldığım tadı bulamadım. sonra bu başlıkta gravedigger ı gördüm. bu sefer samimi söylüyorum PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 liseli denmiş foto yok :( lise üniforması ile bi zahmet tuvalet aynasından profil resmi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar