Camelsoft Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Ankara'yı başta sevmiştim, hatta çok sevmiştim. Aslında sorun Ankara'da değil ya, bende ama neyse. Kravatlı, eli yüzü düzgün bi şehir Ankara yine de. Kendine has bi düzeni ve sabitliği var. Kafan karışmıyor, yorulmuyorsun, of bu ne gürültü demiyorsun. Bunlar güzel hoş da, yağmurun sesi yok. Ciddiyim, yağmurun sesi yok şehirde. Ankara'nın ayazı ayazı diyorlar da, hem yağmur hem rüzgar aynı anda olmadığı için herhalde, yağmurun sesini duyamıyorum. Yağmurun sesini duyamadığım için içim kararıyor. Açıyorum Gravedigger dinliyorum, her i can feel the rain sözünde küfür ediyorum. Yağmıyor abi resmen. Yağıyor ama yağmıyor. Ne biçim bi iş bu anlayamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 çok güzel söylemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 geceleri etraf ıssızlaşmışken, evine yalnız yürürken duyarsın yağmurun sesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 liseli kiz derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yağmur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 demin soyadı dickgirl gibi bisidi. degistirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 İzmir'in yagmuru gibi yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 lan yagmurla liseli kizin ne alakasi war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 keşke trol olmasaydın. siyah ojeli gotik bir kız vardı hayalimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 böyle su gibi liseli dsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kitap gibi karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Camelsoft Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 no troll intented, lütfen yanlış anlaşılmasın. büyük bi samimiyetle yazdım yazdıklarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abi ben anamadim liseli kiz dedigin yagmur diyolar yagmur diye liseli kiz miw ar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 BonePART said: lan yagmurla liseli kizin ne alakasi war hakkaten ne alakası var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Camelsoft Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 "liseli emo kızlardan başka kim oturup benim gibi yağmur sesi dinlemek ister ki" gibi çok ince espri vardı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 fantazi var diye geldik, bir ankaralının dramı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abicim BoneC war bole yagmurda alisveris merkezind eolum felan goruyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Evet ya içimdeki liseli kız diyince ambaşka şeyler geliyo insanın aklına.. Ankara'da yaşanmaz abi, Ankara'da yaşıyo olsam 5 kere intihar etmiştim şimdiye kadar. Tabi ilkinde başarılı olsam 1 kere de yeter lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Ankara güzel bir yer.Denizi olmayan bir şehir ne kadar güzel olabilirse,o kadar güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 lan 3 tane sokak war eleniyoruz diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ankara ne be çok sıkıcı amele kaynıyo ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 amele heryerde yok mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 googleda abazan tayfa liseli kız diye arattınmı burası cıkıcak şimdi iyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ah o liseli diye şarkı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 BonePART said: abicim BoneC war bole yagmurda alisveris merkezind eolum felan goruyodu ahhahahaa tıpı tıpı tıpı pıtı pıtı pıtı patatatataa şeklinde yağmur sesi tarifi vardı onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar