abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Privhunter said: Evet hersey resmen ..... Sarmis durumda ne yapicagimi bilmiyorum. Sorunlari kisacqa ozetlemek gerekirse: 1) mid term 53 2) sevgilimden ayrildim 3) kredi karti ekstresi 1.5 milyarcik 4) deli gibi hastayim of bi cikis yolu bulmam lazim.. 53 alınca seviniyorum sevgilim hiç yok yemek/icecek dısında masrafım yok 1 aydır uykusuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 senin ben allah belanı versin ya hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Skoko said: 1)ders çalış 2)neeeext 3)babana haber ver 4)TYLOLHOT iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abvblizzard said: Privhunter said: Evet hersey resmen ..... Sarmis durumda ne yapicagimi bilmiyorum. Sorunlari kisacqa ozetlemek gerekirse: 1) mid term 53 2) sevgilimden ayrildim 3) kredi karti ekstresi 1.5 milyarcik 4) deli gibi hastayim of bi cikis yolu bulmam lazim.. 53 alınca seviniyorum sevgilim hiç yok yemek/icecek dısında masrafım yok 1 aydır uykusuzum aynı durumayım sadece uykusuz değilim uyanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Privhunter said: neyse hatun problemi çözüldü. Tamamen kestirip atmak en iyisi oldu çekemiycem valla allahın liselisini (tu). Kredi kartınada pek bişey demediler olsun bişey olmaz bidahaki ay az ye dediler :D Hastalığım geçti sadece az biraz dışarı çıkınca burnum akıyo o kadar. Okul sorunuda artık hatun olmadığı için derslerime yoğunlaşabilir. Umarım geri dönmez dönerse çok fena bi kişiyle karşılaşılabilitesi yüksek (tu) fixed! olmuş bu post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ah şu hatunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bunda sonra dert topiği açılınca ekmek gelip "selam" yazsın, kitleyin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Privhunter said: 1) mid term 53 2) sevgilimden ayrildim 3) kredi karti ekstresi 1.5 milyarcik 4) deli gibi hastayim iktisattan mı 53 aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hayır hazırlık okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 geçer dicektim geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Privhunter said: Kredi kartınada pek bişey demediler olsun bişey olmaz bidahaki ay az ye dediler :D Nasıl annen baban var lan öyle. Benim kafamı laflarıyla kazan ederler, hayattan soğuturlardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 günde 3 öğün steakhouse menü yedin heralde fastfood olarak 1.4milyarın açıklaması bu oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 okul neydi senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Annem: "Ben insan değil öküz doğurmuşum" dedi :D okul sabancı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 siteyle kardeşsin sen o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 pekaziz said: Privhunter said: Kredi kartınada pek bişey demediler olsun bişey olmaz bidahaki ay az ye dediler :D Nasıl annen baban var lan öyle. Benim kafamı laflarıyla kazan ederler, hayattan soğuturlardı sanırım. hakkatten yahu:D Evlatlık kabul ediyorlar mı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Privhunter said: Annem: "Ben insan değil öküz doğurmuşum" dedi :D lol ne yedin 1.4 milyarlık ben de merak ettim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 balon said: Skoko said: 1)ders çalış 2)neeeext 3)babana haber ver 4)TYLOLHOT iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 6 sayfa ekstre geldi oku oku bitmiyor :D Dün pederle oturduk bi hesap yaptık kart olayınıda hallettik. edik: edik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar