Predator Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Pati fest süper olur böyle herkez gelir. ehe herkez adını falan asar boynuna lol harika olur cidden arkadada pati grupları falan çalar of tadından yinmez derler ya aynen öyle
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 İnanmıcaksınız bunu rüyamda gördüm 1 sene önce kadar falan. 1000 kişi kadar bi topluluk taksimde toplanıyoduk. herkesin üstünde pati tshirtü arkasında da nicki yazıyodu forma gibi. Eğer olursa bu iş rüya diil gerçek olcak. :)))[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 buluşup napcaz peki enstantaneler *!kedi abi bütün komutları biliyorum benide mod yap* *!kedi abi stafa girmek için ne lzm* *!ya kedi abi bu bacyo yüzünden hiç yazı yazamıyorum çok şikayetçiyim ayrımcılık yapıyo abi* *!ema bu mu şimdi? bende 190 boyunda elinde çivili terlik birisini bekliyodum hayallerim yıkıldı valla* sırf oturup konusmak için bulusulucaksa nerde coklu korda bokluktur 10 kişiyi geçerse sakatlıklar cıkar herhangi bir aktivite olucaksa ozaman sağlam bi planlaması yapılır falan ona göre ayarlanabilir bu bisiklet turu, bowling partisi,kano yarışı,piknik(adada süper olur mesela) vb şeyler olabilir. zaten bırak 100 ü 50 kişi bile çok çok zor toplanır ...[signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 13 Temmuz 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Çok gaz vericek bir konuşma o zaman aylardır düşlediğiniz bu değilmi aylardır hayal ettiğiniz peki bu fırsatı neden kaçırıyorsunuz yıllar sonra Yatağınızda ölümünüzü beklerken kendinize sorucaksınız neden neden yapmadık böyle bir şey diye Büyük bir buluşma için hadi PATİLERRRRR....... P.S.: Taksimde 1000 kişi Pati t-shirtiyle izinsiz toplanırsak valla son durağımız karakol olur gibime geliyor.[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 fantastik bi fikir olmuş açıkçası. geniş bi buluşma falan hadi neyse de direk böyle 100 kişi demek ilginç olmuş ne diyim. yapılsa bile istatistikten (?) öteye gitmez yani 100 kişinin hadi bi kısmını tanısan yine büyük çoğunluğunu tanımazsın hangi biriyle tanışacan kaynaşacan ha ama düzgüncene toplansak geçen sene adada piknik yapmıştık 15-20 kişiydik yanlış hatırlamıyosam yine öyle bi organizasyona girişilirse baya daha fazlası toplanabilir. halısahaya bile 2-3 günde 12 kişi toplanıyoruz habire [Bu mesaj Kenderleme tarafından 13 Temmuz 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: DynamicK, 13 Temmuz 2004 21:41 tarihinde demiş ki: buluşup napcaz peki enstantaneler *!kedi abi bütün komutları biliyorum benide mod yap* *!kedi abi stafa girmek için ne lzm* *!ya kedi abi bu bacyo yüzünden hiç yazı yazamıyorum çok şikayetçiyim ayrımcılık yapıyo abi* *!ema bu mu şimdi? bende 190 boyunda elinde çivili terlik birisini bekliyodum hayallerim yıkıldı valla* sırf oturup konusmak için bulusulucaksa nerde coklu korda bokluktur 10 kişiyi geçerse sakatlıklar cıkar herhangi bir aktivite olucaksa ozaman sağlam bi planlaması yapılır falan ona göre ayarlanabilir bu bisiklet turu, bowling partisi,kano yarışı,piknik(adada süper olur mesela) vb şeyler olabilir. zaten bırak 100 ü 50 kişi bile çok çok zor toplanır ... İşte bizde böle bişi planlıyalım dioruz yoksa öle lalelelalaltal gibi olmazki mangal parti vs. vs. Bowling güzel fikirler ama yaptırım lazım bu sefer.[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yeni bir oluşum DPB devrimci patiler birliği haydiyin yoldaşlar...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 mangal paintball güzel iş.. ankarada oğuz abi ayarlamıştı herşeyi, iki paintball turnuvası düzenlemiştik, ikisine de 20 kişi gelmişti.. istanbuldan felan insanlar gelse, 35 kişiye çıksa şu çok daha iyi olur. hatta paintball yerine mangal yapalım diycem de, zor yani mangal işi, paintballda aralarda iyi muhabbetler dönüyor..[signature][hline]pc and comic geek
arc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 benim bildiğim böyle bi plan vardı zaten bu yaz için? noldu sonra ses seda çıkmadı?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: DoGMeaT, 13 Temmuz 2004 19:41 tarihinde demiş ki: buranın artık resisi benim arkadaşlar ooolldu :-P said: ,kurallarıma uymayana etek giyip gezdiriri,bide bu günden sonra paticiğe tuncanın girmesi yasak,erkek adam saçını boyamaz,buralarda görürsem yolarım saçlarını okaddar... sen saç görmemişin *! anakin örgüsüyle oynar *[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 evet abi bulduk işte mangal+paintball[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 mangal OK de paintball bizi bozar daha ucuz bişe olsa? ya da o kadar parayı harcayarak daha uzun süren bişey yapsak (tatil-kamp)??[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 sırf mangal olsun bence. yanlız mangal en erken 12 de biter o saatten sonra nası eve dönücez? nerde olucak gibi sorular aklıma geliyo. mangalı öglen yapalım. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 öğlen olsun adada olsun içiş olsun çok kişi olsun[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 +1[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ada iyi fikir ama bir gün mutlaka Paintball da oynayalım. 100 kişi olması da şart değil (gerçi 50v50 eğlenceli olurdu :)) şöyle 20-30 kişi yeter :-P[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 13 Temmuz 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 up[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 paintball u sallayın cartinge gidelim acip zevkli :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 pikmik süper olur ya[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Piknik kime yemek yetiştircen be üstad. 100patinin 40ı mangal yakacak :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 piknik inanılmaz imkansız,50yi 100ü bırak 25 kişi olsak,25 koca adam,kim yakacak o kadar mangalı kim alaack o kadar eti. 5-6şar buluşmalr ii işte.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Abi yapalımmm güzel olur piknik olmasın o zaman ne biliyim bi buluşma olsun ama...[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Lokantaya girersiniz adamın gözü döner. 3 saatte lokantadan çıkarsınız sonra bir bar kapatırsınız....[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
arc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 şimdi sevgili kardeşlerim, hani demişssiniz şu olsun bu olsun, fakat olayı ciddi düşünürseniz, büyük ihtimalle istanbulda olacak (ağırlıklı nüfus orda, ya da paintball olur da oğuz burda ayarlarsa bişiler yine anca öyle ankarada falan olur), insanların kalkıp şurdan burdan sizin şehrinize gelmesini sağlayacak dikkat çekici bişiler yapmak lazım. yani mangal yapcaz hadi gelin denilirse katılım yüzde bilmemkaç azalabilir, ama mesela paintball+mangal gibi bişi olursa daha çekici olur, bilmem anlatabildim mi ?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 istambul buluşmasına grup getirioruz. blindguardian,anathema,ironmadien,hatta pinkflyd(löölölöl) istiyosan gelme.giriş bedava.ilk içki bedava,ikinciside biri çeker zaten.ooh mis.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Öne çıkan mesajlar