Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ya Şöle bi toplansak bütün pati olaraktan yani ne biliyim herkez gelse böle İstten,Yalovadan,Bursadan,Ankaradan,izmitten,vs vsvsvs... Böle gitsek bi yerlere tanışsak koklaşsak yani böle zaten 5-10 kişi hep toplanılıyor. Bu sefer şöle 100-150 kişi toplaşsak nasıl olur çok mu zordur bunu yapmak nasıl yani yapamazmıyız???[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 oldu. :D[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 100 kişi yemek yenmez , bi yere gidilmez , durulmaz hatta nefes alınmaz..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 zordur 10 kişilik buluşmalarda bile satışşş olayları yaşano bunda imkansız gibi bişey.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bi ara bi grup vardı ecnebi böyle 100lerce kişi buluşup abuk sabuk işler yapıyolardı mesala bi oyuncak dükkanında T-rex'e tapınıyolardı bizde öyle bişiyler yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Zed le 1 hafta önce kafamdaki fantaziyi konustuk.. böle bir otelin konferans salonu falan kullanılarak pati festivali düzenlenicek..Bölümlerin standları olucall sehrin 4 bir yanından pati üyeleri gelicek festival 3 gün surucek mesela.. yemekli içkili bölümleri olucak.. patiden calan muzisyen arkadaslar konser vericek.. sanatcı arkadaslar resimler çizicek.. pati bölümlerinin standlarında tanıtımlar üyelerin soruları cevaplanıcak vs vs cok harika olur aslında ama çok zor..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eylemmi yapiyosunuz diye goturmesinler,dikkat edin :)[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eternal bence 100 kişi paraşütle atalayıp havada paticik logosu ile altına kedi resmi yapalım o daha kolay..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 valla öyle bişi hakkaten züper olur. bi pati tatil filan yapabilir miyiz lan acaba? 3 günlük filan. vardır içimizde heralde turistçi zartçı zurtçu.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ehehehhehehe hatta tüm paticikler ali samiyen e doluşalım sığamayız ama :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 cok zor değil, yapılsın yapalım yapılmalı! tamam zor aslında ama olabilir[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ya walla yapalım sıcaklar bastırdı zaten işlerden bunalanlar falan filan hatta Yalovaya gelin bi yerler çadır falan kuralım euheuheuehuehue Termalda kaplıca Çınarcıkta deniz ve kum akşamlarıda bi yerlere gidilir aa evet evet Yalova'da yapalım bu işi bir Pati Festival .[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya [Bu mesaj Zerokull tarafından 13 Temmuz 2004 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yannız böyle büyük bi organizasyon için yetkililerin de fikir bildirmesi lazım, yoksa zor.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: bi üstteki mesajı alıntılamayınız /ema Horecedan büyük yetkimi war yaw? euheuehe[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya [Bu mesaj Emaleth tarafından 13 Temmuz 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bu da sulanmış :-p fena olmaz ama ulam biz de masonlar gibi pati loncaları mı açsak ??[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Leathas, 13 Temmuz 2004 16:36 tarihinde demiş ki: eylemmi yapiyosunuz diye goturmesinler,dikkat edin :) ahahaha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Quivalen-soth, 13 Temmuz 2004 16:49 tarihinde demiş ki: bu da sulanmış :-p fena olmaz ama ulam biz de masonlar gibi pati loncaları mı açsak ?? o konuda sm0ke dan yardım alabiliriz mesela. pati öylesine geniş bi aile yani.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 benim aklımda fantastik fikirler vardı aslında da, mesela pati lan party, türkiyenin en büyük lan partysi, veya pati mangal fiesta, türkiyenin en büyük mangal partisi, ohh 100 çeşit mangal eti ve mide fesadı geçiren bir sanerixx.... şaka bi yana, nerde buluşulacak kim organize edecek falan, bunlar esas problem[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bişiy söyliyim çok ciddiydim yani söylerken falan.[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 100 kişiyi kim kaybetmişki biz bulalım :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bulunduğunuz kentteki hava sıcak, güneş de biraz dik geliyor galiba arkadaşlar sıcağa çıkarken şapka falan takın yoksa gelip buraya bu tip mesajlar falan atıyorsunuz hem sağlığınıza yazık be aman dikkat derim yani...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 istanbulda buluşalım[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ben okadar uzağa gidemem arada bir yerde buluşalım :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 çoğunluk istanbulda olduğu için olursa istanbul olur ama çok kasış olur hatta olmaz bile ama olsun[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 e biz de araya gelemeyiz çok uzak[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar