Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 şimdi şöyle tinerci kılığına soksak bi yada iki oyuncu arkadaşı diyorum böyle çevirip kapkaç yada gaspa yeltenseler bir kıza sonra böyle ben çıkıp bunları dövsem kahraman olsam ahaha dizi/filmlerde bol oluyor acaba reelde tutar mı bu :D abi çok eğlenceli olmaz mı :D :D not: kızın korkması yada psikolojisinin bozulması vs. gibi şeyler umursanmamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 asdasdasd MAL MISIN OLM, NE TUTUCAK diyorum en içten dileklerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bambaşkaymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Çok zekiceymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 saolun agaboylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 seni dovelim, kiz gelip seni kurtarsin, haline acisin, alsin evine goturup yaralarina pamuk bassin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kızın önünde dövmeyi ayarlayacaksak oda olabilir bak ama bu daha iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 mal mısın olum yazcaktım ki yazılmış bile sdfdfs aklın yolu birdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abi önce telefonda korkutup sonra kurtaran adamı oynamaya calısan biri vardı gecenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 biz yaptık tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 angutmusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 lolz için yaparız olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yapılmışı ve tutumuşu var. kim diye sormayın nasıl diye sormayın. ama işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 rahatsizmisiniz (birlesik yazdim ozellikle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 "la" mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 zoruna mı gitti la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 etraftaki insanlar büyük ihtimal senden önce davranıp ağız burun dağıtır o arkadaşların üstüne karakolda sittin sene anlatamazsınız bi de hapse girerler. yapmayın eşeklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 DoruK said: etraftaki insanlar büyük ihtimal senden önce davranıp ağız burun dağıtır o arkadaşların üstüne karakolda sittin sene anlatamazsınız bi de hapse girerler. yapmayın eşeklik. işte tek sorun o zaten o yüzden yapmaya karar verirsem şöyle kimsenin olmadığı ıssız bi mekan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Dela'yı mı dövüyoruz ooo ben varım aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kermit yardimci olsun iste, karanlik bi sokakta karsiniza cikar kizin "aman tanrim evil ahmedinecad cikti" demesine kalmadan iki tokat atarsin, kermit "siz turkler cok reroresiniz, uhuhu nukeleyecem ulan hepinizi" diye aglayarak kacar mutlu son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 raki gibi önce dayak yer sonra yerden hafif hafif kalkarken "dokunmayın o kıza, Dokunmayın DEDIM!" der sonra cok pis doversen adamları işe yarıyabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 para kazanacaksam neden olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kızda bişiler varsa sana karşı her halukarda tutar bu numara. numara oldugunu çaksa bile benim için neler yapmış falan der kız kısmısı. hatta numara oldugunu sonradan söyle daha çekici olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bu yöntemle kızla tanışıp, evlenen. şimdi de 2 yaşında kızları olan bi çift var tanıdığım. çok da mutlular. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Peki kız yakın dövüşte ustaysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar