Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

operasyon

parvus

Öne çıkan mesajlar

Saykoleo said:

kıl oluyorum şu zihniyete.
peki o zaman, benim anlamadığım senin "teorik" eski kız arkadaşın da "teorik" olarak ayrıldınız diye, eskiden çıktığı biriyle beraber olursa arada sen buna nasıl tepki vereceksin.

ee sordum zaten ben, niye böyle yapıyorsun yoksa başkası mı var diye yok dedi. eğer öyle ise açık ol ayrılalım dedim kesinlikle yok dedi. kardeşi ile konuştum o da bilmiyorum yoktur başkası dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

seninki fikir değil hakaretamiz ifadeler.

kermit said:

chagy said:

gidip o...punun biriyle 15dk geçireceğine.
max 3dk. bahse girerim

bahsi kaybettin üzgünüm, geç boşalıyorum, bazen sıkıntı bile oluyor karşı taraf alıştığı için bazı 3 dk'da boşalan şahsiyetlere 3 dk da bitecek beklentisi var 15 dk uzun geliyor, kasmak hızlanıp süreyi kısaltmak zorunda kalıyorum o yüzden.

Yani cümlede sürenin önemi yoktu ya, ister 1dk olsun ister 10 saat, cümlede asıl bahsedileni görmüyorsan, zaten daha birşey demeye gerek yok, ayrıca too much information yani, ayrıntıya girip bişileri ıspatlamana gerek yoktu :))
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

Saykoleo said:

kıl oluyorum şu zihniyete.
peki o zaman, benim anlamadığım senin "teorik" eski kız arkadaşın da "teorik" olarak ayrıldınız diye, eskiden çıktığı biriyle beraber olursa arada sen buna nasıl tepki vereceksin.

ee sordum zaten ben, niye böyle yapıyorsun yoksa başkası mı var diye yok dedi. eğer öyle ise açık ol ayrılalım dedim kesinlikle yok dedi. kardeşi ile konuştum o da bilmiyorum yoktur başkası dedi.

ha daha beter yani, önce kendini sağlama alıp sonra başlıyosun işe. o da iyiymiş
Sosyal ağlarda paylaş

@chagy: orası da benim keyfime kalmış, zaten kermit'e yazdım ben o cevabı. sana değildi. senin demek istediğinin de farkındayım. ha o kız evet bi miktar kaşar olabilir ama orospu demek anlık bi sinir ifadesinden kaynaklı zamnında bana kazık attığı için.

@Saykoleo: sağlama almakla ne alakası var 2 saat dil döktüm diyorum, her şeyi sorup her şeyi de söyledim doğal olarak. ayrıca da dedim bak böyle yaparak beni aldatmaya yönlendiriyorsun diye, tabi tartışmanın odak noktası daha derin ve başka olduğu için o laf orada kaynadı ama ona da dedim uyarı amaçlı tınlamadı.

@kermit:"sana herkes hakaret ediyo ama kapali sekilde. ben baya acik sozluyumdur. orrayt?" beyin okuma cihazı takamayız kimseye, dolayısı ile açık ifadeler hukuken de suçtur, tepem atarsa kendini 30 ila 60 günlük basın yolu ile hakaret sebebi ila adli para cezası öderken bulabilirsin. burada hoşuma gitmese de fikirlerini söyle elbette hakkın var ama küfretmeye hakkın yok. kapalı küfür de tartışmalı bir konu, göte girebileni var girmeyeni var, ha bu arada benimkine değil, küfrü edene girme ihtimalinden bahsediyorum hukuken.
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

burda kurban benim, resmen aldatmaya itiliyorum.

kusura bakma ama su yazdiginla sadece kendini kandiriyorsun

eger biseye niyetin varsa onu acik acik yaz

ha iliski bitmisse bitmistir

ama yarin obur gun barisirsaniz aldatan taraf sen oluyorsun, intikam, ayrilik felan anlamsiz bahaneler oluyor bu durumda

aldatmaya itildim :(((((( seklinde kivirma lutfen
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat dil dökmen yetmez ki, 2-3 gün çabala olmazsa o zaman istediğini yaparsın.

Ha bunu sevdiğini söylediğin için söylüyorum, dersen ki "Bir kızla çıkıyordum geyiğine çıkıyorduk ara verdik, şimdi başka bir kız mesaj attı" o zaman eyw diyeceğim kişiliğine vereceğim ama seviyorum deyip yapıyorsan bir çelişki var durumda, yapacağına savaş diyorum bende.

Sen sinirle diğer kıza "o...pu" demişsin, öyle dedin, belki senin kız arkadaşında sinirle bugün senden ayrılmak istedi ama yarın öbürsü gün daha sakin kafayla düşünecek... sense bu arada iş çeviriyorsun. neyse bana ne sonuçta fikirlerim bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Leopar said:

parvus said:

burda kurban benim, resmen aldatmaya itiliyorum.

kusura bakma ama su yazdiginla sadece kendini kandiriyorsun

eger biseye niyetin varsa onu acik acik yaz

ha iliski bitmisse bitmistir

ama yarin obur gun barisirsaniz aldatan taraf sen oluyorsun, intikam, ayrilik felan anlamsiz bahaneler oluyor bu durumda

aldatmaya itildim :(((((( seklinde kivirma lutfen

arkadaşım bu batarya mı bitip bitmediğini gösterge ile anlayalım, ben sürmesi taraftarıyım, ama ayrılmak istemek ara vermek de ihanettir ilişkiye bi şekilde de kendimi teselli etmem gerek işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Az sonra size does matter muhabbeti açılmaz inşallah.

kişiden kişiye fark ediyor gerçektende

kermit said:

adamin bana yazdiklari hakaret degilmis girme olayi. sen bambaskaymissin

genel konuştum ben, küfreden herkes için geçerli. tabi burada sırf mesaj sayın fazla diye tek küfür etme ayrıcalığının sende olduğundan haberim yoktu ama tabi bu ayrıcalık gerçek hayatta bu şekilde yansımaz kermitlik yapmamak lazım dışarda.
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

bi şekilde de kendimi teselli etmem gerek işte.

parvus said:

kendimi teselli etmem gerek işte.

parvus said:

teselli

tebrik ediyorum abi, beni dumura ugratmayi basardin. suna karsi soyleyecegim hicbirsey yok, ezildim buzuldum boyle kaldim karsinda. evet yazacak birseyim sokacak bir lafim kalmadigi icin bu topici utancla terkediyorum. basarilar
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

Akhlaur said:

Az sonra size does matter muhabbeti açılmaz inşallah.

kişiden kişiye fark ediyor gerçektende

kermit said:

adamin bana yazdiklari hakaret degilmis girme olayi. sen bambaskaymissin

genel konuştum ben, küfreden herkes için geçerli. tabi burada sırf mesaj sayın fazla diye tek küfür etme ayrıcalığının sende olduğundan haberim yoktu ama tabi bu ayrıcalık gerçek hayatta bu şekilde yansımaz kermitlik yapmamak lazım dışarda.

Sonra ve muhabbeti arasında kalan kısım ingilizce.Size da.Ben max 3dk ya yaptığın açıklamadan dolayı buna nasıl bir açıklama yaparsın artık diye bir endişe duymuştum.
Sosyal ağlarda paylaş

Leopar said:

parvus said:

bi şekilde de kendimi teselli etmem gerek işte.

parvus said:

kendimi teselli etmem gerek işte.

parvus said:

teselli

tebrik ediyorum abi, beni dumura ugratmayi basardin. suna karsi soyleyecegim hicbirsey yok, ezildim buzuldum boyle kaldim karsinda. evet yazacak birseyim sokacak bir lafim kalmadigi icin bu topici utancla terkediyorum. basarilar

olm ben şamar oğlanı gibi sürekli bi köşede ağlayan insan mı olmak zorundayım seviyorum ayrılamıyourm diye ? ilişkiyi çığrından çıkaran karşı taraf. bugüne kadar ben sadece bir kez gerçekten terk edip sildim, onda da o kadar aradı mesaj attı saçmaladı en sonunda da ağlayıp yalvardı ki kabul etmek zorunda kaldım ki şimdi yine eskisi gibi seviyorum zor yani bekara karı boşamak kolay. ama aldatma oranı da %50. muhtemelen ya anneniz ya babanız aldatmış zamanında (%50 den hareketle ama erkekler daha çok aldatıyor tabi) aldatacak bi şekilde bu hayatın gerçeği yani kimseyi kötülemek manasında söylemiyorum. bu kadar tepki geliyorsa bu aldattım diyenler nerde ya da rol mü kesiyorsunuz anlamadı ki iki kişiden biri akpli hangimiz olayına döndü
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

adresimi ne zaman istiycen. hadi uykum geldi bekleyemem seni.

yaz özel mesajdan ismini ve adresini : ) ben münasip bir şekilde sana ulaşma yolu bulurum, resmi ya da gayri resmi adresini verip vermemene göre değişir.

HolyRaider said:

ulan
yarrak gibi topic açıyorsun afedersin. bi de üşenmeyip insanlara cevap vermeye çalışıyorsun. kutladım

senin alet 7 sayfa galiba ? ordan kurdun bağlantıyı.

Dartanian said:

Parantez içinde edilen küfürler yaptırım görmüyomuş beyler.

öyle değil de yönetici kankası isen on bin mesajın var ise görmüyormuş diye duydum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...