Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

operasyon

parvus

Öne çıkan mesajlar

chagy said:

Peki ara-verdiğin kız arkadaşını aldatmış olmıcak mısın?

Yoksa ara verdik teknik olarak aldatmış sayılmam mı diye düşünüyorsun?

Bir de madem kafaya koymuşsun atla taksiye git.

olmayacağım yine barışacağımızı tahmin ediyorum ama bir ihtimal barışmayabiliriz zaten artık seni affetmeyeceğim bitti filan yazdı yani bence bu yeterli bi savunma zeminidir.

evet yine tutturmasa bi süre görüşmeyelim, ben görüşelim deyince de iş iayrılığa taşımakla o hak etti aldatılmayı. tekrar gelirse barışırım seviyorum çünkü ama direk saf salak sadık insan olacak gücüm kalmadı.

atla taksiye git deyimine gelirsek, ben para ödeyerek seks yapmaya karşıyım. şimdiye kadar da ihtiyaç duymadım.

chagy said:

Biriyle sevgili olmak kağıtta sözleşme gibi değildir, ara vermekte olacaklardan tamamen hükümsüzlük değildir. Ara verdiğin kız arkadaşın affedersin ama gidip biriyle birlikte olsa hoşuna gider mi?

elbette hoşuma gitmez ama tutturan o, inat eden o, eğer ben yaparsam ara verelim diye iki saat de dil döktüm yapma etme diye. hak ediyor. ben yapsam ben de hak ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

erkek milleti lan. ilk mesajda kıza o...luk yaptı yazmışsın ama iş sevgilinle 2 gün ara verince hemen başka kızla seks düşünmek olunca o...luk olmuyor mu? no ofans only defans

sen sevgilimle benim aramdaki cinsel-fiziksel yakınlığı, veya bana verdiği vereceği, anlayışla karşılayacağı şeyleri bilemezsin bu birincisi.

ikincisi de kesinlikle ara vermek istemeyen birine tüm ısrarına rağmen ayrılığı dikte etmek bence aldatılmayı hak eder. asıl şerefsizlik kafam karışık ara verelim deyip de başkasına gitmektir. burda kurban benim, resmen aldatmaya itiliyorum. her şey o kadar üst üste acayip ve zamanında geldi ki burdan bi aldatma çıkmaması anormal.

başka kızla sekse gelince bi erkek doğal olarak yaşı uygunsa her bilmem kaç saniyede bir seks düşünür. bunun da önceden içinde ukte kalmış birileri ile şans doğduğu zaman, ulan keşke fırsatım olsaydı, daha uyanık davransaydım dediğin bir geçmişi gelecekle yüzleştirme şansın var ise bunu kullanmak istemek normal bence.
Sosyal ağlarda paylaş

zırzopluğun lüzumu yok, her yazılanı beğenmek zorunda değilsin, ama burada herkesin kişisel bir şeyler yazma hakkı var, hakaretamiz, emreder tavırları kes önce sen. kerrmit.

chagy said:

Yani şimdi bak sevgilimle ara veriyorum, gecesi forumda tanımadığım insanlara bile rahatlıkla o....pu olduğunu söyleyebildiğim bir kız mesaj atıyor...

you got some morals dude? diye sorarlar sonra.

evet aynen öyle oldu tuhaf garip ama gerçek. krizi fırsata dönüştürüyoruz işte idrak edemedin mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya onun sıradan dengesiz hezeyanları, hep böyle dönem dönem gelir moralimin içine ederdi, üzülürdüm kalırdım ağlardım mal gibi. şimdi sanırım doğal seleksiyon gereği piçliğe doğru evrildim.

sevgilimle teorik olarak ayrıldık, yani son yazdığı şey artık kesinlikle affı yok çok alıştın sendi, ama ben huyunu biliyorum barışacağız yani. o açıdan böyle söyledim. başta ara verelim dedi ben de yok dedim, o ısrar etti ben de saydım ağzıma geleni, o da artık yeter demeye getirdi. siz niye illa beni suçluyorsunuz ki ? ne malum kızın hak etmediği ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...