parvus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kufur etmiyoruz, edenleri uyariyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bu nasıl bir anlatış böle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 you gotta be kidding me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 böle her gün gelip yazıcam gelişmeleri. sabredin. bir de taktik öneri tavsiyeleri alayım. sizce gol yollarında alan savunması mı yapmalı?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 pimp şivesi :) ona koydum bu fahişe buna çaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ne pis anlattin lan olayi bsi diyesim gelmedi, yoksa guzel bsi tabi kacirma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hangi şehirdesin allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Red said: pimp şivesi :) ona koydum bu fahişe buna çaktım auhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kız seni kullanmak istiyor bildigin üzere. tabi amac sadece yargılamaksa sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yargılamak bile olsa kullandırtmam kendimi bir kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 benim seyim kiymetlidir. saga sola harcatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 said: taktik 1 bime git le cola ve simbad kuruyemiş al kızın kapısına dayan. said: taktik 2 bime git hazır meze ve le porta al kızın kapısına dayan. said: taktik 3 bime git birşey alma kızın kapısına dayan. said: taktik 4 bime git ülker çokonot ve cuysi meyve suyu al kızın kapısına dayanma. said: taktik 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 birazda cebimize koymayı bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 chagy said: hangi şehirdesin allasen? istanbul! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Operation Valkyrie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Olivies said: kız seni kullanmak istiyor bildigin üzere. tabi amac sadece yargılamaksa sen bilirsin. yaa tabi ki dee orasının farkındayım yalnız benim de işime gelir şu noktada. hem eskisini kıskandırmış olurum hem de bunca zaman içimde kalan yaptığı adiliğe karşılık onu manipüle edip ben de kullanmış olurum. delimanyakcapkin said: ne pis anlattin lan olayi bsi diyesim gelmedi, yoksa guzel bsi tabi kacirma nesi varmış ki gayet konuşma stili ile anlattım heyecanlı heyecanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Senin fikrin bap ben yapmazdım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Peki ara-verdiğin kız arkadaşını aldatmış olmıcak mısın? Yoksa ara verdik teknik olarak aldatmış sayılmam mı diye düşünüyorsun? Bir de madem kafaya koymuşsun atla taksiye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ya alan razı satan razı, çocuk da aldattı ise kızı, aldatılmayı hak etmiştir gayet. şu anda sevgili olduğum birisi de olmadığına göre ben yapmazdım cıss tu kaka modu saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sevgilin cok akilli kiymetini bil. ara verelim derken hakliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 parvus said: ya alan razı satan razı, çocuk da aldattı ise kızı, aldatılmayı hak etmiştir gayet. şu anda sevgili olduğum birisi de olmadığına göre ben yapmazdım cıss tu kaka modu saçma geldi. Biriyle sevgili olmak kağıtta sözleşme gibi değildir, ara vermekte olacaklardan tamamen hükümsüzlük değildir. Ara verdiğin kız arkadaşın affedersin ama gidip biriyle birlikte olsa hoşuna gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 pimp alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar