GEd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 http://www.bahcivanlardiyari.com/ Farmville deli gibi oynanıyor, bunun reklamını yapıyım meraklısı çıkar, erken başlasın geride kalmasın diye :) Kendim hiç oynamadım ama firmayı uzun süredir takip ediyordum ha bugün yarın oyunları türkçeleştirilecek diye, oyunun türkçesi çıkmış, ilgilisi oynayabilir. Almanyada 38 tane sunucusu var, baya popüler bir oyun, bizde de sanırım tutar kısa sürede. Bahçıvan said: Bahçıvanlar Diyarı Web tabanlı (browsergame) çiftlik, bahçe oyunudur. Bedava ve hiçbir program yüklemeden web tarayıcıdan (browser) oynanabilir. Küçük bir cücenin rolüne girerek Bahçıvanlar Diyarında kendi bahçenizi yaratabilirsiniz. Ek, sula, biç! Bunların arasından istediğiniz seçimi yapabilirsiniz: Domates, soğan, çilek ya da istersen havuç ve marul? Yeşil Vadiyi diğer oyuncularla ticaret yapmak için ziyaret et, yeni bitkiler ya da bahçe dekorasyonu satın al, müşterilerinin isteklerini yerine getir ve daima iyi komşular edinmek için çaba göster yoksa belki diğer bahçıvanlar bahçenize köstebek atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ahahaha abi cok komik ya. boyle diyar falan diyince icinde cucler mi olması gerekiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 galiba browser tabanlı oyun furyasındaki en iğrenç konsept lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Valla çeviren iyi sallamış bence :) Oyunun orjinal adı Wurzelimperium, kök imparatorluğu gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 garden gnome onlar, o manada sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Travian'la aynı firma mı bunu yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bizim kültürümüzde yok bahçe cücesi, tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 xaty said: Travian'la aynı firma mı bunu yapan? Yok değil Upjers bu firma farklı. fede said: bizim kültürümüzde yok bahçe cücesi, tutmaz Abi farmville bu kadar oynanıyorsa bu da tutar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 haha kaydoldum ilk hasadımı yapcam işallah 1 dk içinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 korkunclar lan sirin felan deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ilk hasadımdan sonra sıkıldım bıraktım hiç bana göre değil farmville oynayanların sabırlarını da hep takdir etmişimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bot war abi ne sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Ben gördüydüm bunu, ama farmville i sevmeyen biri olarak bu türe dokunmıcam sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 BonePART said: bot war abi ne sabri hadi yaa, abim hala garibim elle uğraşıo koca tarlayı ektiydi, biçtiydi hehe söyliyim de sevinsin bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 başlığı görünce aklımda konulu bir türk adult site tablosu belirdi. Gerçek olmadığına memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bot varsa anlatsana bone nasıl oluyore? gerci oynamıyorum 30 olduktan sonra ama farmcash'e ihtiyacım var. yılbasına ozel olarak gelen yesil eve bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yutupta filan videolu anlatimlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 eyv akil buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar