Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayılmaya Ne Neden Olur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kadınlarda alyuvar miktarı daha az oldugu icin kandaki oksijen miktarı nispeten daha azdır erkeklere gore o yuzden bayılmaya daha meyillidirler..ornek:

- bayıldım valla ayakkabına
- mmm bayılıyorum su çiizkeke
Mesaj tarihi:
Aslında tepki çekmemek için tam bilgi vermicektim neden merak ettiğim hakkında ama, neyse artık aslında merak etmiyorum bayılma konusunu sadace artık nezaman otobüs sırası,miting ,erkek arkadaşından ayrılma vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs de kadınların bayılması bende bir tiksinti ve bi öfkeye neden oldu artık ciddi bir olay bile izlesem merhametsiz bir şekilde bir tiksinti geliyor çünkü hemen dizleri bırakıp zoraki bir bayılma isteği o yüzden merak ediyorum kendimden rahatsız oldum o yüzden bilimsel bir hormonsal bir neden varsa bu düşüncemi bu tiksintimden kurtulmak istiyorum.
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

kadınlarda alyuvar miktarı daha az oldugu icin kandaki oksijen miktarı nispeten daha azdır erkeklere gore o yuzden bayılmaya daha meyillidirler..ornek:

Üstteki yazdığın doğrumu ben ciddiyim çünkü gerçekten bu düşünceden kendimi kurtarmak istiyorum çünkü bir kadın bayıldığında üzülüceğime resmen gıcık oluyorum
Mesaj tarihi:
tansiyon düşüklüğü. bide biz küçükken nefesimizi tutup sırtımızı duvara verip birbirimizin göğüslerine elimizle bastırıyoduk tüm gücümüzle. o da bayıltıyo, sonra ayılanla dalga geçiyoduk.
Mesaj tarihi:
beyin hucreleri ozel hucrelerdir besin olarak sadece glikoz kullanirlar o yuzden kan sekerinin dusmesi kan basincinin dusmesi gibi beyine yeterli oksijen ve glikoz tasinamadigi durumlarda ani hucre olumlerinden oldugunu dusunuyorum bilinckaybi ve bayilma gerceklesiyor
Mesaj tarihi:
"White Wolf" said:

pascalnouman said:

Üstteki yazdığın doğrumu ben ciddiyim çünkü gerçekten bu düşünceden kendimi kurtarmak istiyorum çünkü bir kadın bayıldığında üzülüceğime resmen gıcık oluyorum

buradan gorebilirsin ciddi oldugumu

http://www.kadinlar.tc/eritrositleralyuvarlar/

Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

çocukken böyle yapa yapa milletin beynine kan gitmiyo
sonra vay efendim niye türkiye bişeyler üretemiyo niye geri kalıyoruz

yanlış işte böyle yapsa herkes daha küçükken açılacak beyin, biraz basınç ya.
Mesaj tarihi:
bir sürü hastalıktan bayılma gerçekleşebilir...

Epilepsi, tansiyon vb.

Ani bir sürü nedenden dolayı da bayılma gerçekleşebilir...

Kan görme, nefes alamama, havasız kalma vb

Bence en çok görülen ve çoğu kadının başına gelen Ani Adrenalin fırlaması ve fırlayan adrenalin seviyesini kontrol edememe. Buna neden olarak aşırı heyecan, şok haber vs gösterilebilir.

----

Benim hastalık ve havasız kalma yüzünden bayıldığım olmuştur. Kime anlatsam gülüyor belki size komik gelmez ama;

Orta okuldayım, 23 nisan töreninde en öndeyim, Müdür konuşma yapıyor. Konuşması devam ederken "....İşte Atatürk, Türkiye'yi sizin gibi gençlere bıraktı..." diyor bense tam lafın bitişinde pıt bayıldım. :)
Mesaj tarihi:
unideyken başlamalarına 10dk kala o günkü 3 sınava yetişmeye çalışırken 4.5 dk süreyle yurtta banyoda bayıldımdı. sonra system reset yazısı çıktı ekranda. kalktım koştum girdim sınavlara pehey.
Mesaj tarihi:
"White Wolf" said:

Bunu çok merak ediyorum, aslında merak ettiğim kadınlar neden daha çok bayılıyor?

show off..

annemin tansiyonun bayağı limit değerlere düştüğüne şahit oldum, bi kere bile bayıldığını görmedim..

yalandan bayılan birileri hariç (sara bayılması gibi olmuyor zaten. gerçek bayılmada gerçekten adamın fişi çekilmiş de kapanmış gibi oluyor) kimsenin düzgünce düştüğüne de şahit olmadım.

bunlar bayıldı mı hafifçe aşağı iniyorlar.

suratına tekme atma fakei atsan anında tırsar kalkarlar bence.
gerçi yapmayın siz yine de böle bişi.
Mesaj tarihi:
fede said:

beyine oksijen gitmeyince bayılıyosun. kadınlar neden çok bayılıyo sorusunun cevabı da sebebin içinde gizli

oha adam çok iyi yorum yapmış ahadgsadhgbsahbsfhbsf
  • Yeni Oluştur...