White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bunu çok merak ediyorum, aslında merak ettiğim kadınlar neden daha çok bayılıyor?
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 beyine oksijen gitmeyince bayılıyosun. kadınlar neden çok bayılıyo sorusunun cevabı da sebebin içinde gizli
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ben hiç bayılmadım, mükemmelim
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ben yüksek ateşten bayıldım bi kere
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kadınlarda alyuvar miktarı daha az oldugu icin kandaki oksijen miktarı nispeten daha azdır erkeklere gore o yuzden bayılmaya daha meyillidirler..ornek: - bayıldım valla ayakkabına - mmm bayılıyorum su çiizkeke
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bi kere bayılayazdım ama olmadı
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Aslında tepki çekmemek için tam bilgi vermicektim neden merak ettiğim hakkında ama, neyse artık aslında merak etmiyorum bayılma konusunu sadace artık nezaman otobüs sırası,miting ,erkek arkadaşından ayrılma vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs de kadınların bayılması bende bir tiksinti ve bi öfkeye neden oldu artık ciddi bir olay bile izlesem merhametsiz bir şekilde bir tiksinti geliyor çünkü hemen dizleri bırakıp zoraki bir bayılma isteği o yüzden merak ediyorum kendimden rahatsız oldum o yüzden bilimsel bir hormonsal bir neden varsa bu düşüncemi bu tiksintimden kurtulmak istiyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kadınlar dayanıksız çünkü yaşasın erkekler
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 pascalnouman said: kadınlarda alyuvar miktarı daha az oldugu icin kandaki oksijen miktarı nispeten daha azdır erkeklere gore o yuzden bayılmaya daha meyillidirler..ornek: - bayıldım valla ayakkabına - mmm bayılıyorum su çiizkeke Üstteki yazdığın doğrumu ben ciddiyim çünkü gerçekten bu düşünceden kendimi kurtarmak istiyorum çünkü bir kadın bayıldığında üzülüceğime resmen gıcık oluyorum
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Saeros said: ben yüksek ateşten bayıldım bi kere havale beyin geriligine neden oluyo
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 tansiyon düşüklüğü. bide biz küçükken nefesimizi tutup sırtımızı duvara verip birbirimizin göğüslerine elimizle bastırıyoduk tüm gücümüzle. o da bayıltıyo, sonra ayılanla dalga geçiyoduk.
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 çocukken böyle yapa yapa milletin beynine kan gitmiyo sonra vay efendim niye türkiye bişeyler üretemiyo niye geri kalıyoruz
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 beyin hucreleri ozel hucrelerdir besin olarak sadece glikoz kullanirlar o yuzden kan sekerinin dusmesi kan basincinin dusmesi gibi beyine yeterli oksijen ve glikoz tasinamadigi durumlarda ani hucre olumlerinden oldugunu dusunuyorum bilinckaybi ve bayilma gerceklesiyor
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 "White Wolf" said: pascalnouman said: kadınlarda alyuvar miktarı daha az oldugu icin kandaki oksijen miktarı nispeten daha azdır erkeklere gore o yuzden bayılmaya daha meyillidirler..ornek: - bayıldım valla ayakkabına - mmm bayılıyorum su çiizkeke Üstteki yazdığın doğrumu ben ciddiyim çünkü gerçekten bu düşünceden kendimi kurtarmak istiyorum çünkü bir kadın bayıldığında üzülüceğime resmen gıcık oluyorum buradan gorebilirsin ciddi oldugumu http://www.kadinlar.tc/eritrositleralyuvarlar/
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 mulgear6 said: çocukken böyle yapa yapa milletin beynine kan gitmiyo sonra vay efendim niye türkiye bişeyler üretemiyo niye geri kalıyoruz yanlış işte böyle yapsa herkes daha küçükken açılacak beyin, biraz basınç ya.
chagy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bir sürü hastalıktan bayılma gerçekleşebilir... Epilepsi, tansiyon vb. Ani bir sürü nedenden dolayı da bayılma gerçekleşebilir... Kan görme, nefes alamama, havasız kalma vb Bence en çok görülen ve çoğu kadının başına gelen Ani Adrenalin fırlaması ve fırlayan adrenalin seviyesini kontrol edememe. Buna neden olarak aşırı heyecan, şok haber vs gösterilebilir. ---- Benim hastalık ve havasız kalma yüzünden bayıldığım olmuştur. Kime anlatsam gülüyor belki size komik gelmez ama; Orta okuldayım, 23 nisan töreninde en öndeyim, Müdür konuşma yapıyor. Konuşması devam ederken "....İşte Atatürk, Türkiye'yi sizin gibi gençlere bıraktı..." diyor bense tam lafın bitişinde pıt bayıldım. :)
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kan şekeri ve tansiyon düşerse bayılırız. kadınlar genelde rejim yaptıkları için şeker oranları düşüktür zırt pırt bayılırlar
kitana Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bir defasında 3 gün ard arda wow oynamaktan bayıldım. 2 sn sonra kalktım. o gün wow u bıraktım. 2-3 sene oldu.
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kadınlar daha mı çok bayılıyor?
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 unideyken başlamalarına 10dk kala o günkü 3 sınava yetişmeye çalışırken 4.5 dk süreyle yurtta banyoda bayıldımdı. sonra system reset yazısı çıktı ekranda. kalktım koştum girdim sınavlara pehey.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 "White Wolf" said: Bunu çok merak ediyorum, aslında merak ettiğim kadınlar neden daha çok bayılıyor? show off.. annemin tansiyonun bayağı limit değerlere düştüğüne şahit oldum, bi kere bile bayıldığını görmedim.. yalandan bayılan birileri hariç (sara bayılması gibi olmuyor zaten. gerçek bayılmada gerçekten adamın fişi çekilmiş de kapanmış gibi oluyor) kimsenin düzgünce düştüğüne de şahit olmadım. bunlar bayıldı mı hafifçe aşağı iniyorlar. suratına tekme atma fakei atsan anında tırsar kalkarlar bence. gerçi yapmayın siz yine de böle bişi.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 fede said: beyine oksijen gitmeyince bayılıyosun. kadınlar neden çok bayılıyo sorusunun cevabı da sebebin içinde gizli oha adam çok iyi yorum yapmış ahadgsadhgbsahbsfhbsf
Öne çıkan mesajlar