Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Sylian said: 7. The Last Express (Bunu çalıştırmak çok zor mecburen microsoft virtual PC nanesini kullanacaksın bi de windows 95 yükle) last express dicektim bakayım başkası demişmidir dedim aksine çalıştırması çok kolay hiç gerek yok virtual pcye http://jitfact.blogspot.com/2007_02_01_archive.html burda yazanı yapın oluyo, geçen bitirdik arkadaşla şahane oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 1. Little Big Adventure 2. Little Big Adventure 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 geçen ay içinde machinarium'un demosunu oynadım, hoşuma da gitti aslında. ama sonra hep tek bir ekrandan kurtulma puzzle'ları mı olacak bu oyun boyunca, hani senaryo zenginliği yea diyerek satın almadım oyunu, alıp oynayan var mı? monkey island yönetir. hiç adı geçmemiş ama bence simon the sorcerer da yönetir. sanitarium konusunda sabıkalıyım, bişey diyemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 full throttle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 indiana jones serisi de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 fmv sevene black dahlia, the ripper ikisi de güzeldir, ripper biraz kazık anlamsız gore isteyene harvest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 full throttle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 şu oynun zevkini başka oyundan almadım indiana fate of atlantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 he bide full throttle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Emaleth said: geçen ay içinde machinarium'un demosunu oynadım, hoşuma da gitti aslında. ama sonra hep tek bir ekrandan kurtulma puzzle'ları mı olacak bu oyun boyunca, hani senaryo zenginliği yea diyerek satın almadım oyunu, alıp oynayan var mı? evet o sekilde malesef. bi sure sonra cok sıkıcı olmaya baslıyor. yarıda bıraktım ben. bi de acayip yavas akıyor oyun. mesela bi kutu ittirmen gerekiyo yarım saat suruyo. hani yanlıslıkla bastıysan falan iptal edemiyosun aksiyonu yarıda, patlıyosun sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Revangelis said: he bide full throttle aynen geçen indirip bitirdim yine. grafikler şu zaman için rezalet ötesi olsa da oynattırdı kendini. unutmuşum bulmacaların bazılarını da eğlendim oynarken yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 oyunu scumm ile açıp scaler ı ayarlıyoruz böyleyken http://aarongiles.com/scumm/nosmooth.jpg böyle oluyor http://aarongiles.com/scumm/smooth.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Fahreneit( Indigo Prophecy ) o dönemdençok fazla matrix esinlenmesi olsa da bir oturuşta yiyip yutulmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turgutuc Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 [şahsi fikir] escape from monkey island bence değil en iyi adventure oyunu gelmiş geçmiş en iyi oyundur [/şahsi fikir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yavaş. şahsi fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tinkibinki said: şu oynun zevkini başka oyundan almadım indiana fate of atlantis çok güzel oyundu yahu sadece tek route yardım almadan bitirebilmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Fate of Atlantis spoilerı içerir Ama nasıl bitirdiğin önemli, hatunu taktın mı koluna, bıraktın mı çürüsün diye Atlantis'te ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 MYST dememiş kimse eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hahah hakkaten ayıp oldu myst denmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 anca beraber kanca beraber spidee ehue myst ekolü zor adventurelar arasında time lapse ve özellikle lighthouse şiddetle tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 journeyman project de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 chronicles of mystery tree of life var şimdi oynuyorum iyi yani bir de drawn painted tower var o da güsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ya ben bu fate of atlantisi hiç oynamadım, scumm çalıştırır mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 çalıştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar